Olmazmı gülüm ya rüyalarım hayallerim düşüncelerim kalbin ağrıdı her gün..Bir anım dua etmeden geçmedi ama hep iyi düşündüm küçücük bir ya kısmı varya o yedi bitirdi beni..Ben yağa kalktım toparlandım devam dedim..
İnan dünü unuttum hatırlamıyorum tertemiz yolumuza devam Allahım dediğin gibi başka acılar yaşatmasın bugünlerimize hep çok şükür..:Saruboceq:
Sonuçta hamilelik heranımız riskle dolu ama Meleklerimiz var koruyorlar bizleri Şükürler Olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Oğlum çok mutlu Eşim içimdeki düğüm çözüldü diyor habire arıyor annem telefonda ağlama diyor hıçkıra hıçkıra kendi ağlıyor ablamm bebeği gibi seviyor canımızsın sen bizim canımın canı sağlıklı diyor abimler dün gece uyuymamış bile eminiz ama aklımız yinede sende diyor sizler benim için hep dua ettiniz Ben ne diyebilirimki Allahım hiç hiç birinizi başımdan eksik etmesin..Hepinizi hepinizi çok seviyorum ben:1hug::1hug::1hug::asigim::asigim:
NAZLIM DÜNDEN BERİ HEP AĞLIYORUM AMA ŞU AN SENİN İÇİN MELEĞİN İÇİN SEVİNÇTEN AĞLIYORUMMM çok mutlu oldum canımmm