• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

canım merkez mi van çok güzel bir yer eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama korkulacak bir yer değil ama biraz pahalı bizim burya göre insanları sıcak anlı pişman olmayacaksınız

canım büyük ihtimalle merkez.eşim polis.insanları önemli aslında sıcak kanlı olmalarına çok sevindim.inşallah dediğin gibi pişman olmayız canım çok sağol.ayyyyyyyyyy sayenizde rahatladım yaaaaopuyorumnanaktan

kızlar günaydın. dün dr gittim. 3 lü sonuçları temiz çıktı:)) zati içim rahattı. oğlum 250 gr olmuş boyuda 23-24 cm dedi dr. şaşırdım bukadar büyük mü diye. bunlar iyi haberlerim.
kötü haber ise dizanteri olmuşum mecbur ilaç kullanıyorum. bebeğimden özür diledim umarım affeder beni. kendinize iyi bakın

ohhhhhh canım gözün aydın çok sevindim

yani müdürün işten çıkarılacak ama haberi yok öyle mi... ve sen bunu biliyorsun... zor bi durum.. yeni gelen müdür de anlayışlı olacaktır canım takma kafana:teselli:

evet canım hemde bugün kadının hiç bişeyden haberi yok. umarım anlayışlı olur olmazsa çok ters biri gelirse ayrılırım zaten kısmet olursa doğumdan sonra işe geri dönmeyi düşünmüyorum sadece erken ayrılmış olurum

kızlar günaydın. dün dr gittim. 3 lü sonuçları temiz çıktı:)) zati içim rahattı. oğlum 250 gr olmuş boyuda 23-24 cm dedi dr. şaşırdım bukadar büyük mü diye. bunlar iyi haberlerim.
kötü haber ise dizanteri olmuşum mecbur ilaç kullanıyorum. bebeğimden özür diledim umarım affeder beni. kendinize iyi bakın

günaydın..
sonuçların iyi çıkmasına sevindim,gözün aydın...
çok geçmiş olsun canım...kısa zamanda iyileşirsin umarım...

gözün aydın canım.geçmiş olsun kendine iyi bak annesi

canım büyük ihtimalle merkez.eşim polis.insanları önemli aslında sıcak kanlı olmalarına çok sevindim.inşallah dediğin gibi pişman olmayız canım çok sağol.ayyyyyyyyyy sayenizde rahatladım yaaaaopuyorumnanaktan

inanki pişman olmayacan bak göreceksin benim arkadaşın kız kardeşide orda hemşire merkezde deil ama dayım oğlu orda yıllardır oradalar memnunlar

evet canım hemde bugün kadının hiç bişeyden haberi yok. umarım anlayışlı olur olmazsa çok ters biri gelirse ayrılırım zaten kısmet olursa doğumdan sonra işe geri dönmeyi düşünmüyorum sadece erken ayrılmış olurum

o zaman sorun yok... zaten nasıl biri olduğunu anlayana kadar.... ve o da kendini gösterene kadar doğum zamanın gelir... ama müdürün için üzücü bir durum tabi...

sagolun...bakayım bir aslında braun düşünüyordum biz kızlardada kullandık gayet iyi hastanelerdede sık kullanıldıgını gördüm...elimizdede oldugu için onu almayı düşündüm ama bakalım artık..

inanki pişman olmayacan bak göreceksin benim arkadaşın kız kardeşide orda hemşire merkezde deil ama dayım oğlu orda yıllardır oradalar memnunlar

ay canım çok sağol acayip rahatladım.çevremde orayı tanıyan kimse yok soruyorum bilende yok.nasıl bi yer insanları nasıl çok merak ediyodum çok sağol.

günaydın kızlaaaaar.

ebiscecim valla geçmişi okudum güzel haberler varmış çok şükür.

yaaaaaaaaa benim moralim çok bozuk.dün eşimin tayini çıktı 15 gün sonra vana taşınıyoruz.hiiiiiiç beklemiyoduk çok büyük bi şok oldu nasıl toplancam nasıl gitcem nasıl ev bulcam nasıl doktor bulcam dünden beri kafam karıştı.bide teyzem gidiyoruz diye telefonda ağlayınca beni kim tutar.eşim geldi biz teyze yeğen telefonda ağlıyoruz şaşırdı oda.çünkü ben üzüldüğümü hiç belli etmemiştim ama dayanamayıp koyverdim kendimi.valla şimdide ne etcem diye düşün düşün bi hal oldum.offfffffff offfffffffffff.acaba nasıl bi yer van bilen varmıııııııııııııııııısenağlama
canımcım günaydın
hayırlısı olsun kuşum güzel bi yermiş ayrıca bu şirinlikle nere gitsen arkadaş bulursun sen herşey güsel olcekk üzülme tmammııı

sgumus o zman çok kafana takma idare edebilecegin 2 bilemedin en fazla 3 ay olur benim durumdasın sende..biizmde burdanşatış müdürmüz işten çıktı oraya yeni müdür alınacak artı iki kişide daha alındı yani yeni alımlar oldu başka bir arkadaşım dogum iznine çıkacak geri dönmeyecek bende öyle...yeni glen müdürler özellikle bayan olan gıcık bazen iyi bazen cadı antik kuntik işler çıakrıyor bunaltıyor bazen beni bende eylüle kadar sabrediyorum 37 de degilde zaten geri dönmeyecegim için erken ayrılıp normal yasal iznimde 32 de başlayacagım kullanmaya hakkımı..zaten benim yanımada 1 ay kadar sonra eleman alınacak..ona işi göster falan zaman geçirecem öyle...biraz sabır etmen lazım inan bende bir an önce günlerin geçmesini bekliyorum..

sgumus o zman çok kafana takma idare edebilecegin 2 bilemedin en fazla 3 ay olur benim durumdasın sende..biizmde burdanşatış müdürmüz işten çıktı oraya yeni müdür alınacak artı iki kişide daha alındı yani yeni alımlar oldu başka bir arkadaşım dogum iznine çıkacak geri dönmeyecek bende öyle...yeni glen müdürler özellikle bayan olan gıcık bazen iyi bazen cadı antik kuntik işler çıakrıyor bunaltıyor bazen beni bende eylüle kadar sabrediyorum 37 de degilde zaten geri dönmeyecegim için erken ayrılıp normal yasal iznimde 32 de başlayacagım kullanmaya hakkımı..zaten benim yanımada 1 ay kadar sonra eleman alınacak..ona işi göster falan zaman geçirecem öyle...biraz sabır etmen lazım inan bende bir an önce günlerin geçmesini bekliyorum..

canım 32'de nasıl başlıycan izne normalde 37 dolunca veriyorlar ya bende erken başlasam süper olur valla

Canlarımmm hepinizi kocaman öpüyorummm. Şeniz Şeniz Şeniz

Cumartesi günü 14+2'de bebişimizin cinsiyetini öğrendik.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Erkekmişşşş yavrumm kuzummmmmmm. :asigim: :asigim: :asigim: :nazar: :nazar: :nazar: turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Beni de eklersiniz listeye. buyrunnnnnnnnnvereliniortak zemuszemus

Cumartesi günü 14+2'de bebişimizin cinsiyetini öğrendik.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Erkekmişşşş yavrumm kuzummmmmmm. :asigim: :asigim: :asigim: :nazar: :nazar: :nazar: turkbayragi turkbayragi turkbayragi

gözün aydın canıııııııııım.oh bi pipiş daha geldiiiiiiiiii.

dilmuh cnm üzme bu kadar kendini orada yeni çevre edinirsin inşallah kısa zmanda..olumsuz düşünme basit bir örnek ama ben eski oturdugum evde hiç komşum yoktu yani öyle soguk insanlardı ki slm verirsen cvplardı dedikodu yapar vaziyette bakmaları...taşındım oradan ve boş bina idi derken gelenlerle özellikle 2 olmak üzere 3 kişi ile birbirimize geçip gideriz bayagı samimi olduk.helede gebeyim diye sürekli birşeyler gönderirler hal hatırımı sorarlar..ben böyle olacagını tahmin edmeiyordum..ama belli olmaz belki çok iyi dostluk komşuluk kuracaksınız çok seveceksin belkide oraları...

gözün aydın canım oğlanlar açık ara önde kız bulamıyacak bizim oğlanlar bu gidişle

Back
X