• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

[
dr unu ara sor canım ya. endişelenme ama paniklersen ağrın psikolojik olarak artar. bak bu uzman tavsiyesidir:))[/QUOTE]
canım aradım ama dr ameliyattaymış inşallah geçer Allaha emanetler yaa

tekrar hoşbulduk diyorum hepinize :) Kedi79 adet günlerinde böyle ağrıların olabileceğini duymuştum.benim ilk aylarda olmuştu rahim genişlediği için olur demişti dr.um.sen şimdi düşündüğün içinde geçmicektir.biraz istirahat et bence düşünmemeye çalış.Geçmiş olsun..

ben hala cinsiyeti öğrenemedim şöyle bir baktımda hemen hemen hepiniz öğrenmişsiniz ben 19 haftanın içindeyim hala tık yok

nehiriver neden göstermedimi bebişin ?valla bizim utanmaz dün bi güzel açtı dr.amcasına :)kızlar daha nazlı oluyo ama erkekler edepsiz oluyo :)

tekrar hoşbulduk diyorum hepinize :) Kedi79 adet günlerinde böyle ağrıların olabileceğini duymuştum.benim ilk aylarda olmuştu rahim genişlediği için olur demişti dr.um.sen şimdi düşündüğün içinde geçmicektir.biraz istirahat et bence düşünmemeye çalış.Geçmiş olsun..

canım ya okadar şiddetle yatmak istiyorumki ama işyerindeyim malesef yatamıyorumda iki büklüm oldum ottururuyorum inşallah geçer 10 şubattı son adetim belkide kaydığını düşünürsek regl günümdür sağol cannım cevabın için

günaydın kızlaaaaar.

ebiscecim valla geçmişi okudum güzel haberler varmış çok şükür.

yaaaaaaaaa benim moralim çok bozuk.dün eşimin tayini çıktı 15 gün sonra vana taşınıyoruz.hiiiiiiç beklemiyoduk çok büyük bi şok oldu nasıl toplancam nasıl gitcem nasıl ev bulcam nasıl doktor bulcam dünden beri kafam karıştı.bide teyzem gidiyoruz diye telefonda ağlayınca beni kim tutar.eşim geldi biz teyze yeğen telefonda ağlıyoruz şaşırdı oda.çünkü ben üzüldüğümü hiç belli etmemiştim ama dayanamayıp koyverdim kendimi.valla şimdide ne etcem diye düşün düşün bi hal oldum.offfffffff offfffffffffff.acaba nasıl bi yer van bilen varmıııııııııııııııııısenağlama
canım sen hiç kafana takma demekki böylesi hayırlıymış.eminim oralarada alışırsın,ne kadar süre kalacaksınız
yaa biraz tuhaf hissettim kendimi size de bi akıl danışam...
dün kayınvalidem geldi elinde koca bi çanta dolusu bebek eşyasıyla...
karşı komşusunun 7 aylık bebeği var... ama ben hiç görüşmedim... neyse... bu kadın benim de bebek beklediğimi öğrenince bebeğine aldıkları ve hiç kullanılmamış giysileri toparlamış kayınvalideme vermiş...benim içimden geldi gelinin ister kullansın ister atsın ama hiçbirini kullanmadım demiş... gerçekten tek tek baktım bazılarının etiketleri bile üstünde ve hiçbirinin kullanılmadığı da belli...ama nedense içimden hiç almak gelmedi..kendimi tuhaf hissettim...bi yandan düşünüyorum çok mantıksız geliyo yaptığım şey... hepsini katladım güzelce koydum bi çantaya olmazsa ihtiyacı olan birine veririm dedim...ama niye böyle hissediyorum bi anlam veremiyorumm....
ayy canım bende ilk bebişte kimseden birşey almamıştım biz alırız gerek yok diye ama gerçekten bebeklerin masrafı çok oluyor kullan gitsin bence.benim bu sefer kıs olursa yengemden alacağım onunda şuan 3 aylık bebeği çoğunu giymemiş bile.eğer erkek olusada abisininkileri sakladım onları kullanacağım.ama içine sinmiyorsa ver birine gitsin
bu arada karakızım güzel haberlerle gelmiş maş.
zeytinimde geldi sonunda dün yazmış gördüm
kartanem sonucun iyi çıkmasına sevindim yat dinlen zuzum benim yerimede

canım sen hiç kafana takma demekki böylesi hayırlıymış.eminim oralarada alışırsın,ne kadar süre kalacaksınız

hemen hemen dört yıl canım.ya ilk zamanlar zor olur diye düşünüyorum.çünkü tanıdığım kimse yok.şimdi başladım ev nasıl bulcaz git dön bi daha git yapamam.bilmiyorum hayırlısı artık ne yapalım

ne biliim mureda bi türlü denk gelmedi perşembe görünür herhal bende pek kız annesi tipi gelişmedi ama bakalım :)

ben hala cinsiyeti öğrenemedim şöyle bir baktımda hemen hemen hepiniz öğrenmişsiniz ben 19 haftanın içindeyim hala tık yok

aa sen daha öğrenemedin mi canım dr göremedi mi niye öğrenemedin
biz kartanesine diyorduk doğumda öğrenecen herhalde diye sen onu da geçmişsin be zemuszemus

ya benim kuşumun bi çöpü bile yok yauwww yazık benim minnoşuma bee
beimde yok nan alıcaz daha boşver hediye neyin de gelir hem
cnm bence kesin kız o zaman oğlan hemen sallıyo pipiyi valla şindiye gostürürdü oğlan olaydı hayırlısı olsun da inşallah.

valla kızlar bilmiom perşembe görcez artık sağ salim olsun da kız erkek dert değil

beimde yok nan alıcaz daha boşver hediye neyin de gelir hem

cnm bence kesin kız o zaman oğlan hemen sallıyo pipiyi valla şindiye gostürürdü oğlan olaydı hayırlısı olsun da inşallah.

aaaaa kuzum sizin birşeyiniz yok mu:1closedeyes: ben dün osmanlı pazarından ağız mendili aldım yavruma yani artık birşeyi var zuzumun:roflol:

öle cnm yaa sadece sağlık diliyorum bende.ama insan çok merak ediyo yaa.bide çok hoş bişeymiş hep bebişim diye severdim karnımı dünden beri oğluşum diyorum :):)

ne biliim mureda bi türlü denk gelmedi perşembe görünür herhal bende pek kız annesi tipi gelişmedi ama bakalım :)

erkekler 13.haftadan itibaren döküldü pipileri gösterdi kızlar fıstıkları yeni açıyo cicim zemuszemus hadi kız olsun ya sayımız az yeniliyoz pipiler öndee :dilcikar:

erkekler 13.haftadan itibaren döküldü pipileri gösterdi kızlar fıstıkları yeni açıyo cicim zemuszemus hadi kız olsun ya sayımız az yeniliyoz pipiler öndee :dilcikar:

emme ben daha yeni bitirdim 13. haftayı ve daha 23 ünde gitcem dr a

kızlaarr hastaneyi arıyom da 3 lü sonucu cıkmadı diyolar ama kartanesi bu gün sonucunu öğrendi aynı gün tahlil verdiydik biz biliyosunuz aynı hastaneye gidiyoz 2 li testi tlf da sölemişti dr. şimdide sekreteri dio ki artık tlf sölenmiyo buraya gelip dr. la görüşmeniz lazım dio dr. ulaşamadım bile inşallah kötü bişi yoktur bütün keyfim kaçtı.

bende meraktan catlıyorum ama nafile en son 4 hafta önce gittiğimde sırtını görebildim zaten taş döküodum ölmek üzereydim doktorda fazla bekletmedi beni ama perşembe öğrenir öğrenmez listeye yazıcazzz

Back
X