Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar hoşbulduk diyorum hepinize :) Kedi79 adet günlerinde böyle ağrıların olabileceğini duymuştum.benim ilk aylarda olmuştu rahim genişlediği için olur demişti dr.um.sen şimdi düşündüğün içinde geçmicektir.biraz istirahat et bence düşünmemeye çalış.Geçmiş olsun..
canım sen hiç kafana takma demekki böylesi hayırlıymış.eminim oralarada alışırsın,ne kadar süre kalacaksınızgünaydın kızlaaaaar.
ebiscecim valla geçmişi okudum güzel haberler varmış çok şükür.
yaaaaaaaaa benim moralim çok bozuk.dün eşimin tayini çıktı 15 gün sonra vana taşınıyoruz.hiiiiiiç beklemiyoduk çok büyük bi şok oldu nasıl toplancam nasıl gitcem nasıl ev bulcam nasıl doktor bulcam dünden beri kafam karıştı.bide teyzem gidiyoruz diye telefonda ağlayınca beni kim tutar.eşim geldi biz teyze yeğen telefonda ağlıyoruz şaşırdı oda.çünkü ben üzüldüğümü hiç belli etmemiştim ama dayanamayıp koyverdim kendimi.valla şimdide ne etcem diye düşün düşün bi hal oldum.offfffffff offfffffffffff.acaba nasıl bi yer van bilen varmıııııııııııııııııısenağlama
ayy canım bende ilk bebişte kimseden birşey almamıştım biz alırız gerek yok diye ama gerçekten bebeklerin masrafı çok oluyor kullan gitsin bence.benim bu sefer kıs olursa yengemden alacağım onunda şuan 3 aylık bebeği çoğunu giymemiş bile.eğer erkek olusada abisininkileri sakladım onları kullanacağım.ama içine sinmiyorsa ver birine gitsinyaa biraz tuhaf hissettim kendimi size de bi akıl danışam...
dün kayınvalidem geldi elinde koca bi çanta dolusu bebek eşyasıyla...
karşı komşusunun 7 aylık bebeği var... ama ben hiç görüşmedim... neyse... bu kadın benim de bebek beklediğimi öğrenince bebeğine aldıkları ve hiç kullanılmamış giysileri toparlamış kayınvalideme vermiş...benim içimden geldi gelinin ister kullansın ister atsın ama hiçbirini kullanmadım demiş... gerçekten tek tek baktım bazılarının etiketleri bile üstünde ve hiçbirinin kullanılmadığı da belli...ama nedense içimden hiç almak gelmedi..kendimi tuhaf hissettim...bi yandan düşünüyorum çok mantıksız geliyo yaptığım şey... hepsini katladım güzelce koydum bi çantaya olmazsa ihtiyacı olan birine veririm dedim...ama niye böyle hissediyorum bi anlam veremiyorumm....
canım sen hiç kafana takma demekki böylesi hayırlıymış.eminim oralarada alışırsın,ne kadar süre kalacaksınız
ben hala cinsiyeti öğrenemedim şöyle bir baktımda hemen hemen hepiniz öğrenmişsiniz ben 19 haftanın içindeyim hala tık yok
beimde yok nan alıcaz daha boşver hediye neyin de gelir hemya benim kuşumun bi çöpü bile yok yauwww yazık benim minnoşuma bee
cnm bence kesin kız o zaman oğlan hemen sallıyo pipiyi valla şindiye gostürürdü oğlan olaydı hayırlısı olsun da inşallah.ben hala cinsiyeti öğrenemedim şöyle bir baktımda hemen hemen hepiniz öğrenmişsiniz ben 19 haftanın içindeyim hala tık yok
beimde yok nan alıcaz daha boşver hediye neyin de gelir hem
cnm bence kesin kız o zaman oğlan hemen sallıyo pipiyi valla şindiye gostürürdü oğlan olaydı hayırlısı olsun da inşallah.
ne biliim mureda bi türlü denk gelmedi perşembe görünür herhal bende pek kız annesi tipi gelişmedi ama bakalım :)
benim bebişime annem iç çamaşırı almıştı o var bende bi yelek aldımbeimde yok nan alıcaz daha boşver hediye neyin de gelir hem
erkekler 13.haftadan itibaren döküldü pipileri gösterdi kızlar fıstıkları yeni açıyo cicim zemuszemus hadi kız olsun ya sayımız az yeniliyoz pipiler öndee :dilcikar: