• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

nan bu neslüynan karalar tayfası nereye kayboldular kendilerine gizli bi topic mi kurdular nee
elifsun gacısı da yok ortalarda
asıl destna yok yaa çok merak ediyom onu en son 3lüsonuu alcaktı

canım Allah razı olsun merakta bıraktım sizi ama bende sizi çok merak ettim şimid girebildim biizm net yoktu aannemlerden de siteye giremedim bi türlü kudurdum:delphin: kartanesii kızınmı olucak elif falan yazıyorduu hayırlısı olsun canım gelin adaylarıma yazıyimmalkisalkisalkis

bu arada ne yaptım 3lü testin sonucunu aldım doktourma gösteremedim ama sağlık ocağına gittiğimde ebe baktı zaten risk falan yok diyorr 10 haziranda da araştırma hastanesinde bir ultrasona giricem karnım kocaman olduu bebeiş oldukça hareketlendii artık sende durum nasıl kartanesii

kayınpederim ankarada hastaneydii onların evini boyadık temizledik canım çıktıı valla bugünde kendii evimin camlarını sildim tülleri yıkadım güneşlikler perdeler yarına kaldıı çooookk özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii herkes iyi inşş cinsiyeti kimler öğrendii ben yokken bakiyimmkaydirigubbakcemile2

evet canım üçlü temiz çıktı çok şükür şimdi de ayrıntılı usg istedi
daha 5 kuruşumuz nasip olmadı hastaneye nan ayrıntılı pahalıymış içime oturdu mafoldumben

kartanesi canım benden istediğide buu galiba araştırma hastanesinde yaptırıcam ben ücretsiz 10 hazirana gün verdiler bakalım neye benziyirrzemuszemus

selam kızlar cinsiyeti öğrendik bugün uzun uğraşlar sonucu listeye bir playboy daha ekleyebilirsiniz :) oğlum gelio :)

günaydın kızlar
yaw ne kaddar çeneniz düşmüş yaa
nasıl okuyacam ben okadar sayfayı şincik

canım Allah razı olsun merakta bıraktım sizi ama bende sizi çok merak ettim şimid girebildim biizm net yoktu aannemlerden de siteye giremedim bi türlü kudurdum:delphin: kartanesii kızınmı olucak elif falan yazıyorduu hayırlısı olsun canım gelin adaylarıma yazıyimmalkisalkisalkis

bu arada ne yaptım 3lü testin sonucunu aldım doktourma gösteremedim ama sağlık ocağına gittiğimde ebe baktı zaten risk falan yok diyorr 10 haziranda da araştırma hastanesinde bir ultrasona giricem karnım kocaman olduu bebeiş oldukça hareketlendii artık sende durum nasıl kartanesii

kayınpederim ankarada hastaneydii onların evini boyadık temizledik canım çıktıı valla bugünde kendii evimin camlarını sildim tülleri yıkadım güneşlikler perdeler yarına kaldıı çooookk özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii herkes iyi inşş cinsiyeti kimler öğrendii ben yokken bakiyimmkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım kaçak senii meraktan çatladık bizde noldu diye
lenn sen ne diye bu kadar kendini yoruyon hem git kaynananın evini
temzile boya sonrada eve gel evin camlarını sil eferim sana
bu kaddar iş üst üste yapılırmı heç mi düşünmüyon oğlunu kaydirigubbakcemile

sinirimden aglayazammmm ya doktorun sekreteri aradı bugün amaeliyatı uzamış yetişemeyecekmiş yarına alalım diyor birde saat 7 de diyor ..bende tekrar aradım bugün gelecekmiş ama geç gelecekmiş o yzüden bende ömnceki hastalara bakıp gidecek muhtemelen az kişiye bakıp gidecek..ama ben bir konuşsanız 8 dede olur gelirim dedim bakalım ne diyecek..şimdi buçuk olmasını bekliyorum tekrar arayacam..
naptın mavişim yaa noldu gidebildin mi dr a
hee zaten onlar ortak olmasa olmuyor.yok kıs ne sağması onuda emzir yazık,kıskanır yoksamyerimseniben
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yaaa utanıyommm yaa ölee demeeee :utangac:
:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol: anam onu isteyen şahsı muhterem kendi sağar sen merak etmee sen yorma kendünüüüüüüüüü :roflol:
:utangac: :roflol: :roflol: :roflol:
hee walla bende onu diyorum zerene ama kıs utanıyor:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
anacım çocuğu yaparken utanmamışta bundan mı utaniyomuşşşşşşş naniknanik :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:utanma işini geçeli çooook oldu çok
:roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:
çatlak gacılar sizi ayy ne kadder ayıp naniknanik :1shok:
anam cerin kııı sen evde durmaktan iyice sıyırıyon haaaa delikafadulden

fıstıklarrr napıyosunuzzz
kaynatıyosunuz yine herzamanki gibi..
bende bugün yoktum geç geldim eve yemeğimi koydum pişiyooo
birazdan yicez,ondan önce haberleri vereyim.
normalde doktora dün gidicektik ama dayanamayıp bugün gittik
veeee sonuçççç temizzzzz allahıma şükürler olsun ki bu sefer risk misk yok
derin bi ohhh çektik eşimle birlikte ve tabiki canım annecim benim
ne selatıntefriciyeler okudu anacım ne hacet namazları kıldık
rabbim dualarımızı kabul etti, yolaaa devammm hemde endişesiz,dertsiz tasasız..
darısı sonuç bekleyenlerin başına, tek duam hepimizin melekleri
sağlıklaaa gelsinler,başka ne isteriz ki...
o heyecanla gittik kuzuma bi iki bişey aldık
o kadar tatlılar ki anlatamam,içim titriyoo onlara bakarken...
bendeki haberler böyle işte kızlar..

gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun ooohh ne mutlu sana opuyorumnanaktan

günaydın kızlara.s. amma çok konuşmuşunuz yine oku oku bitmedi beee.

bugün ben seminere gidiyom... akaşam gelirim belkim... kendinize iyi bakın... az konuşun haaa:oklava:

gecen hafta genital bölgede sivilce gibi bişi çıktı çıban sivilce karışımı bişi .dr duocid antibiyotik vermişti 2 gün oldu biteli sivilce geçti ama mantar basladı aradığımda normal antibiyotik yapar dedi biri bitiyo biri başlıyo deli oldum:((

hımm.. çok geçmiş olsun canım...evet antibiyotikler yapabilirmiş.. umarım yakın zmanda sağlığına kavuşursun

:roflol::roflol: anam onu isteyen şahsı muhterem kendi sağar sen merak etmee sen yorma kendünüüüüüüüüü :roflol:

anacım çocuğu yaparken utanmamışta bundan mı utaniyomuşşşşşşş naniknanik :roflol:

:roflol::roflol::roflol:utanma işini geçeli çooook oldu çok

abooooooovvvv... manyak karılar... :roflol::roflol:

cumartesi günü de arkadaşlar toplanıyomuş beni de çağırıyolar oraya mı gitsem aceppp ohh naz yapcak bi sürü insan varr vallaa bi sürü mama da olurr.. ya evde hiççççççççç iştahım olmuyo yaa sabahtan beri bi lokma peynir ekmek yediim ya böle kalabalık falan olunca belki bide başkasının yaptığı tatlı gelio galba yauww

ohhh afiyet olsun...bizi çağıran yok :1no2:

fıstıklarrr napıyosunuzzz
kaynatıyosunuz yine herzamanki gibi..
bende bugün yoktum geç geldim eve yemeğimi koydum pişiyooo
birazdan yicez,ondan önce haberleri vereyim.
normalde doktora dün gidicektik ama dayanamayıp bugün gittik
veeee sonuçççç temizzzzz allahıma şükürler olsun ki bu sefer risk misk yok
derin bi ohhh çektik eşimle birlikte ve tabiki canım annecim benim
ne selatıntefriciyeler okudu anacım ne hacet namazları kıldık
rabbim dualarımızı kabul etti, yolaaa devammm hemde endişesiz,dertsiz tasasız..
darısı sonuç bekleyenlerin başına, tek duam hepimizin melekleri
sağlıklaaa gelsinler,başka ne isteriz ki...
o heyecanla gittik kuzuma bi iki bişey aldık
o kadar tatlılar ki anlatamam,içim titriyoo onlara bakarken...
bendeki haberler böyle işte kızlar..

canım gözün aydın...

ooo yawrum walla o resimde göbüş diilde başrolde memişler war sanki be :roflol:
annaaaam şimdi millet beni erkek zancak haaa :1ninca:

ya ben resim göremedimm :1no2:

ben her sabah iki tane yumurta kaşarlı tost domates salatalık yiyom. kaşar peynirinde çok kalsiyum warmış. hatta süttekinden bile fazlaymış. haberiniz olsun. hem sabahlarıda iyi gidiyo wallacokacimcoook

iki yumurta mı:1shok: vaaaaav

geçen sağlık ocağına kocişlen beraber gittik ordaki ebe demezmi as ermek die bişey yoktur her dediğini almanıza gerek yok die.aaayy gebertcektim karıyı yaaa :) allahtan kocişimde çıknca ''bu ne biçim kadın yaa heralde onun koca hiç bi istediğini almamış oda acısını böle çıkarıyo'' dedide rahatladım :)

o nası kadın yaa.. kıskanç:oklava:

gözün aydın destna...

selam kızlar cinsiyeti öğrendik bugün uzun uğraşlar sonucu listeye bir playboy daha ekleyebilirsiniz :) oğlum gelio :)

hoşgeldin minik playbooooyyy:teytey::teytey:

hoşgeldin canım kaçak senii meraktan çatladık bizde noldu diye
lenn sen ne diye bu kadar kendini yoruyon hem git kaynananın evini
temzile boya sonrada eve gel evin camlarını sil eferim sana
bu kaddar iş üst üste yapılırmı heç mi düşünmüyon oğlunu kaydirigubbakcemile

hoşbulduk canım sorma napalım görümcemler falan kaç gün halı yıkadılar temizliğe bende gittim ogece sabaha kadar inlemişim belim çok ağrıdı ama bir şeyim çok şükür yavaş yavaşkendi evimin iki camını sildim tülleri yıkadıım dün şimdi güneşlikleri atıım makineye eşim takıyor ben çıkamam zaten oralaraa

sen nasılsın bebişin hareketlerini hissetmeye başladınmı cinsiyet durumu ne alemde hepinizi çok özlemişimmmopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım sorma napalım görümcemler falan kaç gün halı yıkadılar temizliğe bende gittim ogece sabaha kadar inlemişim belim çok ağrıdı ama bir şeyim çok şükür yavaş yavaşkendi evimin iki camını sildim tülleri yıkadıım dün şimdi güneşlikleri atıım makineye eşim takıyor ben çıkamam zaten oralaraa

sen nasılsın bebişin hareketlerini hissetmeye başladınmı cinsiyet durumu ne alemde hepinizi çok özlemişimmmopuyorumnanaktan

yok bide çıkıp sen taksaydın delüü gacii benimkilerde yıkancak bana da gel bari vereliniortak
canım sanki akşamları eve gidince bişeler oluyo gibi geliyo ama daha tam annamıyom
acep bebişmi deyi bide öğrenseydik cinsiyetimizi opuyorumnanaktan

yok bide çıkıp sen taksaydın delüü gacii benimkilerde yıkancak bana da gel bari vereliniortak
canım sanki akşamları eve gidince bişeler oluyo gibi geliyo ama daha tam annamıyom
acep bebişmi deyi bide öğrenseydik cinsiyetimizi opuyorumnanaktan

canım başlamış işte ufaktan miniğimiz hareketlere ay yerim onu ben yakında öğreniriz inş prensmi prensesmii galiba bu sene prensler<çoğunlukta ne dersinizz

Günaydın Kızlar a.s.

Elifsun ,nehiriver ,Gözünüz aydın kızlar çok sevindim..a.s. a.s.

Destnacım hoşgeldina.s. Kendini çok fazla yorma dikkat et cnm ..

Bende dünden beri akşam üzeri yediğim minicik bir tatlı yüzünden midemle uğraşıyorum bugün daha iyi gibi ama bakalım..Demektirki uzak durmaya devam..

günaydın kızlar dün size yazdıktan sonra biraz işim oldu sonra doktoru aradım çagırdılar apar topar gitmek zorunda kaldım...sizede haber vermeden kapattım...çünkü hemen gelebilirseniz gelin dediler...bebişimde bende gayet iyimişiz kilo alımımda gayet iyi ben daha fazla alırsın diye korkmuştum dedi..bazı sorularım vardı cevaplarımı aldım bizim bebiş yine hareketli herşeyi gayet net belli idi eşim de çok bariz farkettim dedi parmagını emişi hareketler yapışını çıkmadan bize el salladı yavrum..ama heycandan ne boyunu ne gramını soramadım...zaten gittigimde tansiyonum bile biraz çıkmıştı..ayakalrımın şişligini sordum sürekli oturmamamı arada çıkıp yürümemi hergün en az bir saat yemekten sonra yarımşar saat olmak üzere yürüyüş yap dedi..şimdi ilaç falan eklemedi..haftaya tekrar gidecem 3 lü için..sonrasındada zaten yine ayrıntılı için gün verecek ne zman yaptıracagıma dair...

ve şimdi gelelim aylardır sabırsızlıkla merakla bekledigim cinsiyete..prensesimiz geliyorrr:teytey::teytey::teytey: benim gibi kokoş olursa babamız yandı zemuszemuszemuszemus doktorum bile kız olduguna çok sevindi ilk bebek kız iyidir dedi..rabbim hayırlısını nasip etsi,n diye dua etmiştim hep... işte benden bu kadar...rabbim bundan sonra saglıkla gelmesinide nasip etsin..

kızlar okudum geçmişi ama yine çok yazmışsını aklımda kalmadı zaten elifcim donuçlar güzel çıkmış gözn aydın.. destna nerelerdeydin kendini yorma lütfen ben şimdi elimi birşeye sürmüyorum valla..bende pazar temizlik için bayan gelecek ...cam kapı mutfak yerler koltuk silme bir sürü iş var..-tatlicadiarzu-. beni soran tüm arkadaşlara çok tşk ediyorum iyi ki varsınız..Şeniz

günaydın kızlar dün size yazdıktan sonra biraz işim oldu sonra doktoru aradım çagırdılar apar topar gitmek zorunda kaldım...sizede haber vermeden kapattım...çünkü hemen gelebilirseniz gelin dediler...bebişimde bende gayet iyimişiz kilo alımımda gayet iyi ben daha fazla alırsın diye korkmuştum dedi..bazı sorularım vardı cevaplarımı aldım bizim bebiş yine hareketli herşeyi gayet net belli idi eşim de çok bariz farkettim dedi parmagını emişi hareketler yapışını çıkmadan bize el salladı yavrum..ama heycandan ne boyunu ne gramını soramadım...zaten gittigimde tansiyonum bile biraz çıkmıştı..ayakalrımın şişligini sordum sürekli oturmamamı arada çıkıp yürümemi hergün en az bir saat yemekten sonra yarımşar saat olmak üzere yürüyüş yap dedi..şimdi ilaç falan eklemedi..haftaya tekrar gidecem 3 lü için..sonrasındada zaten yine ayrıntılı için gün verecek ne zman yaptıracagıma dair...

ve şimdi gelelim aylardır sabırsızlıkla merakla bekledigim cinsiyete..prensesimiz geliyorrr:teytey::teytey::teytey: benim gibi kokoş olursa babamız yandı zemuszemuszemuszemus doktorum bile kız olduguna çok sevindi ilk bebek kız iyidir dedi..rabbim hayırlısını nasip etsi,n diye dua etmiştim hep... işte benden bu kadar...rabbim bundan sonra saglıkla gelmesinide nasip etsin..

gözünaydın prenses geliyorr he hayırlısıı olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günüde göstersin inşş bizde dua ederken Allahım hayırlısını ver razı olduğun şekilde yetiştirelim diye dua ediyoruz rabbim hepimize kolaylıklar versinn

kaç kilo aldın canım ben 1 kilo almışım

bebim göbüşüm
lenn ne ettin göbüşü sapık karılar yüzündn kaldırdın mı yoksam

ooo yawrum walla o resimde göbüş diilde başrolde memişler war sanki be :roflol:
annaaaam şimdi millet beni erkek zancak haaa :1ninca:
lenn sizin yüzünüzden biz göremedik göbüşü
memiş memiş demişsiniz silmiş bu gacıda resmi
kızlar ya ben bu aralar cips yıyom haftada 3 sefer kesın yanı kaynanam duymasın süt içmiyon öle seyler yeme kızım zararl dei ama tınnn -tatlicadiarzu- can bu can yaaww istiyor napım cokacimcoook
ayy benim heeç gelmii aklıma yaa cips yimek evveliyatta severdim aslında

amin canım allah yokluklarını göstermesin...

saolun kızlarrr yaaaaa,gerçektende gözümaydın :emir_bebek: opuyorumnanaktan
nefes almayı sanki şimdi öğrendim
kaçgündür nefes alamıyordum sanki,
sizlerle bu haberi paylaşmakta ayrı bi keyifff
hepinizi öpüyorummm..
Şeniz
herhalde bizle paylaşmak keyifli bizde dört gözle bekliyok haberleri
sankim bizim sonuçlarmış gibi

benim hayatımda et balık tavuk ve yumurta yokkkk hiiiiiççç yiyemiyom yaa süt 1 bardak zornan yoğurt ve peynir eh işte yok dencek kadar az ama yinede bi iki lokma alıyom zavallı bebişim yaa ne kaaa kötü bi annesi varrr :(
anamm ye kız azda olsa bebiş için
ayy peynirsiz asla yapamam çok severim sütü şincik mecburen içeyom 1-2 bardak
yoğurtu benim kociş çok seviyoo bende arada yiyom o yerkene
ayy eti severdim zati şincik daha beter canım istiyo yiyom bolbol aklım fikrim ette
yımırta allerji yapii yiyemeyom balıkla aramız pek ii değil bu aralar
azcık tiksindim balıktan

ben her sabah iki tane yumurta kaşarlı tost domates salatalık yiyom. kaşar peynirinde çok kalsiyum warmış. hatta süttekinden bile fazlaymış. haberiniz olsun. hem sabahlarıda iyi gidiyo wallacokacimcoook
ooohh maşallah yarasın bebişine ahanda ana böle olur işte
bende bi ara kaşar yiodum sürekli ama unuttum şincik

anam normalde aklıma gelmiyor ama buradaki çıplak şeytanlar aklıma sokuyor yada televizyonda birşey görüyorum canım çekiyor.cokacimcoook
pis boğazlı gacılarr çok fazla canım çekmiyo benim emme geçen gün bi reklam gördüm
kocişle gittik aldık artık bana reklam izleme deyii sevdiğim bişeydi zati
yeni çıkmış denemek istedim yoksa öle canım çekmediydi

geçen sağlık ocağına kocişlen beraber gittik ordaki ebe demezmi as ermek die bişey yoktur her dediğini almanıza gerek yok die.aaayy gebertcektim karıyı yaaa :) allahtan kocişimde çıknca ''bu ne biçim kadın yaa heralde onun koca hiç bi istediğini almamış oda acısını böle çıkarıyo'' dedide rahatladım :)
delüü ebe dimedin mi neyseki senin kociş akıllıymış

sağol canım valla kendim için ne yapıyorsam ne olayım hepsi bebişim için.neyse kızlar benim kociş aşağıda yok çünkü eve geldi sonra görüşürz byyy
vallahi benim kocişte geliyo olabülüüü arada delikafadulden
bu sıralarda çok yoğun değil yapar yani
zati evde o konuştuklarından biri de benim deyoo

ne kadar güzel bişey o annelik duygu allah kiseyi o duygudan mahrum etmesin....:)
amin canım Allah'ım her isteyene yaşatsın
sende evlenince darısıda sana olsun kaydirigubbakcemile5

ohh bir pipişşşşşş daha gelmiş nan topiği irkek bastı turkbayragi

günaydın kızlar
yaw ne kaddar çeneniz düşmüş yaa
nasıl okuyacam ben okadar sayfayı şincik
günaydın seker hos geldın Şeniz

canımm gözün aydın cok cok sevındm valla bende kız istiyorum ya ondan daha cok sevındım sankı kendı bebeğim kız olmu sgıbı :roflol: kac haftalıksın sen

Back
X