Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya hani diyonuz ya kolundan tutup çekince kendini kaldırmaya çalışıyo diye yapmaya çalıştım ağlamaklı oluyo benimki yaa çok tembel olcak bu kız
![]()
sağdaki cerin soldaki selocan
buluşuruk dimi yaa olumunekankayizsmile eminönünede giderik dimii gııı![]()
bizimki heç emzik almıyii :çok üzgünüm: zorlan 2-3 kere tıktım ağzına öğürdü falan sonra tuttu cuk cuk emdi ama düşürüncee yine almıyoo :umursamaz: sanki az öncee cuk cuk emen o değildii :sinifsinif:
en has adamın hee öle miii kötükedihüso
![]()
sağdaki cerin soldaki selocan
aaa bugün karne alındı demi. nasıl canım karnesi oğluşunun
amaan benimki de emziği aspiratör eşliğinde alıyo sadece :ecrin_bebek:
kaanı da tebrik ederiz annesiii
ya hani diyonuz ya kolundan tutup çekince kendini kaldırmaya çalışıyo diye yapmaya çalıştım ağlamaklı oluyo benimki yaa çok tembel olcak bu kız
puhahahahhahahaha :roflol::roflol:
yavrum bu ne yaaa ne kaaa zahmetler etmişinnnn foto albumunden bunu çıkarmışın scan etmişin bizlerlen paylaşıyonnnnnnnnn gençlik foton mu naaaaaaaaaannnnnnn delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden biri sensindeeeeee diğeri kim haaaa bebene tam altın takan godoman kankanmmı yoooooooosamm yada eltinnnnn :roflol:
kızlar benim oğlum emdikten sonra gaz çıkarmak için kucağıma alıyorum
ilk gazı çıkarınca hemen yatırmam gerekiyo yoksa 2. yada 3. bırk yapışta kusmukla geliyo
emdiğini çıkarıyo
eee doktorlarda 1 kez bırk yapması yeterli değil diyo
aynı sorunu yaşayan yada bu konuda bilgisi olan varmı
ya bizimkinin her tarafı çıtırdıyo nan korkuyom elimde kalacak bi tarafı deyu :1ninca:
oyle ayuuu gibi cekmiycen cocugu kizim. kibarcacik tutucan.kaydirigubbakcemile3
cok komiksiniz ya.:roflol::roflol:
ay cok biliyo bu doktorlar. gelsinler cikarsinlar cocuklarin gazini, uyutsunlar sinirlerimide bozmasinlar.klava:
bide hani memede uyuyo ya bu bebeler, uyuyan bebenin gazi nasil cikarilir?:uhm:
ya bizimkinin her tarafı çıtırdıyo nan korkuyom elimde kalacak bi tarafı deyu :1ninca:
ay cok biliyo bu doktorlar. gelsinler cikarsinlar cocuklarin gazini, uyutsunlar sinirlerimide bozmasinlar.klava:
bide hani memede uyuyo ya bu bebeler, uyuyan bebenin gazi nasil cikarilir?:uhm:
ben çekmiyon sadece ellerinden tutup hadi kalk diyince hemen kafasını kaldırıyoo bende o zman hop tutuyom kaldırıyom kollarından 2-3 saniye öele tutuyom sonra kucaklıyom :asigim:ya hani diyonuz ya kolundan tutup çekince kendini kaldırmaya çalışıyo diye yapmaya çalıştım ağlamaklı oluyo benimki yaa çok tembel olcak bu kız
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:en demedim bi kerem has dedim sadece hem ennnnnnn desem nolucukkkkk kıskanç karuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile
40 ında çıktı amaaaaa hormonlarındaki tahribat baya buyuk çaplıymışşşş hala gelemedin kendineeeeeeeeee kötükedihüso
benimide aynen ölee yapıyoo ama tüm emdiğini çıkarmıyo bide bu ara hastaydı balgamlı cıkarıyoo seviniyorumkızlar benim oğlum emdikten sonra gaz çıkarmak için kucağıma alıyorum
ilk gazı çıkarınca hemen yatırmam gerekiyo yoksa 2. yada 3. bırk yapışta kusmukla geliyo
emdiğini çıkarıyo
eee doktorlarda 1 kez bırk yapması yeterli değil diyo
aynı sorunu yaşayan yada bu konuda bilgisi olan varmı
puhahahahhahahaha :roflol::roflol:
yavrum bu ne yaaa ne kaaa zahmetler etmişinnnn foto albumunden bunu çıkarmışın scan etmişin bizlerlen paylaşıyonnnnnnnnn gençlik foton mu naaaaaaaaaannnnnnn delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden biri sensindeeeeee diğeri kim haaaa bebene tam altın takan godoman kankanmmı yoooooooosamm yada eltinnnnn :roflol: