2009 Kasm Anneleri

yok nan bak selocan seni bide kendini tanıdı bana sorıyıı sen nerdesin diyeee lülülülülülü hem benim eltimde nerde o güzellik o zarafet :roflol:

bi kerem ben orda sarı gömlekli bi bayan göremiyom demek kiiiiii ben deelimmmmmmmm delikafadulden

selaaaaam
çıtırtınız geldiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar kızçem grip oldu yaaaa acayip tıkandı kuzum bebeme geçerse yandım ööffffff

bi kerem ben orda sarı gömlekli bi bayan göremiyom demek kiiiiii ben deelimmmmmmmm delikafadulden
:roflol::roflol::roflol:
kız tubaaaaaa bizim bu kızların saç mevzuu nolucuk nan keltoş prensesler bayanssulusmile

özgeninde mi kafası kel nan :roflol: aboww şimdiye kadar iyi kamufle etmişin nanvereliniortak

ayyy çok geçmiş olsun eczaneden maske al tak buseye
tez zamanda iyileşsin inşallah :nazar:

sağol canım
takmazki maske çıldırır bebeği öptürmüyom dokundurtmuyom ama bakalım ne olcuk bende hemen vitamin almaya başladım bağada geçmesin buseyede vitamin alacam çabuk toparlansın

benim kızın altını açıp beze yatırdım ordanda yatağa
bezden çıkmış yatağa işemiş yaww dedim poposu kutusu hava alsın
olmadı püffffffffff

benimkide keeeeeeel çok özeniyorum toka takanlara
kız senin kızda var yine sen benimkine baksana resmen ayna gibii parlıyii :roflol:
selaaaaam
çıtırtınız geldiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar kızçem grip oldu yaaaa acayip tıkandı kuzum bebeme geçerse yandım ööffffff

hoşgeldin çıtırtımm opuyorumnanaktan
dünkü o sümüklülerden mi kaptı firüsüü acaba kötükedihüso oyy boncukuma kıyamam yaa mafoldumben iyi bak ona annesii ben onu çok seviiiim :asigim: behlüllede mümkünse aynı odada durmasınlar inş geçmez yaaa :Saruboceq:

sağol canım
takmazki maske çıldırır bebeği öptürmüyom dokundurtmuyom ama bakalım ne olcuk bende hemen vitamin almaya başladım bağada geçmesin buseyede vitamin alacam çabuk toparlansın

sende deki doktor söyledi ancak maskeyle öpebilirsin 1-2 gün
kandır nan işte gerçi şimdiki çocuklar kanmıyo mantık arıyo kanıt istio :roflol:
ıhlamur için bol bol limonlu ballı

hasta diye kızı 10 gündür yıkamıyom yaa:sinifsinif: bu akşam yıkasak mı ki :uhm:

kız senin kızda var yine sen benimkine baksana resmen ayna gibii parlıyii :roflol:

hoşgeldin çıtırtımm opuyorumnanaktan
dünkü o sümüklülerden mi kaptı firüsüü acaba kötükedihüso oyy boncukuma kıyamam yaa mafoldumben iyi bak ona annesii ben onu çok seviiiim :asigim: behlüllede mümkünse aynı odada durmasınlar inş geçmez yaaa :Saruboceq:
aynen öle tubişim o sümüklülerden geçti hemencecik kaptı kızım yaaaa
furkana geçmemesi mucize olur herhalde:umursamaz::umursamaz:
sende deki doktor söyledi ancak maskeyle öpebilirsin 1-2 gün
kandır nan işte gerçi şimdiki çocuklar kanmıyo mantık arıyo kanıt istio :roflol:
ıhlamur için bol bol limonlu ballı

evet sabah ıhlamur içirdim ilaçlarından verdim
anam kıza grip ldunda diyemim kıytameti koparii benhasta değilim diye bağıriiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

len wanna tiyee mi aldın yosam hakkat mı dedin annayamadım şimci :1ninca:
görüntülü kk istiom delikafadulden

essah diyorum kiz. cok gudum.kaydirigubbakcemile3

uyursa çıkmıyoki istediğin kadar pat pat vur
valla ben gece çıkaramıyom uyanmasındansa öyle uyuyo

bende cikarmiyorum, oylece yatiyo.

zemuszemus millet naber nan bilin bakalım ben kimim

karakizzzzdelikafadulden

Back
X