yok nan bak selocan seni bide kendini tanıdı bana sorıyıı sen nerdesin diyeee lülülülülülü hem benim eltimde nerde o güzellik o zarafet :roflol:
bi kerem ben orda sarı gömlekli bi bayan göremiyom demek kiiiiii ben deelimmmmmmmm delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok nan bak selocan seni bide kendini tanıdı bana sorıyıı sen nerdesin diyeee lülülülülülü hem benim eltimde nerde o güzellik o zarafet :roflol:
kız tubaaaaaa bizim bu kızların saç mevzuu nolucuk nan keltoş prensesler bayanssulusmile
:roflol::roflol::roflol:bi kerem ben orda sarı gömlekli bi bayan göremiyom demek kiiiiii ben deelimmmmmmmm delikafadulden
kız tubaaaaaa bizim bu kızların saç mevzuu nolucuk nan keltoş prensesler bayanssulusmile
selaaaaam
çıtırtınız geldiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar kızçem grip oldu yaaaa acayip tıkandı kuzum bebeme geçerse yandım ööffffff
ayyy çok geçmiş olsun eczaneden maske al tak buseye
tez zamanda iyileşsin inşallah![]()
kız senin kızda var yine sen benimkine baksana resmen ayna gibii parlıyii :roflol:benimkide keeeeeeel çok özeniyorum toka takanlara
selaaaaam
çıtırtınız geldiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar kızçem grip oldu yaaaa acayip tıkandı kuzum bebeme geçerse yandım ööffffff
sağol canım
takmazki maske çıldırır bebeği öptürmüyom dokundurtmuyom ama bakalım ne olcuk bende hemen vitamin almaya başladım bağada geçmesin buseyede vitamin alacam çabuk toparlansın
zemuszemus millet naber nan bilin bakalım ben kimim
birazdan resim koyamda bak ne kadar saçlı oldunakız senin kızda var yine sen benimkine baksana resmen ayna gibii parlıyii :roflol:
aynen öle tubişim o sümüklülerden geçti hemencecik kaptı kızım yaaaakız senin kızda var yine sen benimkine baksana resmen ayna gibii parlıyii :roflol:
hoşgeldin çıtırtımm opuyorumnanaktan
dünkü o sümüklülerden mi kaptı firüsüü acaba kötükedihüso oyy boncukuma kıyamam yaa mafoldumben iyi bak ona annesii ben onu çok seviiiim :asigim: behlüllede mümkünse aynı odada durmasınlar inş geçmez yaaa :Saruboceq:
sende deki doktor söyledi ancak maskeyle öpebilirsin 1-2 gün
kandır nan işte gerçi şimdiki çocuklar kanmıyo mantık arıyo kanıt istio :roflol:
ıhlamur için bol bol limonlu ballı
hasta diye kızı 10 gündür yıkamıyom yaa:sinifsinif: bu akşam yıkasak mı ki :uhm:
len wanna tiyee mi aldın yosam hakkat mı dedin annayamadım şimci :1ninca:
görüntülü kk istiom delikafadulden
uyursa çıkmıyoki istediğin kadar pat pat vur
valla ben gece çıkaramıyom uyanmasındansa öyle uyuyo