2009 Kasm Anneleri

slm
wannacım geçmiş olsun :teselli:
bizde sağlık ocağından demir damlası verdiler ya o ne iğrenç bişeymiş öyle emzirdikten 1 saat sonra ver 1 saatte emzirme dediler 9 damla verilecekmiş dün ilk defa verdim verirken deniz yüzünü öyle bi buruşturduki zaten emdikten sonrada çıkardı akşam kakası yemyeşildi ve iğrenç ötesi kokuyordu ama öyle böyle değil damladanmış drunu aradım değiştirdi bugün babası alacak bakalım o nasıl

bizde girdik bugün 4.aya..:lepi:
yarın aşıya gidicez bizede vericekler ozaman..
evet darksea kötü olduğunu söylemişti ilacın..bide oğluşum uzun süre kakasını yeşil yaptı ve yeni düzeldi ilaçla..
eğer yine öyle olursa çok kötü ya..
canım diğer ilacın adını yazarmısın bilgimiz olsun..
aşı oldunuzmu nasıl bebişin?

slm milleta.s.
oğluşla dışarı çıktık yarım saat yandaki avm ye gittik..hava güneşliydi ama rüzgar sertti biraz..yalnız kucağımda götürdüm çok zor oldu..
arabamız feci ağır olduğundan ben onu yalnızken taşıyamam,merdivenlerden çocukla inmek bile zor 4.kattan..
bir iki mağazaya girdik oğluş uyudu hemen döndük..şimdi uyumakla uyanık arası bi derin uykuya geçemiyo artık,birazdan yine uyanır..en fazla 15 dk uyuyo..

hava burda da pek guzel. ruzgar biraz sert ama yinede cok guzel.
bizde doktora gitmeyi gezmeden sayiyoruz.kaydirigubbakcemile3

wannamm gecmiş olsun canımcım..
tez den ıyı olur ınsallah kuzum..bızde 1 aylıkkenn gıttık kakada aynı lökösit cıktı ama antıbıotık kullanmadım,
sık sık emzrdım dr demıstı gectı şükür.oda gecer canım

bide biz gaviscon kullaniyoruz. normalde gunde 2 kere veriyorum ama doktor bugun 3 kere ver dedi.

gece emzirmeye kalkinca vercekmisim. olduuuu dedim, zaten 15ml seyi pipetle vericem diye ugrasiyorum bunu bide gecenin bi yarisi yapicam cocugu iyice uyandircam.akannehir

wannamm gecmiş olsun canımcım..
tez den ıyı olur ınsallah kuzum..bızde 1 aylıkkenn gıttık kakada aynı lökösit cıktı ama antıbıotık kullanmadım,
sık sık emzrdım dr demıstı gectı şükür.oda gecer canım

sagol canim.
gercekten bunlar ufak seyler, mutlaka gecer. Rabbim daha buyuk dertlerden korusun insallah.

ne guzel antibiyotiksiz atlatmisiniz siz.

hava burda da pek guzel. ruzgar biraz sert ama yinede cok guzel.
bizde doktora gitmeyi gezmeden sayiyoruz.kaydirigubbakcemile3

ben ilk kez yalnız çıkardım sayılır:lepi:o da evden 200 m filan avm..kaydirigubbakcemile3
geçen haftada doktora götürmüştüm gerçi ama yürümemiştik taksiyle gidip gelmiştik evin önünden..
bundan sonra çıkarırım artık ya haftada 1 gün..haftasonuda babasıyla çıkarıyoruz zaten..
ama araba sorunu var..ikinci bi arabayı masraf etmek istemiyorum ama bakalım belki uyduruk bişi alırımCADIARZU

bide biz gaviscon kullaniyoruz. normalde gunde 2 kere veriyorum ama doktor bugun 3 kere ver dedi.

gece emzirmeye kalkinca vercekmisim. olduuuu dedim, zaten 15ml seyi pipetle vericem diye ugrasiyorum bunu bide gecenin bi yarisi yapicam cocugu iyice uyandircam.akannehir

gaviscon mide içinmidibilmiyorumkismile
15ml gerçekten çok ya:1shok:

sagol canim.
gercekten bunlar ufak seyler, mutlaka gecer. Rabbim daha buyuk dertlerden korusun insallah.

ne guzel antibiyotiksiz atlatmisiniz siz.

amın canım ınallah buda gececek.beterlerınden korusun allahım.
bızde werdı antıbıyotık bı dr ama bızım kendı dr muz sakın werme anne sutu en ıyı antıbıyotık dedı
bende wermedım

wanna dadlum geçmiş olsunopuyorumnanaktan
Rabbim Nazımıza acil şifalar versin:Saruboceq:

yeni bir huyumuzda Naz hanimin sirti yer gormiycek.
yatirdigimiz anda alt dudagini isira isira icli icli agliyo.
hep kucakta olucak hanim.akannehir

bizde girdik bugün 4.aya..:lepi:
yarın aşıya gidicez bizede vericekler ozaman..
evet darksea kötü olduğunu söylemişti ilacın..bide oğluşum uzun süre kakasını yeşil yaptı ve yeni düzeldi ilaçla..
eğer yine öyle olursa çok kötü ya..
canım diğer ilacın adını yazarmısın bilgimiz olsun..
aşı oldunuzmu nasıl bebişin?

ilacın adını akşam gelince bakar yazarım yarın, aşı olduk ilk gün biraz ateşi var gibiydi calpol verdim atlattık

wannam nazımıza gecmiş olsun canımmm

sagol canim.

gaviscon mide içinmidibilmiyorumkismile
15ml gerçekten çok ya:1shok:

evet canim mide icin.
15ml gece uykusunun ortasinda vercekmisim bide.akannehir

amın canım ınallah buda gececek.beterlerınden korusun allahım.
bızde werdı antıbıyotık bı dr ama bızım kendı dr muz sakın werme anne sutu en ıyı antıbıyotık dedı
bende wermedım

bizim dr. oyle bisey demedi. 7 gun kullan dedi.
hatta cuma gunu kultur tahlilin sonucuna gore degistircek antibiyotigi.

wanna dadlum geçmiş olsunopuyorumnanaktan
Rabbim Nazımıza acil şifalar versin:Saruboceq:

Amin canim, sagol.

yeni bir huyumuzda Naz hanimin sirti yer gormiycek.
yatirdigimiz anda alt dudagini isira isira icli icli agliyo.
hep kucakta olucak hanim.akannehir

ay benimki daha cins..
kucakta yatar şekilde alırsam kıyamet koparıyo atıyo çırpınıyo zıpasempatiksalakcinni
illa sırta doğru taşınacak..

bizde haftaya cuma 4 aylik olcaz insallah ve asiya gidicez.
gecen sefer iyi atlatmistik bu seferde atlatiriz insallah.

inşallah wanacım bizdede geçen sefer problem olmamıştı 2 aşı yapıyorlar bide rota oldu ama 4. ayda huyları değişiyormuş ya bizimkide 2-3 gündür asabileşti kendini bi gerişi ve çığlık atışı varki ohaoldumsmile

monaroza kaç kere emcekki zaten benimki de sabahtan beri 3. yü şimdi emeek 3 saatte bir emiyo hatta 4. ayda 4 saatte bire çıkabilir
8de emdi 11de emdi 2de emdi az biraz ben dert etmiyom siz neden dert ediyonuz annamadım yaw

benimki çok emiyodu
şmdi birden bırakınca canım sıkıldı:çok üzgünüm:
zorla emiyo acaba hasta mıbilmiyorumkismile

inşallah wanacım bizdede geçen sefer problem olmamıştı 2 aşı yapıyorlar bide rota oldu ama 4. ayda huyları değişiyormuş ya bizimkide 2-3 gündür asabileşti kendini bi gerişi ve çığlık atışı varki ohaoldumsmile

hadi ya. canlari cok yandigi icin mi huy degistiriyolar acaba?

çok geçmiş olsun cnım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagol canim.

Back
X