2009 Kasm Anneleri

ya benımkıude sabah berı uyuyamadı..ama ayılmadıda cıldırcimmmmmmmmmm
uyanıp aglıyo memeye gelmeden susmuyo

benım memişlerde ıkı gundur yumuşacık yaaa
sütüm bıtmesınnnnnnnmafoldumben

ilacın adını akşam gelince bakar yazarım yarın, aşı olduk ilk gün biraz ateşi var gibiydi calpol verdim atlattık
bizde 2.ay aşısında calpol vermiştim hemen..hafif ateş olmuştu o gün sadece..bakalım bu da hafif olur inşallah..
2. ay asısı karma o zaman huy degiştirir diyolardı
4.aydada mı degişiyomus
oo ben yeni duydum yandık öyle bişey varsa..ama 2.aya kadar bizimki daha iyi uyuyodu bak o var..
ya buarada 3.ayda aşı filan yaptırmadınız dimi..netteki aşı takvimlerinin bazılarında var gözüküyo..bize martta geliceksin dediler..

kızım uyumusken sporumu yapayım sizede laf yetistiririm
gerci konusan yok pek bugun
performansımz düşmüş

bizde 2.ay aşısında calpol vermiştim hemen..hafif ateş olmuştu o gün sadece..bakalım bu da hafif olur inşallah..

oo ben yeni duydum yandık öyle bişey varsa..ama 2.aya kadar bizimki daha iyi uyuyodu bak o var..
ya buarada 3.ayda aşı filan yaptırmadınız dimi..netteki aşı takvimlerinin bazılarında var gözüküyo..bize martta geliceksin dediler..

yok canım 3. ayda cagırmadılar bizi

kızım uyumusken sporumu yapayım sizede laf yetistiririm
gerci konusan yok pek bugun
performansımz düşmüş
ben sabah yaptımzemuszemus ama popom ağrıyo zorlamışım:bbo:
yok canım 3. ayda cagırmadılar bizi
iyi bi sorun yok ozman..
3.ayda aşı yok yaptırmadık
bu arada drun bize yazdığı demir damlası santafermiş
tamam canım saolopuyorumnanaktan
benim saçlar inanılmaz dökülüyo
sizin de öylemibilmiyorumkismile

bizde saç yok gitgide sarışına dönüyo çok mutluyum..sarışın olsun saçlarnı uzatcam oğluşumun çok seviyorum erkek bebeklerde hafif uzun saçı:dance:

benimkiler de yumusacik, saginca bisey gelmiyo ama kiz emince geliyo.
seninde gelir merak etme.
ya sagıncada gelıyo aslında ama
benım hep dolu doluydu daha ıkı gune kadar
emerken bogulacak gıbı olurdu
ama artık oyle degıl ya:sinifsinif::sinifsinif:
bıde sımdı yıne uyumadı gogsume yatırdım uzandım
museyyen senarı actım yıne son ses uyudu sıpa bende yuz ustu yatırdım bas ucunda hala calıyo sarkı
esımde balık almıs bende onu yapayım barı yaa

bugun benimde öyle ama genede süt var
süt warrrr bendede ama nıye yumusacık yaaa
hıc sewmedım bu halını tas gıbydıler
ühüüüü :delphin:

benim saçlar inanılmaz dökülüyo
sizin de öylemibilmiyorumkismile
benımde mınnosunkı dokuluyo benımkı baslamadı bı baslarsa durmaz daha bu sene azaldı bıraz dokulmesı ya-tatlicadiarzu-

sinirlerim nasil hopladi anlatamam.

az once okuldan aradilar. bana bugune kadar 3 martta biticegi soylenen dogum iznimin aslinda 15 subatta bittigini soylediler. 15 subattan itibaren 2009 yillik iznimden sayicaklarmis. buna sebep olanda benden 6 gun once dogum yapan arkadas. aramis okulu yok efendim niye onunki subatta bitmis benimki martta bitiyomus.

aradim hemen acmadi. mesaj attim, niye okulu arayip benim iznimi karistirdin, eline ne gecti? diye. mesaji alir almaz aradi. niye kasti yapiyimki falan dedi. cok kizdim ya.:oklava: ben herseyi 3 marta gore ayarlamistim.

ya sagıncada gelıyo aslında ama
benım hep dolu doluydu daha ıkı gune kadar
emerken bogulacak gıbı olurdu
ama artık oyle degıl ya:sinifsinif::sinifsinif:
bıde sımdı yıne uyumadı gogsume yatırdım uzandım
museyyen senarı actım yıne son ses uyudu sıpa bende yuz ustu yatırdım bas ucunda hala calıyo sarkı
esımde balık almıs bende onu yapayım barı yaa

belli bi zaman sonra sepsert olmuyo zaten.

wannacııım geçmiş olsun canım yaaaa inş. hemen atlatır nazımızz
biz de cuma gitcez aşıya yaa geçen sefer sabahlamıştık şimdi nolak bakalım offf stres oldumm şimdiden

Back
X