Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh canlarım ahh kimse nunu gibi olamaz...!
hürrem sultan mok yemiş onun yanında !!!
evt ben de çalışsam aynı şeyler olur...hatta daha beterleri...bi kere benimki mutlaka kendine anne dedirtmeye ve benden daha çok sevdirmeye uğraşır...şimdiden sürekli söylediği şey onun evi bahçelymiş havuz varmış köpek varmış asya orda kalmak istermiş bize siz gidin ben sizle gelmicem dermiş ağlarmış ...vs vs............! daha önce de söylemiştim köpek aldılar en çok onu sevsin diye bebekken köpeği yatağına yatırdı...düşünün torununa neler yapar !!!!
allahım bu gece inş bi faciaya neden olmam çok şiştim görmek dahi istemiyorum !!!
:lepi: :lepi:olabilir ne zor ya.
gecen kaynanam gelmisti, Naz'a kim bakicak konusu acildi. ben bakarim ama senin bakman degisik, sen istemezsin benim bakmami dedi.akannehir
ahh canlarım ahh kimse nunu gibi olamaz...!
hürrem sultan mok yemiş onun yanında !!!
evt ben de çalışsam aynı şeyler olur...hatta daha beterleri...bi kere benimki mutlaka kendine anne dedirtmeye ve benden daha çok sevdirmeye uğraşır...şimdiden sürekli söylediği şey onun evi bahçelymiş havuz varmış köpek varmış asya orda kalmak istermiş bize siz gidin ben sizle gelmicem dermiş ağlarmış ...vs vs............! daha önce de söylemiştim köpek aldılar en çok onu sevsin diye bebekken köpeği yatağına yatırdı...düşünün torununa neler yapar !!!!
allahım bu gece inş bi faciaya neden olmam çok şiştim görmek dahi istemiyorum !!!
kopek olunca daha mi cok seviliyomus?
sende korkut kizi kopekten, isirir falan de, gitmek istemesin.
wanna cım geçmiş olsun beben mi hasta CADIARZU
:lepi: :lepi:
isabet olmuş deseydin sempatiksalakcinni
çocuklar hayvanları sever ya onun için diyo heralde...
onu sevmesin de köpeği sevsin ::lepi:
idrarda lokosit cikti. cumaya enfeksiyon olup olmadigi belli olcak.mafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lokosit ne oli gıı mikropmu:uhm:
ne uyuz bi durum nefret ederim böylelerindensinirlerim nasil hopladi anlatamam.
az once okuldan aradilar. bana bugune kadar 3 martta biticegi soylenen dogum iznimin aslinda 15 subatta bittigini soylediler. 15 subattan itibaren 2009 yillik iznimden sayicaklarmis. buna sebep olanda benden 6 gun once dogum yapan arkadas. aramis okulu yok efendim niye onunki subatta bitmis benimki martta bitiyomus.
aradim hemen acmadi. mesaj attim, niye okulu arayip benim iznimi karistirdin, eline ne gecti? diye. mesaji alir almaz aradi. niye kasti yapiyimki falan dedi. cok kizdim ya.klava: ben herseyi 3 marta gore ayarlamistim.
ben yanlıs yere bakmısım yapılanlar işaretlenmiş şimdi bi daha baktımcanım bütün bebişler öyle bu ara... üzülme...
verem aşısı 2. ayda yapılmadı mı ?? kafam karıştı...
.
ne uyuz bi durum nefret ederim böylelerinden
ben yanlıs yere bakmısım yapılanlar işaretlenmiş şimdi bi daha baktım
verem
5li karma bide diğer yazıyo kadının ne yazdıgı okunmuyo zaten kızımın adını bile yanlıs yazmıs kaydirigubbakcemile3
valla artik anlayistan mi. benden cekindiklerinden mi bilemiyorum.kaydirigubbakcemile3
allahım kabusakannehir
bende bizimkinden söyleniyom arada sinir olsamda yanından bile geçemez ya..
ağzının payını vermeni istiyo artık bence..klava:
:lepi: :lepi:
isabet olmuş deseydin sempatiksalakcinni
oyyy uniiim vallaaa kuzum allah yardım etsiiiiiinnn
sen çalışma anacım boşver kreş yaşına gelene kaa
nası bi tip o yaakannehirbenimkine sorsan o da benden çok çekiniyo !
mutfağa gidip çayını bile almaz hiç bi iş yapmaz.. neymiş ben çok huysuzmuşum onun yaptığı hiçbi işi beğenmiyomuşum o da o yüzden bişeye elini sürmüyomuş...bunları da oğluna söylüyo... :) dötümü kaldırmaya üşeniyorum demiyo da karın huysuz diyo :)
canım sana nasıl anlatıyım bu kadını ..sen şimdi normal bi kaynana düşünüyosun ya bu öyle diil...bu 29 yaşında gösterdiğini düşünen (benden küçük dikkat ederseniz ! ) gençlik triplerinde abidik gubidik giyinen kendini çook güzel çook havalı çook zeki...kendini herşeyi en iyi bilen en becerikli vs vs vs sana bi tip...etrafında da bi kaç şakşakçısı var onlar da gaza getiriyo... eşim ben kaynım vs en ufak bişey söylediğimizde yeri göğü yıkıyo...triplere giriyo depresyona giriyo...resmen dünyayı dar ediyo hepimize... öyle bi hal alıyoki olaylar en sonunda pes ediyoruz !!!
valla çalışcam diyince eşim de korkuyo...dur acele etme diyo...napıcaz bilmiyorummm....
ben benim bebem hep ağlıyo eli hep ağzında diş çıkarıyo filan diyodum ya. bebeğim açmış ya meğer. :sinifsinif: 2 gündür akşamlarıda ek gıda veriyo. çocuk bi rahatladıkii
nası bi tip o yaakannehir
gerçekten sorunluymuş..kendi çocuğu bile farkında..
allah sabır versin canım ama yinede küssün tribe girsin boşver susma sen..sen yıpranacağına o depresif olsun lülülülülülü
ya benimkide doymuyo muhtemelen ellerini deli gibi emiyo ama mamayı reddediyo:sinifsinif:
ne verdin canım ek?
benimkine sorsan o da benden çok çekiniyo !
mutfağa gidip çayını bile almaz hiç bi iş yapmaz.. neymiş ben çok huysuzmuşum onun yaptığı hiçbi işi beğenmiyomuşum o da o yüzden bişeye elini sürmüyomuş...bunları da oğluna söylüyo... :) dötümü kaldırmaya üşeniyorum demiyo da karın huysuz diyo :)
ben benim bebem hep ağlıyo eli hep ağzında diş çıkarıyo filan diyodum ya. bebeğim açmış ya meğer. :sinifsinif: 2 gündür akşamlarıda ek gıda veriyo. çocuk bi rahatladıkii
kızlar merhaba benim kızım 9 unda 4 aylık olucak ilk 2 ay çok ağlardı gaz problemimiz vardı neyse 2 aydan sonra kendisi çıkarmaya başladı fakat bu seferde sanki çok sessizleşti emiyo uyuyo kucağımdayken yerine yatırırsam biraz ağlıyo memesini verince susuyo gene, sabahları çok gülüyo çığlık atmayada başladı ama ne bileyim çevremdeki bebeklerle karşılaştırdığımda sanki çok sakin normal mi acaba çok korkuyorum ya,bugün misafirlerim vardı yabancı çok seçiyo sustu biraz bakındı uyudu banyo da yaptırmıştık gerçi ama biraz ev kalabalık olsun hemen uyumayı tercih ediyo onlar gidince gülmeye başlıyo misafir varken sesi hiç çıkmıyo şimdi gene uyuyo sadece anne sütüyle besleniyo ek gıdalara geçince değişirmi acaba bilemiyorum sizcede korkmalımıyım....
mamayla yoğurt mayaladım canım. bidemilupanın sütlü prinçli muhallebisini veriyom.
sebze püresi yemedi
benim kızın ilk adı nur ya NUR ASYE :) yazmıssozde arkadasim iste.klava:
ne yazmis kiz asya yerine?kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba benim kızım 9 unda 4 aylık olucak ilk 2 ay çok ağlardı gaz problemimiz vardı neyse 2 aydan sonra kendisi çıkarmaya başladı fakat bu seferde sanki çok sessizleşti emiyo uyuyo kucağımdayken yerine yatırırsam biraz ağlıyo memesini verince susuyo gene, sabahları çok gülüyo çığlık atmayada başladı ama ne bileyim çevremdeki bebeklerle karşılaştırdığımda sanki çok sakin normal mi acaba çok korkuyorum ya,bugün misafirlerim vardı yabancı çok seçiyo sustu biraz bakındı uyudu banyo da yaptırmıştık gerçi ama biraz ev kalabalık olsun hemen uyumayı tercih ediyo onlar gidince gülmeye başlıyo misafir varken sesi hiç çıkmıyo şimdi gene uyuyo sadece anne sütüyle besleniyo ek gıdalara geçince değişirmi acaba bilemiyorum sizcede korkmalımıyım....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kiyamam. ne verdin ek gida?
ne kadar sanslisin.aklinialirimsmile