2009 Kasm Anneleri

pzar gunu karsıya kahwaltıya gıdecez esımın teyze kızına
pazartesıde kadın gelıcek ewımı temızlemeye ay nıhayet dıp bucak temızlenıcek ya
ıcım ıcımı yıyo bu sekılde

bizim bundan var dayisi almis kizima.. 2 aylikkenden beri oynuyor.. ama simdi sIkldi altina yatirinca bile cigligi basiyoo.. bencede cok paraya lüzum yok.. bilseydim aldirmazdim bile.. bu alttaki zimbirtiyi oynatinca müzik caliyoo.. ayaklarini vurunca ses cikiyoo ama ayaklarini vurdugundada oyuncak yerinden kayiyo.. ilk baslarda baya oyaliyodu ama simdi ilgisini cekmiyoo.. top almistim gecen gün yumusak bisey suan onla oynuyoo.. elinden düsürdükce hosuna gidiyor..

http://www.hepsiburada.com/chicco-b...px?categoryid=303251&productid=oyunchi0065407

kizlar gecen arkadasimla görüstüm.. ana okul ögretmeni kendisi.. nilayi dedi sadece bezle yüz üstü yatir.. ciplak halde emeklemeye calisan cocuklar cok zeki olurmus dedi.. zibinla yatiriyorum dedi hayir sadece bez olcak dedi yada hic birsey.. ama havalar cok soguk o yüzden yaptiramiyom ben suan..

Son düzenleme:
doğru diosun tatlım bugün götürmeye çalışayım ne yapim hızlı hızlı yürürrüz artık:bbo:

Allaha emanet insallah bisey olmaz.. sar sarmala iyce canimopuyorumnanaktan

iidir niloşun anası sen nasılsın canımcımopuyorumnanaktan

iyiyim canim cok sükür.. zilli uyutmuyoo beni artik eskisi gibi.. bakiyoki evin ici aydinlik.. gece bitti saniyo galiba.. etrafa bakinmaktan olan uykusuda kaciyoo..

asrinim napiyoo? koca delikanli olmus masallah..:nazar:

Allaha emanet insallah bisey olmaz.. sar sarmala iyce canimopuyorumnanaktan

iyiyim canim cok sükür.. zilli uyutmuyoo beni artik eskisi gibi.. bakiyoki evin ici aydinlik.. gece bitti saniyo galiba.. etrafa bakinmaktan olan uykusuda kaciyoo..

asrinim napiyoo? koca delikanli olmus masallah..:nazar:

çok kuduruk oluolar cok bizde öle kudurup duruoz :) geceleri tahıllı gece maması veriom da sabah baya uyuyo gecede uyanmıoo :)) çözümü bulduk ..

asrın ne yapsın kudurdu kudurudu uyudu şimdi kaldırıp çorbasını içircem :) büyüdü teyzesi valla 6 ayına gircek bi kaç gün sonra :)

masalllah asrina belli canim büyüdüüü.. göbeginden:roflol:

biraz erkenmi basladin sen ek gidaya sütün yetmiyomuydu canim?? corba olarak ne veriyosun?

kızlar oyuncaktan bahsetmişken ben oğluşuma bi oyuncak aldım süper ya hem eğitio hem eğlendirio sizede tavsiye ederim ..ahada bu

fisherPrice_kopekcik.jpg

hoooşgeldın canım naber
nası bişi buuu
nırden aldınhihoyyyt

sunways karusu selamda vermion ha uyussss
werdım ya nan aaaaaaaalsanaalsanasmile
nasılsın bıdenemmm oğlusla ugrasıyorum uyusada işimi yapsam deyüüü
senın mınnoş nası opuyorumnanaktanŞenizŞeniz

bizim bundan var dayisi almis kizima.. 2 aylikkenden beri oynuyor.. ama simdi sIkldi altina yatirinca bile cigligi basiyoo.. bencede cok paraya lüzum yok.. bilseydim aldirmazdim bile.. bu alttaki zimbirtiyi oynatinca müzik caliyoo.. ayaklarini vurunca ses cikiyoo ama ayaklarini vurdugundada oyuncak yerinden kayiyo.. ilk baslarda baya oyaliyodu ama simdi ilgisini cekmiyoo.. top almistim gecen gün yumusak bisey suan onla oynuyoo.. elinden düsürdükce hosuna gidiyor..

Hepsiburada.com : Chicco Bebek Icın ıkili Jımnastık Oyuncagı | Anne & Bebek & Çocuk

kizlar gecen arkadasimla görüstüm.. ana okul ögretmeni kendisi.. nilayi dedi sadece bezle yüz üstü yatir.. ciplak halde emeklemeye calisan cocuklar cok zeki olurmus dedi.. zibinla yatiriyorum dedi hayir sadece bez olcak dedi yada hic birsey.. ama havalar cok soguk o yüzden yaptiramiyom ben suan..
oyuncak gorunmuyo canım ya
bende soguktan korkimm yapğamıyom

deeeett nasilda gülücükler atiyordu furkan.. benim kizimin agzinin suyu akmadi.. kustu beyazdi görmedinmi.. begenmedi oglusunu ohhh olsunkaydirigubbakcemile3

allahtan bakmadi hee agzini kocaman acip gülüyodu yaa.. kustu kizim kustuuuu midesi bulandi:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

kizlar bizimki cigliklara basladi yinee... kaciyom bennn.. görüsürüz sonra...

wannnaaaa gülme öyle yapti valla :)

doruğum uyudu emerken..yıne müzeyyan senar eslıgındezemuszemus
beşigine koydum cunku artık odada uyummuyo koltugun uzerınde nıye bılmıyom.
muzıgıde basında hala calıyo
bende gıdeyım mutfagı toplayayım da geleyım haaa kacmayın

doruğum uyudu emerken..yıne müzeyyan senar eslıgındezemuszemus
beşigine koydum cunku artık odada uyummuyo koltugun uzerınde nıye bılmıyom.
muzıgıde basında hala calıyo
bende gıdeyım mutfagı toplayayım da geleyım haaa kacmayın

Allah'im ne ince ruhlu cocuk. muzeyyen senar esliginde uyuyo.kaydirigubbakcemile3

werdım ya nan aaaaaaaalsanaalsanasmile
nasılsın bıdenemmm oğlusla ugrasıyorum uyusada işimi yapsam deyüüü
senın mınnoş nası opuyorumnanaktanŞenizŞeniz

oyuncak gorunmuyo canım ya
bende soguktan korkimm yapğamıyom

hee görmemişim napsın benimki çorbasını içirdim şimdi bakınıoooopuyorumnanaktan

sormaaaa uyandı amaaa yatak odamda oynuyoz.ama muzık dewammkaydirigubbakcemile3

yırım onuuu corba ıcın erken degılmı kızzz

kız ne erkeni delü benim oğlan 6ncı ayına girecek 5 gün sonra meyve püresi yoğurt corba tahıllı kasık maması hepsini yiyoz haftaya kahvaltu baslıııoossskaydirigubbakcemile5

ne kaaa cabuk uyandi.kaydirigubbakcemile3
tilki uykusu yapiyo bunlarin hepsi.kaydirigubbakcemile3

sorma yaaaa hemen zıpladı..kaydirigubbakcemile4
bıde bak ne dıcem ben bunu 10 gıbı yatırıyom son gunlerde
ama o zaman gece cok uyanıyo
ama 11 den sonra uyuyunca bı kere kalkıyo yaaakannehir

Back
X