2009 Kasm Anneleri

offfff, esim bu gece yine yok. sehir disina cikti.
anam babamda yakin diilki gelsinler.
kalakaliyorum iki cocukla tek basima.:sinifsinif:
aynen bizimkilerde uzaktalar..
benimkide yurtdışına çıkıyo bazen..kalakalıyorum..hele hamileykene çok korkuyodum yalnız doğurucam deyudelikafadulden
surem gordum.
supersin masallah.:nazar:

surem, valla masallah sana canim. cok fotojeniksin. gerci sen guzelsinde oyle cikmis fotolar.bayanssulusmile

yas kacti senin?

sağol tatlım benimŞeniz
sende çok güzelsin iki çocuk annesi süpersin valla..:lepi:biz ne olcaz bakalım..
80 doğumluyum canım 30u gördük yani-tatlicadiarzu-

yok canım ne kadar goruyolar zaten özlüyodur bile

yok canim, 24 saat o yapisik yasiyo ya bebeyle, kafa dinliyodur adam.:roflol:

benim oğluşumun da kalbi boş sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:
evet ya biz naza talibiz halen belirteyim ayrıcaopuyorumnanaktan

anaaa, darksea de var.
talipliler cogaldi valla.
forumdaki herkes catlasin.
herkes kafasina gore besik kertmesi yapti bebeleri.
benim kiza siraya girmeye basladi bile erkek analari.kaydirigubbakcemile3

slmm kızlar nasılsınız çok özledim hepinizii ama fırsatım olmuyo şöyle güzelce.2 haftadır ablam bendeydı ev çamaşır yemek poyraz canım çıktı yaa..bide grip oldum kızlar valla yemek yapıp anca poyraza bakıyorumm.çok halsızım ve yorgun.eşimde 8 de gelcek bi süpürge tutup toz alcam....
kızlar yaa benım 3 haftadır acayıp sacım dökülüyo doğumdan sonra normal dediler benım gibi yaşayan var mı bu durumu...
inşş herkescıkler iyidir bebişlerle

slmm kızlar nasılsınız çok özledim hepinizii ama fırsatım olmuyo şöyle güzelce.2 haftadır ablam bendeydı ev çamaşır yemek poyraz canım çıktı yaa..bide grip oldum kızlar valla yemek yapıp anca poyraza bakıyorumm.çok halsızım ve yorgun.eşimde 8 de gelcek bi süpürge tutup toz alcam....
kızlar yaa benım 3 haftadır acayıp sacım dökülüyo doğumdan sonra normal dediler benım gibi yaşayan var mı bu durumu...

valla ozletiyosun kendini be canim. o kadar yorma kendini. firsat buldukca uzat ayaklarini dinlen. ne kadar yapsanda yine baticak.

benim saclarimda cok dokuluyo canim. valla dokulenleri toplasam 3 kisiye rahat peruk olur yani.akannehir

hoşgeldin canım, geçmiş olsun

valla ozletiyosun kendini be canim. o kadar yorma kendini. firsat buldukca uzat ayaklarini dinlen. ne kadar yapsanda yine baticak.

benim saclarimda cok dokuluyo canim. valla dokulenleri toplasam 3 kisiye rahat peruk olur yani.akannehir

canım öncelıkle geçmiş olsun şimdi okudum.inş nazımız en kısa zamanda iyileşir...
anam biz bir bebeyle mahvoluyoruz sizi tebrik edimm...2 çoçukla kafamda hiç saç kalmazdı heralde...
eşim gecende gördü saçlarımı tararken şok oldu.kaçıncı aya kadar devam ediykı bu böle yaa.kel kalcam diyem telaşa sardım valla....

canım öncelıkle geçmiş olsun şimdi okudum.inş nazımız en kısa zamanda iyileşir...
anam biz bir bebeyle mahvoluyoruz sizi tebrik edimm...2 çoçukla kafamda hiç saç kalmazdı heralde...
eşim gecende gördü saçlarımı tararken şok oldu.kaçıncı aya kadar devam ediykı bu böle yaa.kel kalcam diyem telaşa sardım valla....

cok sagol canim.
sac dokulmsei baya suruyo ama cok uzun surerse biseyler yapmak lazim.

Back
X