ay bak şu saatte yerim kazandibi vallaha kilo alcam zaten fazladan 5kg var
afiyet olsun canım ye gitsin yaaa ben öle yapıorum
sağol canım sende iyi 5 kılo fazla bende 6-7 kılo var nasıl veririm bu iştahla bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bak şu saatte yerim kazandibi vallaha kilo alcam zaten fazladan 5kg var
afiyet olsun canım ye gitsin yaaa ben öle yapıorum
veririz canım yasağol canım sende iyi 5 kılo fazla bende 6-7 kılo var nasıl veririm bu iştahla bilmiyorum
veririz canım ya
ben ek gıdaya geçene kadar diyet yapmıycam
vakit bulursam spor yapcam pilteste sırt ağrılarım var
yooo diyet falan bende yapmıyom canım yapmamda dediğin gibi
inşallah sütüm yeterli gelirse 6. ayda ek gıdaya başlamak istiyorum
spora gelince bende biraz zor oğlum sağolsun gündüz hep kucakta sayılır
yahu uyudukça günde 20-30 mekik çeksen yine fayda
hafta hafta artırırsın ben öle yapcam benim kızda hep kucakta gündüz uyumuyo
şimdide ayağımda sallıyorum
mekik benimde aklıma geliyoda ben sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim bide 2 buçuk ay önce apandıst ameliyatı oldum
heralde artık mekık çekmemın sakıncası yoktur dimi
iyi akşamlar canım senin kuzu 10 kgyi verdiecek deseneiyi akşamlar kızlar.... bende bu ay 1kilo vermişim..... benim hamilelikten fazlalık yok ama öncesinde zaten epey bi fazlam vardı onlar gidiyo her ay bir bir ama heç bişey yamıyom rejim felan velet beni iyi yoruyo bide önceden çok hareketsizdim dogal olarak beden bu tempoya alışık değil ama ben 10 kilo daha fazlam var diyim....
iyi akşamlar kızlar.... bende bu ay 1kilo vermişim..... benim hamilelikten fazlalık yok ama öncesinde zaten epey bi fazlam vardı onlar gidiyo her ay bir bir ama heç bişey yamıyom rejim felan velet beni iyi yoruyo bide önceden çok hareketsizdim dogal olarak beden bu tempoya alışık değil ama ben 10 kilo daha fazlam var diyim....
bende sezeryan oldum artık spor yapabiliriz dr izin verdi bana mekik filan çek yani
bende sezeryan oldum artık spor yapabiliriz dr izin verdi bana mekik filan çek yani
canım siz korse taktınız mı dogumdan sonra.....benimde sezeryanda ben 1 kere taktım kanama oldu az bişi 2 aylıkken bir daha cesaret edemedim göbek kocaman kaldı ziraaa.....:uhm::uhm:
canım siz korse taktınız mı dogumdan sonra.....benimde sezeryanda ben 1 kere taktım kanama oldu az bişi 2 aylıkken bir daha cesaret edemedim göbek kocaman kaldı ziraaa.....:uhm::uhm:
hepinize iyi geceler kızlar boshayallersmile