2009 Kasm Anneleri

selam kızlarnasılsınız bakem ya bişi sorcam ben lohusalıktan hemen sonra adet oldum 2 3 kez ara kanama şeklindede oldum şimdi tıkyok korunduğumuz halde korkuyorum çıkamıyorum bu psikilojiden sizde nasıl durumlarr

elifimmmmm hayırlı yolculuklarrrrrrrrrrrr
destiii valla spiral takıp rahatlamak istiom bu hamile kalcam korkusu yedi beni sempatiksalakcinni
burcuuuuuu bu hafta kaynanan mı baktı oğluşaaa nası geçtiiiiiiiiiiii
dilmuhhhhhhhh taşındın mıııııııııııııııı ne alemdesin
hadi herkes sorularımı civaplasın kaydirigubbakcemile3

elifimmmmm hayırlı yolculuklarrrrrrrrrrrr
destiii valla spiral takıp rahatlamak istiom bu hamile kalcam korkusu yedi beni sempatiksalakcinni
burcuuuuuu bu hafta kaynanan mı baktı oğluşaaa nası geçtiiiiiiiiiiii
dilmuhhhhhhhh taşındın mıııııııııııııııı ne alemdesin
hadi herkes sorularımı civaplasın kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım spiralde herkes içingüvenli deilki iltihap olanlardaa kayma oluyormuşş bizim burda bi abla hamile kaldı hemde yeni kontrol ettirmiştii şimdi ikiz kızları varr ondanda korkuyom adam diyo imkansız dna isterim öyle bişi olamazzkaydirigubbakcemile3 ne biliyim takıntı yaptım bendee

ay kimsecikler yok ben yine işteyim çalışıyorum ya
yarına misafirim var kaynanamda geliyo :) akşam temizlik yaptım camlarımı bile sildim bu gün ölüyorum yorgunluktan
zaten bi gün evdeyim bi pazarım var ne misafiri 3 ay evdeyken akılları nerdeydi

ay kimsecikler yok ben yine işteyim çalışıyorum ya
yarına misafirim var kaynanamda geliyo :) akşam temizlik yaptım camlarımı bile sildim bu gün ölüyorum yorgunluktan
zaten bi gün evdeyim bi pazarım var ne misafiri 3 ay evdeyken akılları nerdeydi

canım Allah kolaylıklar versin insanlarda ne anlayışsız banada çok geliyor misafir ama sen bide çalııyosun yanii kadın olmak çok zorr

hoşgeldin canım spiralde herkes içingüvenli deilki iltihap olanlardaa kayma oluyormuşş bizim burda bi abla hamile kaldı hemde yeni kontrol ettirmiştii şimdi ikiz kızları varr ondanda korkuyom adam diyo imkansız dna isterim öyle bişi olamazzkaydirigubbakcemile3 ne biliyim takıntı yaptım bendee

ulan şeytan diyy git kordonları bağlat :roflol:
bu meret bağlanınca bi daha açılimi gıı ikinciyi düşününce açtururdukk kaydirigubbakcemile3

bu meret bağlanınca bi daha açılimi gıı ikinciyi düşününce açtururdukk kaydirigubbakcemile3

he ne güzel olurdu aç kapaakaydirigubbakcemile3 isteyincee hamilleikte rahatık korunma derdi yoktuu şimdii daha o psikilojiden çıkamamışken bbeşlerde küçük rabbim isteyenlere versinn biizmkiler daha küçükk yaws 4ay aşılarını yaptıran varmı bizimki pazartesi günüü

heeee tabe tabe olmaz olurmu
nan artemamı bu aç kapa aç kapa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
uçkuruna sahip çık

heeee tabe tabe olmaz olurmu
nan artemamı bu aç kapa aç kapa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
uçkuruna sahip çık

:roflol::roflol::roflol:

aslinda bunu bende dusundum. 2. cocuktan sonra baglatsam mi diye ama esim kizdi, dunyanin bin turlu hali var diye.bilmiyorumkismile

gerci biz kordon kaninida saklattik Naz'in, Rabbim kullanma geregi gostermesin insallah. ben baglatabilirim aslinda ama baglamak icin sezeryan gibi kesiyolar di mi?

yuppii yuppii yine adet oldum ölüyodumkorkudann ya hamile kalırsam diyeee rahatladım vallaa civan perçemii cidden işe yarıyormuşş

kek miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir
ya kızlar şu ek gıdaya başlangıçta neler vercez?
elma suyula mı başlanıyo ek gıdayla ilgili topic var mı bi yerde meyve yerine sebzeyle başlayın tatlıya laışınca sebzeyi reddebilir yazıyodu
ben neyle başlıcam hiç bilmiyom bu ay yavaştan tattırmak istiyom zaten kızcem de hiç kilo almamış :sinifsinif:
sütüm yetmiyo galibaaa

Back
X