2009 Kasm Anneleri

güle güle kulan
düğün olmasa bende kesmek istiyorum
bebekle zor oluyo bide dökülünce

sağol cnm opuyorumnanaktan

selamlar
bugun sabah okmeydanına esımın teyze kızına kahwaltıya gıttık...3 gıbı ordan cıkıp teyzesıne aksam yemegıne gıttıkkaydirigubbakcemile3
aksam da 6 da ewdeydık cayımızı ıctık oturuyoz...
amaaaaaaaaa bu sıpa uyudu sımdı ya ne edecem ben daha erkennakannehir

iyi gezmişin yorulmuştur bebede uyur tabe akannehir
benim oğlanda uyudu ama zaten uyku saati zemuszemus

hadi bakalım canım nasıl olacak yoğurdun ben yoğurdu tam tutturamıorum ya ısıyı güzel ayarlayamıyorum galiba ama öğrenmek lazım keçi sütündenmi yapıon ???bebelerimiz inatçı olcak keçi yoğurdundan neden keçi sütü kullanılıo biliomusun ???CADIARZU
bende ilk defa denedim yok canım normal inek sütüyle bakalım nasıl olacak

ahanda avatarıma koydum yeni saçımı olmayan saçımı yanii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
güle güle kullan canım cok cici olmusopuyorumnanaktan
selamlar
bugun sabah okmeydanına esımın teyze kızına kahwaltıya gıttık...3 gıbı ordan cıkıp teyzesıne aksam yemegıne gıttıkkaydirigubbakcemile3

uyuyosa karanlıkta falan emzir uyanmasın canım

iyi gezmişin yorulmuştur bebede uyur tabe akannehir
benim oğlanda uyudu ama zaten uyku saati zemuszemus
yoruldu ewet aralda ıyı uyudu ama
sımdı uyuyunca cok kalkıyo gece.sızınkı kac kere kalkı bacım
uyuyosa karanlıkta falan emzir uyanmasın canım
uyandı emzırdım ama gazı war uyandıkafamçokkarıştı

selamlar

ooooooo süper sanada iyi gelmiştir
uyanırsa ayılmasına izin vemeden yatırmaya çalış

ahanda avatarıma koydum yeni saçımı olmayan saçımı yanii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
süper olmuş:lepi:
güle güle kullan canım..
selamlar

oh ne güzel gezmişiniz öyle..biz evdeydik haftasonu..dün misafirim vardı bugünde babası bizi evde bırakıp kaçtı:kızgın:

kızlar bebeğimin kakasında siyah küçük şeyler vardı demir damlasından mı oluyor acaba rengi ve kokusu normal

off oğluşum biraz erken uyudu bugün uyanmaz inşallah..
iki defa kaka yaptı sancısıda vardı mızıklandı bisüre sonra emmek istemedi tabi yine ve az emdi..21.40 da uyudu bakalım..
bende yalnız yalnız oturuyorum canım sıkkın offf:1no2:

off oğluşum biraz erken uyudu bugün uyanmaz inşallah..
iki defa kaka yaptı sancısıda vardı mızıklandı bisüre sonra emmek istemedi tabi yine ve az emdi..21.40 da uyudu bakalım..
bende yalnız yalnız oturuyorum canım sıkkın offf:1no2:
gelmedi mi eşin daha
bende sıkılıyorum ama eşim işte
yarın inş. hava guzel olur izinlide olurda cıkar bi hava alırım

canım benimkinin kakasıda koyulaştı ama çok siyah deil..
damla yapar..

kaka rengide cok farklı deilde içinde böle küçücük nokta gibi siyahlıklar var

selaam

bugün cok yoruldum.. iki makina camasir yikadim.. astim dürdüm yerlestirdim.. mutfagi temizledim.. oturma odamdaki vitrini sildim..petekleri sildim.. camlarin cervelerini sildim.. hava düzelsede camlarida silsem.. yemek yaptim.. hazir pandispanyadan pasta yaptim.. yarinda yerleri viledalamam lazim.. bide yatak odasi dolabini yikmam lazim ama gözüm yemiyoo.. az önce kizi banyo yaptirdik emzirdim uyudu.. insallah uzun uyur bu gece..

siz neden demir damlasi kullaniyosunuz.. bize doktor bisey demedi.. etraftanda hic duymadim öyle bisey.. almanyada vermiyolar demir ilaci bebege..

gelmedi mi eşin daha
bende sıkılıyorum ama eşim işte
yarın inş. hava guzel olur izinlide olurda cıkar bi hava alırım

kaka rengide cok farklı deilde içinde böle küçücük nokta gibi siyahlıklar var

gelmedi canım aynı muhabbet yine..haftasonu maç geyiği,geç gelir kesin..çok fena bozuluyorum ya..eskiden bende çıkıyodum arkadaşlarla,o yüzden herşey çok farklıydı..şimdi bu muameleyi görmek çok can sıkıcı..evde otur çocuk bak..bugün diyorum sen bak arada da ben çıkıcam diye..oralı bile olmadı..
off neyse ya kitap okuyup kafa dağıtıcam biraz gerçi eskisi gibi deil oda hemen uykum geliyo okuyamıyorum..kayıp sembolü aylar oldu çeyreğini okudum.dan brown un bütün kitaplarını hemen bitirirdim şimdi nerdeeeemirmirmirmir

siz neden demir damlasi kullaniyosunuz.. bize doktor bisey demedi.. etraftanda hic duymadim öyle bisey.. almanyada vermiyolar demir ilaci bebege..

canım onların vardır bi bildikleri..bizimkiler sürekli herşeye ilaç veriyolar..türkiyede ilaç büyük bi kazanç kapısı bence çok etkisi var..
kesinlikle kendi ülkemi küçümsemek deil ama çok net bi gerçek batı ülkeleri insana değer veriyo insan sağlığına değer veriyo..türkiye bu konuda sıfır..

canım türkiyede yasayanların cogunda beslenmeden kaynaklanan bi ieksiklikmiş demir eksikliği o yuzden hemen demir damlası veriyorlarmış artık burada ama dişleri boyuyo yaa içirip üstüne su veriyoruz ama bi çaresi yokmu acaba oda kafama takılıyor

gelmedi canım aynı muhabbet yine..haftasonu maç geyiği,geç gelir kesin..çok fena bozuluyorum ya..eskiden bende çıkıyodum arkadaşlarla,o yüzden herşey çok farklıydı..şimdi bu muameleyi görmek çok can sıkıcı..evde otur çocuk bak..bugün diyorum sen bak arada da ben çıkıcam diye..oralı bile olmadı..
off neyse ya kitap okuyup kafa dağıtıcam biraz gerçi eskisi gibi deil oda hemen uykum geliyo okuyamıyorum..kayıp sembolü aylar oldu çeyreğini okudum.dan brown un bütün kitaplarını hemen bitirirdim şimdi nerdeeeemirmirmirmir

bende ne zamandır kitap okumuyorum valla okusam ii olacak evde okunacak bi cok kitap varrr
gerci yanımızda olcaklarda nolcak oturcak pc basına genesempatiksalakcinni
neyseeeeeeee

canım onların vardır bi bildikleri..bizimkiler sürekli herşeye ilaç veriyolar..türkiyede ilaç büyük bi kazanç kapısı bence çok etkisi var..
kesinlikle kendi ülkemi küçümsemek deil ama çok net bi gerçek batı ülkeleri insana değer veriyo insan sağlığına değer veriyo..türkiye bu konuda sıfır..

ya belki dogru biseydir aslinda.. ben senelerdir demir problemi cekenlerdenim.. hep düsüktür benim degerlerim.. acaba diyorum bebeklikten verilmesindeki amac ne? kan degerlerine bakilmadan nasil ilac veriyolar onuda anlamiyorum.. bidaha ki ay sorarim dokturuma insallah unutmazsam.. iyi geceler canim..

canım türkiyede yasayanların cogunda beslenmeden kaynaklanan bi ieksiklikmiş demir eksikliği o yuzden hemen demir damlası veriyorlarmış artık burada ama dişleri boyuyo yaa içirip üstüne su veriyoruz ama bi çaresi yokmu acaba oda kafama takılıyor

bende ne zamandır kitap okumuyorum valla okusam ii olacak evde okunacak bi cok kitap varrr
gerci yanımızda olcaklarda nolcak oturcak pc basına genesempatiksalakcinni
neyseeeeeeee

kan degrlerine bakilmadan veriliyor yani öylemi?? evet demir ilaci disleri boyarmis.. süt disleri sarimi oluyo o zaman.. ilk kez duyuyorum valla.. sormam lazim mutlaka... bide tv de hep diyolar ya ilk ay sadece anne sütü diye.. demir ilaciylada su veriliyosa.. nedir bu tezatlik anlamadim.. bide hep üstüne basa basa söylenir bu cümle.. anne sütü su icerdigi icin su verilmez diye.. sütünle karistirsan damlayi olmuyomu?

biz sadece dvitamini veriyorus.. hepsi öyle canim evet evde oluncada bisey olmuyoo.. oturdu mac yorumlarini izliyoo.. birazdan kalk ben oturayim derkaydirigubbakcemile3

sana özendim abimlerden kondisyon bisikletini getirttim ama daha üstüne bi kez binebildim.. erken cikarsam biraz süreyim.. hic biseyim olmuyoo sorun yapmiyodum ama yapiyom galiba 6kilom var dahasenağlama

ya belki dogru biseydir aslinda.. ben senelerdir demir problemi cekenlerdenim.. hep düsüktür benim degerlerim.. acaba diyorum bebeklikten verilmesindeki amac ne? kan degerlerine bakilmadan nasil ilac veriyolar onuda anlamiyorum.. bidaha ki ay sorarim dokturuma insallah unutmazsam.. iyi geceler canim..

kan degrlerine bakilmadan veriliyor yani öylemi?? evet demir ilaci disleri boyarmis.. süt disleri sarimi oluyo o zaman.. ilk kez duyuyorum valla.. sormam lazim mutlaka... bide tv de hep diyolar ya ilk ay sadece anne sütü diye.. demir ilaciylada su veriliyosa.. nedir bu tezatlik anlamadim.. bide hep üstüne basa basa söylenir bu cümle.. anne sütü su icerdigi icin su verilmez diye.. sütünle karistirsan damlayi olmuyomu?

biz sadece dvitamini veriyorus.. hepsi öyle canim evet evde oluncada bisey olmuyoo.. oturdu mac yorumlarini izliyoo.. birazdan kalk ben oturayim derkaydirigubbakcemile3

sana özendim abimlerden kondisyon bisikletini getirttim ama daha üstüne bi kez binebildim.. erken cikarsam biraz süreyim.. hic biseyim olmuyoo sorun yapmiyodum ama yapiyom galiba 6kilom var dahasenağlama

aslında benimde aklıma takılıyo kan degerlerine bakmadan vermeleri
su vermeyin diyorlar ama ilac boyadıgı için 1 kasık ilavın etkisini goturmeye verilecekmiş
emzirmeden en az bi saat once yada sonra verilecek ki etki etsin yoksa sütle karısınca lacın etkisi gidiyormus
bende yeni basladım damlaya aslında vermeyi hiç istemiyorum ama kan sorunu olursa diye korkuyorum
birde 6 ay 12 ay arası bebeklerin zeka gelişiminde demirin önemi cok fazlaymış canım bunu vermezsem zeka gelişimi etkilenirse kendi basıma iş yapmıyım diyorum ama arastırıyorum
ben bugun 59 kiloya düşmüşüm sabah tartıldım
hala devam ediyorum
özellikle mekik ve en az 10 dakka ip atlama
benim fazla olarak 1 kilom kaldı ama 55 bende ii duruyo
göbegim 90 dı 88 e düştü 80 e inene kadar bırakmıcam inş.

Back
X