Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahanda avatarıma koydum yeni saçımı olmayan saçımı yanii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
selam kızlar oğluşu yıkadım geldim
ewet cok ıyı geldı canımmm hemde cokkooooooo süper sanada iyi gelmiştir
uyanırsa ayılmasına izin vemeden yatırmaya çalış
gezdım walla haftayada ıkea ya gıdecegızoh ne güzel gezmişiniz öyle..biz evdeydik haftasonu..dün misafirim vardı bugünde babası bizi evde bırakıp kaçtı![]()
benımkıde sancısı olunca memeye daha cok sarılıyo yaalaelaelaelaelaekuzum benım bu aksam oyleydı meselaoff oğluşum biraz erken uyudu bugün uyanmaz inşallah..
iki defa kaka yaptı sancısıda vardı mızıklandı bisüre sonra emmek istemedi tabi yine ve az emdi..21.40 da uyudu bakalım..
bende yalnız yalnız oturuyorum canım sıkkın offf:1no2:
saatler olsunnnnŞenizslm canım bende oğluma cıbış yaptırdım uyudu kaldı.kımsecıkler yokama
kizlar saat 6da bi baktim kizimin atesi var.. 39.06 fitil verdim on dk sonra bezini doldurdu.. az önce bktm 38.48 doktorlar acilmadi daha götürsemmi ki.. napicam bilemedim.. bide bizim fitil 75lik az miki?
ahanda avatarıma koydum yeni saçımı olmayan saçımı yanii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kizlar saat 6da bi baktim kizimin atesi var.. 39.06 fitil verdim on dk sonra bezini doldurdu.. az önce bktm 38.48 doktorlar acilmadi daha götürsemmi ki.. napicam bilemedim.. bide bizim fitil 75lik az miki?
kızlar burda deprem oldueyvahedigeldismile
güle güle kullan canım.
ama pek belli olmuyo. face koyduysan gidip ordan bakim.
sağol wannam daha koymadım faceye dur oğlum uyansında beraber çekeyimde koyayım sempatiksalakcinni tek başıma koymayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy ne kaa güldüm bilinmi senin su ümit besen videosuna kaydirigubbakcemile3
sende derslerinde o tekniği kullan gııı delikafaduldendelikafadulden
Aysecim geçmiş olsun cnm dr.a götür bencede mikrobik olmasın allah korusun :Saruboceq:
offffffff hayatımdaki en korktuğum seydir deprem tvyi açar açmaz o haber çıktı karşıma allah orda yaşayanların yardımcısı olsun bi dahada yaşatmasın :Saruboceq:
bende şimdi face bakıyorum koydun mu diye.kaydirigubbakcemile3
tamam beklerim.
ay o ümit besen benide bitirdi. öldüm gülerken.
bundan sonraki ingilizce öğretme tekniğim odur.:lepi:
edoş, bebeklerin cicileri sayfasında egenin bir tulumunu koymuşun, buda egenin kürkü demişin. o kadar güldüm ki, aklıma geldikçe hala gülüyorum.kaydirigubbakcemile3
günaydın herkese
ayşe geçmiş olsun canım
eda saçların ne güzel olmuş öle güle güle kullan. senin oğlanda alerji çıkmıştı ya belirtileri neydi canım