2009 Kasm Anneleri

hmmm burda neden yok acaba yaa.. bu ayin sonunda kontrolüüz var sormam lazim.. kafami cok karistirdi bu is..
canim ben kacayim.. kendine iyi bak görüsürüz yarin.. iyi geceler

ooooooo süper sanada iyi gelmiştir
uyanırsa ayılmasına izin vemeden yatırmaya çalış
ewet cok ıyı geldı canımmm hemde cokk
uyandı we ben yatırdım ama yıne uyandı gazı wardı
weee daha sımdı uyudu hemde zorla babası uyuttukaydirigubbakcemile3
oh ne güzel gezmişiniz öyle..biz evdeydik haftasonu..dün misafirim vardı bugünde babası bizi evde bırakıp kaçtı:kızgın:
gezdım walla haftayada ıkea ya gıdecegız
ewde patladım artık yaa

off oğluşum biraz erken uyudu bugün uyanmaz inşallah..
iki defa kaka yaptı sancısıda vardı mızıklandı bisüre sonra emmek istemedi tabi yine ve az emdi..21.40 da uyudu bakalım..
bende yalnız yalnız oturuyorum canım sıkkın offf:1no2:
benımkıde sancısı olunca memeye daha cok sarılıyo yaalaelaelaelaelaekuzum benım bu aksam oyleydı mesela
erken uyanınca cok uyanıyo benımkı bakalım bu gece kacta uyanacak
yarım saat anca oldu uyuyalı

slm canım bende oğluma cıbış yaptırdım uyudu kaldı.kımsecıkler yokama
saatler olsunnnnŞeniz

congrats_ballon.gif

DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

kizlar saat 6da bi baktim kizimin atesi var.. 39.06 fitil verdim on dk sonra bezini doldurdu.. az önce bktm 38.48 doktorlar acilmadi daha götürsemmi ki.. napicam bilemedim.. bide bizim fitil 75lik az miki?

ahanda avatarıma koydum yeni saçımı olmayan saçımı yanii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

güle güle kullan canım.
ama pek belli olmuyo. face koyduysan gidip ordan bakim.

kizlar saat 6da bi baktim kizimin atesi var.. 39.06 fitil verdim on dk sonra bezini doldurdu.. az önce bktm 38.48 doktorlar acilmadi daha götürsemmi ki.. napicam bilemedim.. bide bizim fitil 75lik az miki?

geçmiş olsun canım.
niye çıktıki ateşi? geçmezse götür tabi doktora, mikrobikse geçmez ilaçsız.:sinifsinif:

güle güle kullan canım.
ama pek belli olmuyo. face koyduysan gidip ordan bakim.

sağol wannam daha koymadım faceye dur oğlum uyansında beraber çekeyimde koyayım sempatiksalakcinni tek başıma koymayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy ne kaa güldüm bilinmi senin su ümit besen videosuna kaydirigubbakcemile3
sende derslerinde o tekniği kullan gııı delikafaduldendelikafadulden

Aysecim geçmiş olsun cnm dr.a götür bencede mikrobik olmasın allah korusun :Saruboceq:

offffffff hayatımdaki en korktuğum seydir deprem tvyi açar açmaz o haber çıktı karşıma allah orda yaşayanların yardımcısı olsun bi dahada yaşatmasın :Saruboceq:

sağol wannam daha koymadım faceye dur oğlum uyansında beraber çekeyimde koyayım sempatiksalakcinni tek başıma koymayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy ne kaa güldüm bilinmi senin su ümit besen videosuna kaydirigubbakcemile3
sende derslerinde o tekniği kullan gııı delikafaduldendelikafadulden

Aysecim geçmiş olsun cnm dr.a götür bencede mikrobik olmasın allah korusun :Saruboceq:

offffffff hayatımdaki en korktuğum seydir deprem tvyi açar açmaz o haber çıktı karşıma allah orda yaşayanların yardımcısı olsun bi dahada yaşatmasın :Saruboceq:

bende şimdi face bakıyorum koydun mu diye.kaydirigubbakcemile3
tamam beklerim.

ay o ümit besen benide bitirdi. öldüm gülerken.
bundan sonraki ingilizce öğretme tekniğim odur.:lepi:

edoş, bebeklerin cicileri sayfasında egenin bir tulumunu koymuşun, buda egenin kürkü demişin. o kadar güldüm ki, aklıma geldikçe hala gülüyorum.kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese
ayşe geçmiş olsun canım
eda saçların ne güzel olmuş öle güle güle kullan. senin oğlanda alerji çıkmıştı ya belirtileri neydi canım

bende şimdi face bakıyorum koydun mu diye.kaydirigubbakcemile3
tamam beklerim.

ay o ümit besen benide bitirdi. öldüm gülerken.
bundan sonraki ingilizce öğretme tekniğim odur.:lepi:

hee kız sende böle öğret kaydirigubbakcemile3 eminim daha iyi girer kafalarınaa delikafadulden

edoş, bebeklerin cicileri sayfasında egenin bir tulumunu koymuşun, buda egenin kürkü demişin. o kadar güldüm ki, aklıma geldikçe hala gülüyorum.kaydirigubbakcemile3

:roflol: neen o kadar güldün gıı :roflol:
kürke benzemiyomu amaa kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese
ayşe geçmiş olsun canım
eda saçların ne güzel olmuş öle güle güle kullan. senin oğlanda alerji çıkmıştı ya belirtileri neydi canım

sağol cnm teşekkür ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaaa aslında benim hep kafamda olan bi soru bu ?
şimdi benim oğlanın kakası çok sümüksü yani sırf mukus nerdeyse :sinifsinif::sinifsinif: dr. a gittik mikrobik değil çıkmadı testte bakteri falan ozaman dedi 2 sebebi olur bebeklerde bu durumun ya mikrobik yada laktoz alerjisi.. ve teşhisi böle koydu yanii alerji testi neyn yapılmadı :uhm:

Back
X