Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaklaşık 1.5 saat önce Naz koltuktan düştü.
hemde tam parkeye kafasının ve sırtının üstüne.
saniyelik bir olaydı. yavrum ne ağladı.
ömrümden ömür gitti.
hala ağlıyorum, hakim olamıyorum kendime.
Allah'ım nolur bişey olmasın.
ömrümden ömür gitti.
bulgur çorbası yaptım içiyom kızım gaz bombası olak gene akşam sempatiksalakcinni
kenyaa koru asyayı bak bu behlül ne zaman hayatımıza girdi ben sütten kesildim kızcem bi deri bi kemik kaldı kaydirigubbakcemile3
kız basımız baglı bu durumda bizde bihter oluruz :roflol::roflol:onnar tutamadılar ellerinde napak asya tutar bencea.sa.sa.sa.s
bulgur çorbası yaptım içiyom kızım gaz bombası olak gene akşam sempatiksalakcinni
kenyaa koru asyayı bak bu behlül ne zaman hayatımıza girdi ben sütten kesildim kızcem bi deri bi kemik kaldı kaydirigubbakcemile3
ömrümden ömür gitti.
kız basımız baglı bu durumda bizde bihter oluruz :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bağane nan at nişanı işte hem bihter hamile babasızmı bırakacan bebeyi bebenin babası behlül değilmi
ednan bey duymasın bu durumda ednanda naginin oğlu oliiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:
gelsinde diyem bari ortada bebek var çekil aradan
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ömrümden ömür gitti.
:roflol::roflol::roflol::roflol:
zati az çok annamıştır senin x dünürün asyanın gönlü behlülde diye bu durumda nişanı atmaması büyük ayıp olur demi
bebe başkasına baba dicek olurmu öle şey hiç:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
ednana büyük ayıp
bihterin sonu iii olmiiii
ben kızım bihter olamazzzzlülülülülülülülülülülülü
topik alageyik efsanesine döndü fato senin şu oğlun yüzünden kaç dene ednan var belli değil beeee kaydirigubbakcemile3
wanna da bi gelse yaw merak ettim naz kızımızı
wannacım canım benim ya çok geçmiş olsun..yaklaşık 1.5 saat önce Naz koltuktan düştü.
ömrümden ömür gitti.
ayşecim çok geçmiş olsun..biz atlatmıştık ilk hastalığımızı çok zor gerçekten hasta olduğunda için gidiyo..ben geldim kizim sabaha karsi ateslendi.. fitil koydum kaka yapinca etki etmedi tabi atesi düsmeyince doktora gittik.. kakasi biraz yesil gibiydii dünde her emmeden sonra kusuyodu.. mide bagirsak enfeksiyonu dedi doktor.. burda salgin varmis herkes ayni sikayetten dolayi geliyomus.. fitile devam dedi.. bide elektrolit iceren bi cay verdi su kaybi oldugu icin onu dengeler dedi.. cok cok emzir dedi nasil emzirceksem zaten zor emen bi bebek..mafoldumben
canım sizede geçmiş olsun..valla bıktım yani emzirme deyince tüylerim dikilo yeminle ohaoldumsmile başkası olsa dayardı mamayı görürdün diom böle nazlanmayı kaydirigubbakcemile3 uğraşıyom işte kendi çapımda teknikler geliştiriom emsin deyuu
grip olduk bizde aşı yapmadı geçen hafta dr ilaç virdi bakalımm inş hepsi iyileşir çabucakk :Saruboceq: