2009 Kasm Anneleri

bende cok merak ettim vannayı Allahım inş. bişi yoktur bebişin yavrum kıyamam yaa
annemde sizi kac kez düşürdüm bende diyo
ne kadar dikkat etsekte olacaksa oluyo işte

ben geldim kizim sabaha karsi ateslendi.. fitil koydum kaka yapinca etki etmedi tabi atesi düsmeyince doktora gittik.. kakasi biraz yesil gibiydii dünde her emmeden sonra kusuyodu.. mide bagirsak enfeksiyonu dedi doktor.. burda salgin varmis herkes ayni sikayetten dolayi geliyomus.. fitile devam dedi.. bide elektrolit iceren bi cay verdi su kaybi oldugu icin onu dengeler dedi.. cok cok emzir dedi nasil emzirceksem zaten zor emen bi bebek..mafoldumben

geçmiş olsun canım
inşallah çabuk atlatır

giremedim bugün nete..
oğluş huysuzlandı bugün 4 kez ishal şeklinde kaka yaptı acaba şu demir damlası mı yaptıbilmiyorumkismile
zorla ütü ve yemek yapabildim,şimdi sızdı biraz ama fazla uyumaz tabi..
aşıdan sonra ilk banyosunu yaptırıcam bugün koktu oğluşum-tatlicadiarzu-

bizimki artık gunde bikez kaka yapıyo
bugun hiç yapmadı
ama demir damlası bazı bebeklerde kabızlık bazılarındada ishal yaparmıs olabilir yani

aman ya bizim dr her ay kilo alımı normal anne sütüne devam deyip gönderiyo deli ediyıo beni
hiç tavsie falan yok

benim doktor dvit içeren daha geniş kapsamlı bi vitamin verdi Vitagil deyu
ben o vitamini busede kullandım cerin çok iyi bi vitamin düzenli olarak kullan iyi geliyo
aman ya bizim dr her ay kilo alımı normal anne sütüne devam deyip gönderiyo deli ediyıo beni
hiç tavsie falan yok

kız kilosu iyiyse ne tavsiyesi verecek sağa
kaç gr. aldıki 4. aydaCADIARZUCADIARZU

bende cok merak ettim vannayı Allahım inş. bişi yoktur bebişin yavrum kıyamam yaa
annemde sizi kac kez düşürdüm bende diyo
ne kadar dikkat etsekte olacaksa oluyo işte
evet canım ya inşallah bişi yoktur..
ne kadar dikkat etsekte bizimkilerde düşecek allah korusun tabi bişey olmasında yeterki..engel olmak çok zor..bide bikaç ay sonra çok daha tehlikeli olacaklar..oturmaya başlayınca ,ayağa kalkmaya çalışınca off sürekli düşme modu olacakeyvahedigeldismile
bizimki artık gunde bikez kaka yapıyo
bugun hiç yapmadı
ama demir damlası bazı bebeklerde kabızlık bazılarındada ishal yaparmıs olabilir yani
olabilir evet canım ondandır belki..
benimki günde 3 kez yapıyo hala..azda emiyo nası çıkarıyo o kaa kakayı bilmem..ama az kaka yapan bebekler anne sütünün tamamını kullanıyomuş vücudu..ablamın oğlu 2 aylık 5-6 günde bi kaka yapıoakannehir
nbr kızlar bişey sorcam siz dvit3 dışında bişey veriyonuzmu bebişlere

benim doktor dvit içeren daha geniş kapsamlı bi vitamin verdi Vitagil deyu
ben dvit almıştım ama kullanmadım,
iyi bi vitamin öğrendim görümcem ank.hacettepede çalışıyo..ordaki prof.lar iyidir..multi-taps diye bi vitamin önermişer bende onu kullanıyorum baştan beri...A,C,D vitaminleri içeriyo..A,C vitaminlerini de bebek anne sütünden alamıyomuşa.s
bu ay ne kadar aldı oğluşun diloşş
özgem koskoca ay 180 gr almışşşşş :sinifsinif:

aaa canım az emiyo dediğin doğrumuş..benimki yaklaşık 1,5 ayda 600 gr almıştı bu ay..en sonda 10 günde hiç kilo almamıştı belli bu ay zaten daha az emiyo benimki de öyle bişey alacak demek..
mama veriyomusun canım dr.ne diyobilmiyorumkismile

çıtırtı 500 gr almış gıı demir damlası falan vermedi size verdimi

canım her bebeğe veriolar benim bildiğim..ben sağlık ocağına gittim aşıya ordan kendileri verdi 1 kutu demir damlası muayene sırasında..ama çok iğrenç bi damla..
canım toplam kilosu ne kadar şimdi..benimkide az aldı bu ay işte..
hatta 10 günde iki kez tartıldı geçen hiç kilo almamıştı..
direniyo emmemek için..sütüm çok azaldı..:sinifsinif:

off ya..
sabahtan beri süt için bisürü şey yedim içtim yok işte yaamafoldumben
dondurucuya attığım vişneden kaynattım bikaç bardak içtim,tahin-pekmez,bulgur,bol çorba..
benimki almıyo resmen artık memeyi,sağdım biraz önce zorla iki memeden 60cc çıktı..üç gün öncesine kadar biberon almayan bebek nası saldırıp yedi doymadı..
gece güzel emiyo uyku arasında olduğu için..tabi yine 3-4 kez kalkıyo..

ayyyy wannam canım benim çok geçmiş olsun üzülme sakın böle kazalar gelcek başımıza moralini bozma :teselli:
bi telefonunuda almamışızki hiç birimiz merak ettim çok şimdi :çok üzgünüm:

surem cnm benim oğlanda doğdu doğalı memee gıcık :1no2: ne yaptımsa sevdiremedim çocuğa sağarak veriyorum sütümü ama artık eskisi kadar çok süt çıkmıyo bendende :sinifsinif: ek gıdalara başladım meyvelerden bugünde patates,havuç,domates,soğan haşlama yaptım püre olarak tattırdım napalım açmı bırakcam çocuğu mecbur vercez bişeler sempatiksalakcinni

surem yazdım cvp net gitti
benim oğlum 3550 doğdu şimdi 7 olmuş
ilk aylar iyi almıştıda
iki aydır 500 gr alıyo
seninki ne kadar oldu şimdi
benimkide emmiyo hoplayarak emzriyom
emzirme pozisyonuna getirince deli gibi ağlıyo
sağarak vermeyi denedim biberonda almıyo

Back
X