Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim kizim sabaha karsi ateslendi.. fitil koydum kaka yapinca etki etmedi tabi atesi düsmeyince doktora gittik.. kakasi biraz yesil gibiydii dünde her emmeden sonra kusuyodu.. mide bagirsak enfeksiyonu dedi doktor.. burda salgin varmis herkes ayni sikayetten dolayi geliyomus.. fitile devam dedi.. bide elektrolit iceren bi cay verdi su kaybi oldugu icin onu dengeler dedi.. cok cok emzir dedi nasil emzirceksem zaten zor emen bi bebek..mafoldumben
giremedim bugün nete..
oğluş huysuzlandı bugün 4 kez ishal şeklinde kaka yaptı acaba şu demir damlası mı yaptıbilmiyorumkismile
zorla ütü ve yemek yapabildim,şimdi sızdı biraz ama fazla uyumaz tabi..
aşıdan sonra ilk banyosunu yaptırıcam bugün koktu oğluşum-tatlicadiarzu-
aman ya bizim dr her ay kilo alımı normal anne sütüne devam deyip gönderiyo deli ediyıo beni
hiç tavsie falan yok
Arzum AR 852 Bebbe Sterilizatör ve Buharlı Pişirici (Aynı Gün Kargo!!!) | | KolayEsyam.com
selooo gene mi gittin laaynn
senin şu pişirici baksana burda fiyatınaa sempatiksalakcinni
nbr kızlar bişey sorcam siz dvit3 dışında bişey veriyonuzmu bebişlere
ben o vitamini busede kullandım cerin çok iyi bi vitamin düzenli olarak kullan iyi geliyobenim doktor dvit içeren daha geniş kapsamlı bi vitamin verdi Vitagil deyu
aman ya bizim dr her ay kilo alımı normal anne sütüne devam deyip gönderiyo deli ediyıo beni
hiç tavsie falan yok
evet canım ya inşallah bişi yoktur..bende cok merak ettim vannayı Allahım inş. bişi yoktur bebişin yavrum kıyamam yaa
annemde sizi kac kez düşürdüm bende diyo
ne kadar dikkat etsekte olacaksa oluyo işte
olabilir evet canım ondandır belki..bizimki artık gunde bikez kaka yapıyo
bugun hiç yapmadı
ama demir damlası bazı bebeklerde kabızlık bazılarındada ishal yaparmıs olabilir yani
nbr kızlar bişey sorcam siz dvit3 dışında bişey veriyonuzmu bebişlere
ben dvit almıştım ama kullanmadım,benim doktor dvit içeren daha geniş kapsamlı bi vitamin verdi Vitagil deyu
bu ay ne kadar aldı oğluşun diloşş
özgem koskoca ay 180 gr almışşşşş :sinifsinif:
çıtırtı 500 gr almış gıı demir damlası falan vermedi size verdimi