Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar buharda pişirmek için tencereler var onlardan olsa olmaz mıbilmiyorumkismile
olur ama onlarda phalı
slm hatunlar ay annemlerden yeni geldim dün orda kaldım başıma gelmedik kalmadı kızı gece emzireyim dedim baktım ki terlemişmiydi çişimi çıkmıştı üstünü değiştirdim hanım uyandı uyutayım dedim aç olduğu için mama veredim meğersem biberonun kapağı tam kapatmamışım olduğu gibi kızın üstüne dökülmemzmi tekrar değiştir bu arada kıyafet kalmadı birde kaka yaptımı ta beline kadar çıkmış giydirecek bir şey kalamdı ay sinir oldum neyse kızı uyuttum bende yatayım dedim bu defa depremle sarsıldık artık uyku tutmadı
ayyy berbat bi gece geçirmişsin:teselli::teselli:
slm hatunlar ay annemlerden yeni geldim dün orda kaldım başıma gelmedik kalmadı kızı gece emzireyim dedim baktım ki terlemişmiydi çişimi çıkmıştı üstünü değiştirdim hanım uyandı uyutayım dedim aç olduğu için mama veredim meğersem biberonun kapağı tam kapatmamışım olduğu gibi kızın üstüne dökülmemzmi tekrar değiştir bu arada kıyafet kalmadı birde kaka yaptımı ta beline kadar çıkmış giydirecek bir şey kalamdı ay sinir oldum neyse kızı uyuttum bende yatayım dedim bu defa depremle sarsıldık artık uyku tutmadı
hemde çok berbat ay birde demrem paniği yaşadık sizin orda hissedilmedi mi ya wannaya ne olmuş anlamadım geçmişe bakmadım
ayyyyyyyy hakkaten çok fena bi geceymiş annene yedek kıyafet bırak bidaha
ben arabanın bagajına koydum bi poşet dışardada çok kaka çıkarıo benim kız
cerin oğluş 1 ayda 500 gr almış
mama falan başladımı doktor
çok az almıi özgecik
naz düşmüş
ya arabamız yok ben bir yere gidince bir sürüde eşya alıyom artık gideceğim yere zor yetişiyom
cerenimoo nan o fiyat neee hacıı kaydirigubbakcemile3
wannadan haber var mı merak ettim ya ha birde geçmişi okudum bulgur çorbası yazmışsın o nasıl oli
bana da bugün bi akraba söyledi normal şehriye çorbası yapar gibi yapılıyomuş şehriye yerine bulgur işte
ama valla süt müt yok bende şu anda kafamçokkarıştı ama çok uykum var ondan da olabilir haa uyuyynca gelii benim süt :1ninca: