2009 Kasm Anneleri

slm hatunlar ay annemlerden yeni geldim dün orda kaldım başıma gelmedik kalmadı kızı gece emzireyim dedim baktım ki terlemişmiydi çişimi çıkmıştı üstünü değiştirdim hanım uyandı uyutayım dedim aç olduğu için mama veredim meğersem biberonun kapağı tam kapatmamışım olduğu gibi kızın üstüne dökülmemzmi tekrar değiştir bu arada kıyafet kalmadı birde kaka yaptımı ta beline kadar çıkmış giydirecek bir şey kalamdı ay sinir oldum neyse kızı uyuttum bende yatayım dedim bu defa depremle sarsıldık artık uyku tutmadı

slm hatunlar ay annemlerden yeni geldim dün orda kaldım başıma gelmedik kalmadı kızı gece emzireyim dedim baktım ki terlemişmiydi çişimi çıkmıştı üstünü değiştirdim hanım uyandı uyutayım dedim aç olduğu için mama veredim meğersem biberonun kapağı tam kapatmamışım olduğu gibi kızın üstüne dökülmemzmi tekrar değiştir bu arada kıyafet kalmadı birde kaka yaptımı ta beline kadar çıkmış giydirecek bir şey kalamdı ay sinir oldum neyse kızı uyuttum bende yatayım dedim bu defa depremle sarsıldık artık uyku tutmadı

ayyy berbat bi gece geçirmişsin:teselli::teselli:

ayyyyyyyy hakkaten çok fena bi geceymiş annene yedek kıyafet bırak bidaha

ben arabanın bagajına koydum bi poşet dışardada çok kaka çıkarıo benim kız

ayyyyyyyy hakkaten çok fena bi geceymiş annene yedek kıyafet bırak bidaha

ben arabanın bagajına koydum bi poşet dışardada çok kaka çıkarıo benim kız

ya arabamız yok ben bir yere gidince bir sürüde eşya alıyom artık gideceğim yere zor yetişiyom

oy kuzuuuuumm:gitme:.. haber yok mu durumu nasılmış.. anaaaam wanna beter olmuştur şimdiiibilmiyorumkismile ikisine de geçmiş olsun umarım önemli bi sorun oluşmamıştır:Saruboceq:

ya arabamız yok ben bir yere gidince bir sürüde eşya alıyom artık gideceğim yere zor yetişiyom

yaremcim sende kötü bi gece geçirmişsin canım... araba olmayınca bebekle ve eşyalarıylabiyerlere gitmek zor oluyo beeee:sinifsinif:

ya sinir oldum ben de o kadar bulgur çorbası yaptım komposto yedim bana mısın demedi valla emzirmeye çalıştım az geldi heralde ağladı durdu mama verdim 80 cc alan içti akannehir
üfff şu emdikçe süt geliyo ama o kadar sabrı da benim kız gösteremiyoo

wannadan haber var mı merak ettim ya ha birde geçmişi okudum bulgur çorbası yazmışsın o nasıl oli

bana da bugün bi akraba söyledi normal şehriye çorbası yapar gibi yapılıyomuş şehriye yerine bulgur işte
ama valla süt müt yok bende şu anda kafamçokkarıştı ama çok uykum var ondan da olabilir haa uyuyynca gelii benim süt :1ninca:

bana da bugün bi akraba söyledi normal şehriye çorbası yapar gibi yapılıyomuş şehriye yerine bulgur işte
ama valla süt müt yok bende şu anda kafamçokkarıştı ama çok uykum var ondan da olabilir haa uyuyynca gelii benim süt :1ninca:

sen gece başucuna su koy 1lt iç devamlı ben günde 5-6lt enaz sıvı tüketiyrum
2-3lt su bunun kahvaltıda tereyağ en yağlı peynirlerden ve yumurta yemeyi ihmal etme
ekmeği çok az yiyorum gece uyurken meme daya ağzına ben öle yapıorum

kızıııııııııııııııııııııımm bu site ne yaaaaaaaaaaaaa
230a aldığım meyve sıkacağı burda 208 lira allam çıldıracaaammm akannehir
acaba güvenilir bi sitemikii

Back
X