Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parkımız var çok şükür yazın gelsin her gün ordayız buse parkta büyüdü desem yeridir yanea.sa.sa.s
ooo ici vermiş kızıı biz çekilelim aradan baarii kaydirigubbakcemile3
benim kız çok cırlak oldu ya bu günlerde tiz bi sesle durmadan çığlık atıyo kaydirigubbakcemile3
verdi tabe bağa kız verilmezmi siz benim kıymetimi bilemedinizooo ici vermiş kızıı biz çekilelim aradan baarii kaydirigubbakcemile3
benim kız çok cırlak oldu ya bu günlerde tiz bi sesle durmadan çığlık atıyo kaydirigubbakcemile3
çatutu yakın olaydık
behlülü bi akşam süt içmeye beklerdik yane kaydirigubbakcemile3
çatutu yakın olaydık
behlülü bi akşam süt içmeye beklerdik yane kaydirigubbakcemile3
verdim nan anasınıda severün zattın
eşime dün sordum
hani arayacaktın diyo alsanaalsanasmile
ben de dedim hani sen alıcaktın
anlıcanız süpürgem bugün de yok senağlama
bi arayayım bakim nolmuş
çaturtu damadım pek güleryüzlü yaw
Allah bir ömür güldürsün maşallah![]()
bizim balkonumuz yoksenağlamasenağlama
olsun dünür gönüller bir olsun yeterkiŞenizŞenizŞenizŞeniz
msn dende konuştururuk onnarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizimde yok.
3 tane vardi, hepsini kapattirdim.
hazırmış gelin alın dediler deeha supurgen gelseydi dip kose temizlik yapicaktin yane.:roflol.
ayyyyy çok işim var yaaaaaaaaaa kız durmuyo napcem
ayy yazın benim balkonum çok güzeldiii bissürü çiçek yapmıştık kaydirigubbakcemile2 hep otururuz biz akşamlaro yemeği falan orda yeriz film falan izleriz sempatiksalakcinni önü de açıklık bi de beroşa salıncak koycaz yazın :lepi:
anam balkona çıkınca milleti gördüm kimi cam silyo kimi balkon yıyo şöle bi foşur foşur temizlik yapasım geldi ama oturunca tüm isteğim kaçtı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim camlar da çok kirlenmiş en son doğumdan önce temizlendileranam balkona çıkınca milleti gördüm kimi cam silyo kimi balkon yıyo şöle bi foşur foşur temizlik yapasım geldi ama oturunca tüm isteğim kaçtı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anam balkona çıkınca milleti gördüm kimi cam silyo kimi balkon yıyo şöle bi foşur foşur temizlik yapasım geldi ama oturunca tüm isteğim kaçtı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne kıskanıyon nan der damadı değelmi:mymeka:ha supurgen gelseydi dip kose temizlik yapicaktin yane.:roflol:
nan buda baslamis damasim demeye.
anacim bu kadin yarin baskasini gorur ona sulanir. yol yakinken don.:roflol:
bizimde yok.
3 tane vardi, hepsini kapattirdim.
yok olmayacam artık x dünür lülülülülülülülülülülülünannn, sayfada dunur demedik adam birakmadin.
bak sonra herkesle X dunur oluyon.:roflol:
anam bende bi oda yapim arkamdan buse halledi onu bi türlü evi toplu göremim ben ööfffffffffffayyyyy çok işim var yaaaaaaaaaa kız durmuyo napcem
bende çıkam dünür işleri bitirmem laazım hede görüşürkŞenizben kaçıom durmasada yapmam lazım