Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz chicconunkini aldik.
cocuk esyalari satan bir dukkan elindeki mallari bitirmeye calisiyodu, 100tl ye aldik.sempatiksalakcinni
ama sonradan fark ettim. 0-13 kg arasi diyo.
gerci benim kiz 13 kilo olana kadar.kaydirigubbakcemile3
sen edoşa bakarsan batarsın anacımkaydirigubbakcemile3ya burcu bende oto koltuk alcam daldan dala atlayıp duruyom kaydirigubbakcemile3
şu an aklımda chicco proxima ve stork isofixli oto koltuk var ikiside 0-18 kg arası doğumdan itibaren kullanım dio birinde isofix var hani daha sağlam bişi ama chicconun ürünü daha güzel geldi bana karar viremedim bi türlü ama sanırım chicconunkini alcam hem eda da ondan kullanıyomuş memnunum dediydi
he yaa şu mama sandalyesini bende araştırdımayy ben de oto kolupu alcaam hiç araştırmadım gerçi kaydirigubbakcemile3
mama sandalyesi, puset allaa mafoldukk akannehir
ayy ben de oto kolupu alcaam hiç araştırmadım gerçi kaydirigubbakcemile3
mama sandalyesi, puset allaa mafoldukk akannehir
biz chicconunkini aldik.
cocuk esyalari satan bir dukkan elindeki mallari bitirmeye calisiyodu, 100tl ye aldik.sempatiksalakcinni
ama sonradan fark ettim. 0-13 kg arasi diyo.
gerci benim kiz 13 kilo olana kadar.kaydirigubbakcemile3
wannaa elma püresi ne kadar veriiyon nasıl gidiyoo
cerenimo sen de başladınmı hacı
ben bikaç kaşık verdim geçen gün elma suyundan gece uyuyamadı yaa gaz yapı heralde akannehir
hoffffffff şu yemek yapma derdi beni fıtık ediyo yaaaaaaaaaaaaa guclubacismile helede alışverişe gitmek gerekiyorsa
canım etli türlü çekio bide bulgur pilavıııııı ama evde ikisi içinde gram malzeme yok kaydirigubbakcemile3
wannaa elma püresi ne kadar veriiyon nasıl gidiyoo
cerenimo sen de başladınmı hacı
ben bikaç kaşık verdim geçen gün elma suyundan gece uyuyamadı yaa gaz yapı heralde akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de yaza ladığım kıyafetleri giyebilecek olmasına seviniyom en çok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 elimde patlamıcaklar en azından
ben bulgur yaptım gel yiyek gıııııı yanına çorba ama ana yemek yok malzemede yok yarın bi alışverişe gitsem süper olcak ama hava soğuk offfffffff
bu zamana kadar almadım heralde artık baston alcam ben kafamçokkarıştıkartanesi biz puset aldık çok memnunum karftın yeni çıkan bi modeli 230 a almış eşim ben gidemedim bile malum oğlan durmuyyy Kraft 2010 Atlanta Bebek Arabası (04301) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! ahanda bu işte buldum netten yer kaplamıy fazla bi de hiç rüzgar geçirmiyyy bak istersen hem fiyat da çok uygun geldi bize
hee bizde de ondan var bundan sonra büyüyünce oturabilecenden alcaz garikbende hem ana kucağı hem oto koltuğu olaraka kullanılandan var onu kullanıyom arabada şimdilik
ama azcık büyüyünce bu küçük gelir
o yüzden yaza kadar puset mama sandalyesi falan alayımda oto koltuğu dursun şimdilik yetiuyo bu
ana mama sandalyesi ne alsam bilmiyom
aklinialirimsmile aklinialirimsmilesen edoşa bakarsan batarsın anacımkaydirigubbakcemile3
ben ana kucağını oto koltuğu olandan aldıydım
seyyar her yere taşıyom artıkın.gerçi kociş pek memnun değil ama çok işe yarıy
özellikle arabada uyuyorlar ya rahat rahat vallakaydirigubbakcemile2
he yaa şu mama sandalyesini bende araştırdım
chicho gibi aynı özelliklere sahip bi tane kardeşim bulduydu
hepsi comdan onun fiyatıda 150 civaruydı galba
kardeşim chichonun aldı 200 ytl çok da memnun ama şuan 300 ytl olmuş edoşda ondan alcaktı.
bana bide baston lazım diğeri arabaya zor sıyooo
yoğurt makinasıda var planda telsiz falan derkendelikafadulden
hee hacı ben de öle yapcam 9 kilo olana kadar idare ederun hacı sen de bekle eeccük daha öbür ay 9 kilo olur zaten bizimkiler :roflol: :roflol:kolup fiyatları gayet güzel geçirio falla gerisini zatin saymıyom akannehir
260 tl bayılıp chicco proxima alacum sempatiksalakcinni
ama seninkiylen beroş 9 kg olana kaa idare edemez misin haci ya 9-36 kg olandan alırsın daha uzun ömürlü baksana haziranda zati mecbur olacumuş anca paklar yane
bir cay kasigi kadar veriyorum.
az once yine verdim.
rahatsizlik vermedi sanirim. dun gece 2den 5e kadar uyumamasinin sebebi elma degildir herhalde.bilmiyorumkismile
guzel yani bu iste.
kiyafetlere girecekler citi piti.kaydirigubbakcemile3
slm kızlar...alt tarafta isimler görünmüyo kimler burda bi ses verin hele :)
biz bugün dr.a gittik....
Asya 3-4 gündür mamayı reddediyo...daha doğrusu biberonu... kendi sütümü sağdım onu da biberonla verince içmek istemedi...emzirirken mayışınca zar zor sokuyorum ağzına biberonu öyle içerse içiyo...dr. ek gıdalara yavaş yavaş başlayabilirsiniz dedi... sırası da şöyle olucakmış :
yoğurt (günlük sütlerle mayalanıcakmış)
muhallebi (hazır kaşık mamalarından asla evde pirinçunuyla suyu şekeri falan karıştırıp verme dedi)
meyve suyu (rendesi pütürlü olacağı için daha sonra başlanıcakmış)
sebze püresi( önce havuç ve patates sonra kabak falan eklenicekmiş...püreyi sulandırıcakmışız)
bunları yavaş yavaş azar azar deneyin... zamanla artırın bi öğünde normalde 150-200 g yer dedi..
bu arada nunu tam gaz devam ediyo...bir banyo meselesi ne hale geldi....hayatı resmen bize zindan etti....!!! asya olmasa çoktan çıldırmıştım....galiba tası tarağı toplayıp gidicez ist.dan !!!!
sen artık nazı o koltuktan indirip gelin yaparsın :roflol::roflol:
diyenin bebesi de farklı bişi olsa haaa :roflol:
hee hacı ben de öle yapcam 9 kilo olana kadar idare ederun hacı sen de bekle eeccük daha öbür ay 9 kilo olur zaten bizimkiler :roflol: :roflol: