2009 Kasm Anneleri

slm kızlar...alt tarafta isimler görünmüyo kimler burda bi ses verin hele :)

biz bugün dr.a gittik....
Asya 3-4 gündür mamayı reddediyo...daha doğrusu biberonu... kendi sütümü sağdım onu da biberonla verince içmek istemedi...emzirirken mayışınca zar zor sokuyorum ağzına biberonu öyle içerse içiyo...dr. ek gıdalara yavaş yavaş başlayabilirsiniz dedi... sırası da şöyle olucakmış :
yoğurt (günlük sütlerle mayalanıcakmış)
muhallebi (hazır kaşık mamalarından asla evde pirinçunuyla suyu şekeri falan karıştırıp verme dedi)
meyve suyu (rendesi pütürlü olacağı için daha sonra başlanıcakmış)
sebze püresi( önce havuç ve patates sonra kabak falan eklenicekmiş...püreyi sulandırıcakmışız)

bunları yavaş yavaş azar azar deneyin... zamanla artırın bi öğünde normalde 150-200 g yer dedi..

bu arada nunu tam gaz devam ediyo...bir banyo meselesi ne hale geldi....hayatı resmen bize zindan etti....!!! asya olmasa çoktan çıldırmıştım....galiba tası tarağı toplayıp gidicez ist.dan !!!!
bende emmesine ragmen basladım bişiler yalatmaya
bugunde patatesi ezdim sütümle sulandırıp iki kasık verdim

zeytüün senden heç beklemezdim vallaa
yoğur mak alcan gııı çok ayıııp heç yakıştıramadıımm
6. ayda odasını ayırcam ben de telsiz almam lazıım

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
telsiz miiiiiiiiii yaaa bende ayırcam ama odalar yan yana duymam mı ki yauw
geberik gibi uyumasam duyarım aslında ama sempatiksalakcinni

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
telsiz miiiiiiiiii yaaa bende ayırcam ama odalar yan yana duymam mı ki yauw
geberik gibi uyumasam duyarım aslında ama sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
yaa şimci ık mık dese kalkıyoz yaa onları duymazsak ağlayana kadar diye korkuyom ben
gerçi tracy karusuna bakarsan sabaha kaa uyucamış bunar ya buna kim inanır? :tomato:

ppppppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff..........................................................................................!!!

bi of çeksem karşıki dağlar kesin yıkılır :) ondan puff çekiyim dedim :D

bizim hatun eti koparılmıs gibi agladı aldım kucagıma sakinlestirdim tekrar koydum yatagına uyudu masallahhh:nazar:

selocan zaten her ık mık dediğinde kalkıp bakmamak gerekiyomuş.... gerçekten bize ihtiyaçları olduğunda ağlarlarmış ... ama ben ya ağlar da duyamazsam diye hiç uyumadan nöbet tutarım heralde :)) yanımda yatsa en azından uyurum eccük :)))

kenya zaten o kadarcık verince sadece tattırmış oluyosun ek gıdaya geçmiş olmuyosun merak etme... öğünü 150-200 g oluyomuş bu miniklerin :)
ben de şişe süt alıp yoğurt yaptım bakalım nasıl olucak ...

kadir inanir:roflol::roflol:-tatlicadiarzu-
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
selocan zaten her ık mık dediğinde kalkıp bakmamak gerekiyomuş.... gerçekten bize ihtiyaçları olduğunda ağlarlarmış ... ama ben ya ağlar da duyamazsam diye hiç uyumadan nöbet tutarım heralde :)) yanımda yatsa en azından uyurum eccük :)))

ben gerçi iie seslenene kadar bekliyom çünkü bazen kendi sempatiksalakcinni şu anda berayın bana ihtiyacı var kaydirigubbakcemile4

slm kızlar...alt tarafta isimler görünmüyo kimler burda bi ses verin hele :)

biz bugün dr.a gittik....
Asya 3-4 gündür mamayı reddediyo...daha doğrusu biberonu... kendi sütümü sağdım onu da biberonla verince içmek istemedi...emzirirken mayışınca zar zor sokuyorum ağzına biberonu öyle içerse içiyo...dr. ek gıdalara yavaş yavaş başlayabilirsiniz dedi... sırası da şöyle olucakmış :
yoğurt (günlük sütlerle mayalanıcakmış)
muhallebi (hazır kaşık mamalarından asla evde pirinçunuyla suyu şekeri falan karıştırıp verme dedi)
meyve suyu (rendesi pütürlü olacağı için daha sonra başlanıcakmış)
sebze püresi( önce havuç ve patates sonra kabak falan eklenicekmiş...püreyi sulandırıcakmışız)

bunları yavaş yavaş azar azar deneyin... zamanla artırın bi öğünde normalde 150-200 g yer dedi..

bu arada nunu tam gaz devam ediyo...bir banyo meselesi ne hale geldi....hayatı resmen bize zindan etti....!!! asya olmasa çoktan çıldırmıştım....galiba tası tarağı toplayıp gidicez ist.dan !!!!
off ya şu ek gıda meselesi geriyo beni..iştahsız bebeğe ne kadar zor vermek ya ne yapıcam ben..bu ay vermicem karalıyım..
bende hem ana kucağı hem oto koltuğu olaraka kullanılandan var onu kullanıyom arabada şimdilik
ama azcık büyüyünce bu küçük gelir
o yüzden yaza kadar puset mama sandalyesi falan alayımda oto koltuğu dursun şimdilik yetiuyo bu
ana mama sandalyesi ne alsam bilmiyom

sen edoşa bakarsan batarsın anacımkaydirigubbakcemile3
ben ana kucağını oto koltuğu olandan aldıydım
seyyar her yere taşıyom artıkın.gerçi kociş pek memnun değil ama çok işe yarıy
özellikle arabada uyuyorlar ya rahat rahat vallakaydirigubbakcemile2

he yaa şu mama sandalyesini bende araştırdım
chicho gibi aynı özelliklere sahip bi tane kardeşim bulduydu
hepsi comdan onun fiyatıda 150 civaruydı galba
kardeşim chichonun aldı 200 ytl çok da memnun ama şuan 300 ytl olmuş edoşda ondan alcaktı.
bana bide baston lazım diğeri arabaya zor sıyooo
yoğurt makinasıda var planda telsiz falan derkendelikafadulden

kolup fiyatları gayet güzel geçirio falla gerisini zatin saymıyom akannehir
260 tl bayılıp chicco proxima alacum sempatiksalakcinni
ama seninkiylen beroş 9 kg olana kaa idare edemez misin haci ya 9-36 kg olandan alırsın daha uzun ömürlü baksana haziranda zati mecbur olacumuş anca paklar yane
off çok pahalı ya..:1shok:ne gerek var..:umursamaz:ikea da ucuz mama sandalyeleri var ben onlardan düşünüyom bakayım daCADIARZU
benim oglan dakikada 100 kere anne demeyi nasil beceriyo acaba?
ayy bayilcam simdi.akannehirakannehir

:roflol::roflol::roflol:

Back
X