2009 Kasm Anneleri

yaaaaaa biz yoğurdu paket sütlemi mayalayacaz
günlük süte nasıl güzencezki

biliyo musun o mesele aldı başını nerelere gitti :(((((((((( biz ciddi ciddi ist.dan gitmeyi düşünüyoruz...:((((((((((((((

dilmuh sek'in şişe sütleri var ya...2 günde tüketmen gerekiyo...onlardan alıp her gün yarısıyla mayalıycakmışız...
aaa bende onlardan alayım o zaman :)
masallah.
ufff nolur uyumayi bilerek dogsalar.

ama kıpırdanmaya basladı bile zilli derin uyumuyo
gerci bizimki hiç derin uyumuyo ki parmak ucumda yuruyorum valla
dizim cıt ediyo direk gozunu acıyo tavsan uykusu var hatunda bana cekmiş :))

Selammmmmmmmm Kasım Fıstıkları ve Kasım Yafruları a.s. a.s. a.s.
Bi ce diyelim dedik sizlere Yağmurcuk sallanıyo salıncakta oyuncaklara bakıyo azıcık nezle burnu akıyo ve hapşırıyo:(Ama iyi çok şükür yarın aşımız var puffff:ecrin_bebek:
Geçmişe şöylee bi baKTIM dünya nimetlerine yavaş yavaş geçilmeye başlanmış ben öğlen elmave havuç püresi yedirdim Yağmura akşama prinçli sütlü muhallebisi var tabi hala ben yarım fincan veriyorum doktor 1 çay bardağı dedi geçmedim birde elimle herşeyden tattırıyorum tuzlu şeyleri daha çok seviyo sankim bu arada emekleme çabaları taktire şayann döne döne gidiyo popoyuda kaldırıyo ama tam dik duramıyo onuda öğrendimi tamamdır :DBizden haberler te büle büle büle..

kız güvenemiyom ne edem yoksa vardır burda ama hasta falan etmiyim allah korusun

hımmm iyi ya pastörize süt en azından güvenilir
gerçi ben mayalamayıda bilmiyomki
hazır yoğurtmu koyuyon mayalarken ayy bi tarif etsene bacııııııııııııııııım

şişe sütün yarısını bi cezvede ısıttım... parmağın dayanıcak kadar olucak sıcaklığı..yani çok sıcak olmıycak ılıktan biraz sıcak...(anlatamadm bi türlü :) ) sonra küçük bi kavanoza koydum . bi çay kaşığı kadar yoğurdu biraz sütle sulandırıp koyup karıştırdım.. 1 lt sütü 1 çorba kaşığı yoğurtla mayalıyodum buna da bi çay kaşığı yeter heralde... ondan sonra bi kurulama bezine sardım kavanozu dışına da sıcak tutucak daha kalın bi örtü sardım...kaloriferin önüne koydum...4-5 saat sonra oluyo normalde... bi gece dolapta bekletip sonra açıyodum ben sertleşiyodu iyice...ama bunu dolaba koyamam heralde hem de günlük yapıp yediricekmişiz oda sıcaklığında biraz daha bekletir açarım artık...

Selammmmmmmmm Kasım Fıstıkları ve Kasım Yafruları a.s. a.s. a.s.
Bi ce diyelim dedik sizlere Yağmurcuk sallanıyo salıncakta oyuncaklara bakıyo azıcık nezle burnu akıyo ve hapşırıyo:(Ama iyi çok şükür yarın aşımız var puffff:ecrin_bebek:
Geçmişe şöylee bi baKTIM dünya nimetlerine yavaş yavaş geçilmeye başlanmış ben öğlen elmave havuç püresi yedirdim Yağmura akşama prinçli sütlü muhallebisi var tabi hala ben yarım fincan veriyorum doktor 1 çay bardağı dedi geçmedim birde elimle herşeyden tattırıyorum tuzlu şeyleri daha çok seviyo sankim bu arada emekleme çabaları taktire şayann döne döne gidiyo popoyuda kaldırıyo ama tam dik duramıyo onuda öğrendimi tamamdır :DBizden haberler te büle büle büle..

selam canim.
gecmis olsun, insallah hafifce atlatir yagmurcuk.opuyorumnanaktan

şişe sütün yarısını bi cezvede ısıttım... parmağın dayanıcak kadar olucak sıcaklığı..yani çok sıcak olmıycak ılıktan biraz sıcak...(anlatamadm bi türlü :) ) sonra küçük bi kavanoza koydum . bi çay kaşığı kadar yoğurdu biraz sütle sulandırıp koyup karıştırdım.. 1 lt sütü 1 çorba kaşığı yoğurtla mayalıyodum buna da bi çay kaşığı yeter heralde... ondan sonra bi kurulama bezine sardım kavanozu dışına da sıcak tutucak daha kalın bi örtü sardım...kaloriferin önüne koydum...4-5 saat sonra oluyo normalde... bi gece dolapta bekletip sonra açıyodum ben sertleşiyodu iyice...ama bunu dolaba koyamam heralde hem de günlük yapıp yediricekmişiz oda sıcaklığında biraz daha bekletir açarım artık...

hergun yogurtmu mayalanir ya?
ne zor isimiz.

ne ağlıyon kızımm nunudan uzaklaşta istersen van a git sende kaydirigubbakcemile3

o da doğru...artık adını duyunca elim ayağım titremeye başlıyo... :(

uni, nunu korkusuna senin kimse senin kiza talipte olmuyo.delikafadulden

ayy ben ona bakmaya kıyamıyorum kimselere veremem zaten opuyorumnanaktan

nazlıııı hoşgeldin ben de seni arıycaktımmmm ....bana izmir hakkında bilgi ver eccük...komşu olabilirizzzzzzzzzzzzzzz :emir_bebek:

Hepsiburada.com : FISHER PRICE YAĞMUR ORMANI MAMA KOLTUĞU | Anne & Bebek & Çocuk bu nasıl ??????bilmiyorumkismile

sağol canım yaa
o zaman bi gün dolapta dinlendirmeyecez dimi
ben deneyeyim yakın zamanda
evet canım güzel ve fiyatı da uygun
hem sağlamda yerimseniben
sağol canım

selam canim.
gecmis olsun, insallah hafifce atlatir yagmurcuk.opuyorumnanaktan

saoğl teyzesiiii inşl.:Saruboceq:

o da doğru...artık adını duyunca elim ayağım titremeye başlıyo... :(

ayy ben ona bakmaya kıyamıyorum kimselere veremem zaten opuyorumnanaktan

nazlıııı hoşgeldin ben de seni arıycaktımmmm ....bana izmir hakkında bilgi ver eccük...komşu olabilirizzzzzzzzzzzzzzz :emir_bebek:

Hepsiburada.com : FISHER PRICE YAĞMUR ORMANI MAMA KOLTUĞU | Anne & Bebek & Çocuk bu nasıl ??????bilmiyorumkismile

oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyy:lepi::lepi::lepi::lepi:
Tek geçerim İzmiri herzaman..Ne istersen anlatayım gülüm sana inşallahhhhhhhhh komşu oluruzhihoyyythihoyyythihoyyyt

ne biliyim nan sen sölicen biz yapıcaz alsanaalsanasmile

aaa unuttum sölemeyi geçen gece rüyamda seni gördüm... gezmeye gidiyoduk :roflol::roflol::roflol:

ben nerden bilim deluuu. oglusda hic mayalamadimki.
4 aylik tiktim agzina daninoyu.kaydirigubbakcemile3

hayir olsun.
nereye gidiyoduk kiz?kaydirigubbakcemile3

ben nerden bilim deluuu. oglusda hic mayalamadimki.
4 aylik tiktim agzina daninoyu.kaydirigubbakcemile3

hayir olsun.
nereye gidiyoduk kiz?kaydirigubbakcemile3

benim arkadaşta danino falan yediriyo gııı şimdi 6 aylık ama kaç aydır yediriyomuş
ben verme tarafta rı deeelim

sağol canım yaa
o zaman bi gün dolapta dinlendirmeyecez dimi
ben deneyeyim yakın zamanda

sağol canım

yok canım dolaba koymıcam...

anaaa, ciddi ciddi gitmeyi dusunuyo.
oralara gelip gunlerce sende kalirsa.bilmiyorumkismile

onu da düşündüm ama şu an için öyle bişey olmaz gibi görünüyo... eşime söylediği şeyleri duysan inanamazsın ki eminim bana hepsini söylemiyo...!!! sırf benden tarafa olduğu için !!!

Back
X