2009 Kasm Anneleri

opuyorumnanaktan

gecmis olsun kuzuma. Insallah rahatsiz etmez.

İnşallah wannam yaa off nasıl iş bu aşı günü ben telaş telaş nasıl heyecan yapıyorum anlatamam gidene kadar annecim bak acımıycak anlıyo sanki bak bişicik olmayacak iyiliğin için günah çıkartıyom adetakaydirigubbakcemile3

İnşallah wannam yaa off nasıl iş bu aşı günü ben telaş telaş nasıl heyecan yapıyorum anlatamam gidene kadar annecim bak acımıycak anlıyo sanki bak bişicik olmayacak iyiliğin için günah çıkartıyom adetakaydirigubbakcemile3

kiyamamkaydirigubbakcemile3
insan ne kotu oluyo agladiklarinda.
ama hepsi onlar icin.opuyorumnanaktan

günaydın
şu an aynen buna benziyorum sempatiksalakcinni

wondyyy gece özge gündüzün intikamı çoookk güzel aldııı ohaoldumsmile
4 te uyandık bende onun dondy si oldum o saatten beri ama ben condyyy deel direk zombi oldum sempatiksalakcinni

daha kahvaltı bile edemedim o saat bu saattir bi yudum süt içtim o da midemi mafetti gaba :bbo:

bidaha gündüz normal uyudundan bi gram fazla uyusun çimdikleyip kaldırcam delikafadulden

aynen, bak biz dun gece iyiydik.
demeki ki benim kizin gunduz 2 saatten fazla uymamasi gerekiyo. en fazla 2,5 saat, bunu anladim.ohaoldumsmile

wanna+dondy=wandadelikafaduldendelikafadulden

aynen, bak biz dun gece iyiydik.
demeki ki benim kizin gunduz 2 saatten fazla uymamasi gerekiyo. en fazla 2,5 saat, bunu anladim.ohaoldumsmile

wanna+dondy=wandadelikafaduldendelikafadulden

wanna benim kızda artık eskisi gibi uyumuyo uykudaykende çok uyanmaya başladı

merheba wanacım ne haber bende artık tattırmaya başlıcam yavaş yavaş cam rendemizi alalım haftasonu ama önce neyle başlamak lazım kimi meyve kimi sebze diyo :uhm:

Back
X