Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merheba wanacım ne haber bende artık tattırmaya başlıcam yavaş yavaş cam rendemizi alalım haftasonu ama önce neyle başlamak lazım kimi meyve kimi sebze diyo :uhm:
dün gece görüştüm cnm
ateşi normale gelmiş
ama emmesi çok azmış emdiğinide kusuyormuş öksürük başladığı için
balgam rahatsızlık veriyor sanırım.inşallah düzelecek:Saruboceq:
patates püresini nasıl verecen birde hangi mamayı aldın bende havuç vereyim diyomsalı günü balladım elmaya
merheba wanacım ne haber bende artık tattırmaya başlıcam yavaş yavaş cam rendemizi alalım haftasonu ama önce neyle başlamak lazım kimi meyve kimi sebze diyo :uhm:
Canımmmmmm a.s. a.s. çıkmadan bir kez daha bakayım dedim hazırlanıyorum arkadaşa gideceğiz seni görünce yazayım dedim başlayın yeni tatlara geçmek çokkkkk keyifliiicokacimcoook
Cerincim yaaa kıyamam zaman bulunca dinlen cnm hemen yorgunlukla bakmak daha zor..
Kıyamam Nilaya inşallah yakın zamanda iyi olur bebişim :Saruboceq:
Hepinizi Çok ama çokkkkkkkkkk öpüyorum kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kiyamam ya.
cabucak atlatir insallah.
patatesi haslayip devam sutuyle cok sivi bir pure haline getirir veririm.
aptamil 1 aldim canim. daha oncede ondan vermistim.
ben elmayla basladim.
haftaya sali gideriz doktora bakalim meyvemi diycek sebzemi?
bi sonrakini ona gore veririm bende.
nbr kıslar
bu cam rende ne işe yarıyo yaaaa
almamız şartmı şimdi bide cam rendemi arıycam
wanna ayşe şimdi facede
bizimki 6 ay anne sütü yeterse gerek yok diyo ama 6. ayda hepsine birden mi başlıcam yavaş yavaş alışsın kuzucuk elmayı bile bi yalayışı varki :ecrin_bebek:
bizde dün görümceydeydik
kızım eve girer girmez bi başladı ağlamaya taki gidene kadar
sevmiyo kızım kalabalığı işte sevmiyooo
bide demezlermi alışsın ama böle omassguclubacismile
sanki eve hapsettim gızı benim kadarda kalabalığa çıkartanda yoktur herhaldekötükedihüso ohhhh iyi oluyo aslında onlara ne güsel kızımı alıp kucaklayamıyorlar.oynayamıyorlar hemen bana veriyorlar bende hoppp ana kucağına
yanında şarkı söleye söleye sakinleştiriyom
korkuyo kızım işte hepsi birden kafasına üşüşürse böle çırlar kaydirigubbakcemile2
bizde dün görümceydeydik
kızım eve girer girmez bi başladı ağlamaya taki gidene kadar
sevmiyo kızım kalabalığı işte sevmiyooo
bide demezlermi alışsın ama böle omassguclubacismile
sanki eve hapsettim gızı benim kadarda kalabalığa çıkartanda yoktur herhaldekötükedihüso ohhhh iyi oluyo aslında onlara ne güsel kızımı alıp kucaklayamıyorlar.oynayamıyorlar hemen bana veriyorlar bende hoppp ana kucağına
yanında şarkı söleye söleye sakinleştiriyom
korkuyo kızım işte hepsi birden kafasına üşüşürse böle çırlar kaydirigubbakcemile2
nbr kıslar
bu cam rende ne işe yarıyo yaaaa
almamız şartmı şimdi bide cam rendemi arıycam
wanna+dondy=wandadelikafaduldendelikafadulden
haciii ne ayaak yaa her yol wanda ya çıkıyooooo :roflol::roflol:
kızlar benim herüf geldi bende kıza mama verem sonra pazara çıkam hadi by