2009 Kasm Anneleri

bu arada selammmm ek gıda topiğine dalmışım:)))

nagieymen bence de ek gıdaya geçince işimiz zor habire bişiler pişirip durcaz ben kavanoz mama kullanmayı düşünmüyorum

evde olduğum sürece bende kullanmam ama dışarı gezmekte falan olursa belki kurtarıcı olur
kavanoz mama derken bu kavanozlardaki sebze meyve pürelerini kastettin dimi yanlış anlamayayımda

ay burdada çok sıkı takip ediyolar eger teli açmayım eve geliyolar :1ninca::1ninca:
ben hep üstünde ne varsa öle gidiyom kız orda oraya buraya konuyo çocuk neler var mikrop neyn giydiremem valla özel kötükedihüsokötükedihüso gelince hemen değişiyom üstünü :utangac:

ne yalan söyleyeyim ben giydiriyorum bacım
ama dediğin doğru sağlık ocakları neden bu kadar pis inan çocuğu tarttıkları tartı kirden gözükmüyo
penya battaniye götürüyorum onu altına seriyorum eve gelince direk değişiyoruz
]

merhaba bayanlar.
bende ocak annesi olmam gerekirken kasım annesi oldum. aızıcıktan biraz fazla prematüre olduk yani. kaydirigubbakcemile3
bi bakayım dedim yaşıtlarımız ne yapıyor diye.
ama benimkinin bunlara yetişmesi için bin fırın ekmek yemesi gerekiyor. daha ocak bebiklerini yakalayamadı minik oğlum akannehir
herkesi bebeğini allah bağışlasın diyim.

ne yalan söyleyeyim ben giydiriyorum bacım
ama dediğin doğru sağlık ocakları neden bu kadar pis inan çocuğu tarttıkları tartı kirden gözükmüyo
penya battaniye götürüyorum onu altına seriyorum eve gelince direk değişiyoruz
]

kız bide sağlık ocaa bana 1 dk.arabalan emniyet kemeri ötmeden varıyom düşün :roflol::roflol:

merhaba bayanlar.
bende ocak annesi olmam gerekirken kasım annesi oldum. aızıcıktan biraz fazla prematüre olduk yani. kaydirigubbakcemile3
ama benimkinin bunlara yetişmesi için bin fırın ekmek yemesi gerekiyor. daha ocak bebiklerini yakalayamadı minik oğlum akannehir

yakalar annesi maşallah oda :nazar: acele etmesin karalı istiktrarlı emin adımlarla yakalar aydaşlarını :Saruboceq:

ben geldiiiiiiiiiiiimmm zemuszemuszemuszemuszemuszemus
sükür kavusturana
hepinizi cok özledim lannnsempatiksalakcinni
bebeler nasil bakem herkes iyimi

elifffff canım nisa nasıl oldu düzeldimi güzel kızım.hava değişimi yaramadı demek size canım ya.

merhaba bayanlar.

canım meraba bende prematüre annesiyim kasımda gelmesi beklenen küçük hanım ağustosta gelmeyi tercih etti ama ben ağustos bebekleriyle karşılaştırmıyorum çünkü onlarla karşılaştırırsam kafayı yerim yaşıtlarını geriden takip ediyo bunu bılıyorum ama kasım bebekleriyle aynı gidiyo düzeltilmiş yaşı kasım olduğu için kasım bebekleriyle takip ediyorum ben canım.seğlıkları yerınde olsunda yavrularımızın.

evde olduğum sürece bende kullanmam ama dışarı gezmekte falan olursa belki kurtarıcı olur
kavanoz mama derken bu kavanozlardaki sebze meyve pürelerini kastettin dimi yanlış anlamayayımda
evet cnm onları kastettim :) gezmekte bile ben evden götürmeyi planlıyorum veya uygunsa emzirmeyi.

disarda yada acil bi durumda kavanozlar kurtarici oluyo.

cnm ben gene de evdne götürücem geçen bi topikte bi hazır kavanoz mamasından kurt çıktığı yazıyydı ödüm patladı valla:(

yurusene o zaman nan.:mymeka:
bide hasemo alcam diyo.kaydirigubbakcemile3

kıs yürürmü o edoşşşş hanım bıraksan bakkala ekmek almaya bilem arabaylan gidecek ama enişte ekmeyi kendi aldığı için gitmiyyyyy zaten gitmeye kalksa 3 saatte anca gider ekmek almaya zati anca süslenir püslenir kokoş hanım hatılamınmi hamileilkte neler ediyodu.

hakkat ha wanna haklı yürüsene ozaman ben yürüyorum pusete koyuyorum ohhhhh
tabi ilk defa pazartesi yaptım bu işi opuyorumnanaktan

ben saglik ocagina yuruyemiyorum.
cok yokus.:sinifsinif:

cnm ben gene de evdne götürücem geçen bi topikte bi hazır kavanoz mamasından kurt çıktığı yazıyydı ödüm patladı valla:(

ayy inanmiyorum ya.
ben sebzeyi kavanozdan veriyorum.
bu hafta pazara gidip sebze topliycam.

kıs yürürmü o edoşşşş hanım bıraksan bakkala ekmek almaya bilem arabaylan gidecek ama enişte ekmeyi kendi aldığı için gitmiyyyyy zaten gitmeye kalksa 3 saatte anca gider ekmek almaya zati anca süslenir püslenir kokoş hanım hatılamınmi hamileilkte neler ediyodu.

hamilelikte hatirladigim hergun sahile sezlonga gidisi.kaydirigubbakcemile3

yakalar annesi maşallah oda :nazar: acele etmesin karalı istiktrarlı emin adımlarla yakalar aydaşlarını :Saruboceq:

yakalar yakalar biliyorum.
bi bakayım dedim size, neler oluyor merak ettim a.s

canım meraba bende prematüre annesiyim kasımda gelmesi beklenen küçük hanım ağustosta gelmeyi tercih etti ama ben ağustos bebekleriyle karşılaştırmıyorum çünkü onlarla karşılaştırırsam kafayı yerim yaşıtlarını geriden takip ediyo bunu bılıyorum ama kasım bebekleriyle aynı gidiyo düzeltilmiş yaşı kasım olduğu için kasım bebekleriyle takip ediyorum ben canım.seğlıkları yerınde olsunda yavrularımızın.

yok karşılaştırmıyorum. zaten normal gününde doğan bebeklerin bile karşılaştırılmaması taraftarıyım.
benim ki henüz ocak bebeklerini de pek yakalayamadı zaten ama yavaş yavaş olacak biliyorum; sorun etmiyorum zaten.
geç olsun ama sağlıkla olsun herşey.
sende çok zor zamanlardan geçmişsindir mutlaka, çok iyi bilirsin

bencede :roflol::roflol:
alsanaalsanasmile detttttt nan sıra sanada gelecek ama hele bi kestirdelaelaelaelaelae
sempatiksalakcinni yimedi dimi nan sempatiksalakcinni
sen fönsüz halini bi koy bende koyarım o zmnsempatiksalakcinni
evet cnm onları kastettim :) gezmekte bile ben evden götürmeyi planlıyorum veya uygunsa emzirmeyi.

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
ben zattın düşünmüyom hazır bişey kullanmayı
evde ben yapar kavonozlarımkaydirigubbakcemile2
yürürümde incelmekten korkim nan :roflol:
rüzgar ucurcak ya biraz daha incelirsemlülülülülülülülülülülülü

:roflol::roflol::roflol:

ben saglik ocagina yuruyemiyorum.
cok yokus.:sinifsinif:

ayy inanmiyorum ya.
ben sebzeyi kavanozdan veriyorum.
bu hafta pazara gidip sebze topliycam.

bende minik kavanozlar alıcam hem yoğurt için hemde bir yere giderken götürücem
geçen bir arkadaşa gittim neymiş efendim bir misafiri gelmiş bebeğine yastık istemiş battaniye istemiş öyle olmazmış Allahtan ben herşeyimi götürmüştüm
kimseye yük olmak istemem şu var mı bu varmı demem herşeyimi taşırım yada böyle düşünebilecek insanlara gitmem

Back
X