2009 Kasm Anneleri

selaaaaaam ben geldim :)

ne var ne yok bakim? biz yarin eliflere gidiyoruz hafta sonuda eve döneriz artik..

hoşgeldin şekerim bebişim nasıl öpüver kısımı yerime bakim en kokulusundan ayyy kıs yarın gidince nisamıda öp yerime inşallah düzelmiştir birazcık.

valla şekerim ben tuttum süper fırsatları var hatta minimatik die bişe var acep kaça satılıyy çok hoşuma gitti özellikleri yavvv bi nevi kumbara ama farklıı

bende tuttum bunu :lepi: kumbarayada bayıldım

pişşt merhaba kızlaaar

zemuszemus hoşgeldin gülümmmm

ingiltereden alip geldim.kaydirigubbakcemile3

havanıı sevsinler :dilcikar: bende parfüm sıkıveririm poşetlere olur parfüm kokulu poşet :roflol:

havanıı sevsinler :dilcikar: bende parfüm sıkıveririm poşetlere olur parfüm kokulu poşet :roflol:

iste turkun pratik zekasi.:roflol:

ayyy ben işyerındeyimmm dur bakım acabılcekmıyım burdan
akannehir

acabilirsen ac, guzel seyler anlatiyo.
mesela neden demir ilaci verdigimizi anlatti.
birazdan sebzeli kek tarifi vericekler.

ayy cnm felaket bi şekilde tatlı istiyy duramıycam ne yesem yavvvv kociş de fark ediyy çikolataların tek tek eksildiğini olmıyyy offf

ay cnm ekmek çekti bu derya da nie ekmek yerken o sesleri çıkarırrrr anlamıyorum ay hamileyken aşermiyodum ben noldu bana yavvv

allahımm kim açtırı nan bana bu tv yi zaten karnım aç öğlen bişi yiyemedim canım tatlı istiy tatlı krizine girdimmm ha burda delirmek üzereyimmmm bari bi lokmacık çukulata olaydı yahu

Back
X