pişşt merhaba kızlaaar
hoşgeldin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pişşt merhaba kızlaaar
selaaaaaam ben geldim :)
ne var ne yok bakim? biz yarin eliflere gidiyoruz hafta sonuda eve döneriz artik..
valla şekerim ben tuttum süper fırsatları var hatta minimatik die bişe var acep kaça satılıyy çok hoşuma gitti özellikleri yavvv bi nevi kumbara ama farklıı
pişşt merhaba kızlaaar
ingiltereden alip geldim.kaydirigubbakcemile3
havanıı sevsinler :dilcikar: bende parfüm sıkıveririm poşetlere olur parfüm kokulu poşet :roflol:
show tv acin kizlar.
kadin cocuk doktoru herhalde, guzel bilgiler veriyo.
havanıı sevsinler :dilcikar: bende parfüm sıkıveririm poşetlere olur parfüm kokulu poşet :roflol:
ayyy ben işyerındeyimmm dur bakım acabılcekmıyım burdan
akannehir
ay ben kaçırdım o tarifiiiii
ayy cnm felaket bi şekilde tatlı istiyy duramıycam ne yesem yavvvv kociş de fark ediyy çikolataların tek tek eksildiğini olmıyyy offf
kız olsunnn bu tarifi dr veriy amaaa
abovvv topikte kayıtlı kullanıcıdan çok misafir varrrrrr sempatiksalakcinni
ay cnm ekmek çekti bu derya da nie ekmek yerken o sesleri çıkarırrrr anlamıyorum ay hamileyken aşermiyodum ben noldu bana yavvv
anammm kurabıyelerrrr ekmeklerrrrr açımmmmmmmmmmmmmm aççççççççççç tok evin aç kedisi oldum yaaaa
allahımm kim açtırı nan bana bu tv yi zaten karnım aç öğlen bişi yiyemedim canım tatlı istiy tatlı krizine girdimmm ha burda delirmek üzereyimmmm bari bi lokmacık çukulata olaydı yahu