2009 Kasm Anneleri

kızımı 20 ile 40 dk arası öğle uykusuna yatırdım kaydirigubbakcemile3
dün gündüz okadar az uyuttumki toplamda 30 dk felan uyudu gece 3 saat uyanmadan uyudu cadı

şimdilik asist verdi ama her ay kontrol edicez kontrol altında tutucaz dedi

ayy o asist ne igrenc bi suruptur.:sinifsinif:

ben sabah 8de aradım 10a randevu verdi cumartesi yoğun oluyo
sen yinede 2 gün önceden ara kadın sadece öğlen 1e kadar çalışıyo

hergun mu 1'e kadar calisiyo?
zaten sabahtan gideriz biz.

kızlar öp hepinizi herüf geldi sonra pazar varyarında mevzeye gidecem hayırlısıyla

aaa, bi bulusma daha. ne guzel.zemuszemus

kızımı 20 ile 40 dk arası öğle uykusuna yatırdım kaydirigubbakcemile3
dün gündüz okadar az uyuttumki toplamda 30 dk felan uyudu gece 3 saat uyanmadan uyudu cadı

butun gun mu toplamda 30dk uyudu?bilmiyorumkismile
ama yorgunluk ise yaramis demek ki.kaydirigubbakcemile3

merhabalar.Benim de bebişim 4.5 aylık ama 2 haftadır çok sıkıntılı günler geçiriyorum.2 hafta önce bebeğim krup oldu.Onu atlatalım derken geçen cumartesi yine öksürmeye başladı dr.a gittik ve boğazı kızarmış muhtemelen abisinden geçti dedi.Çünkü büyük oğlum anaokuluna başladı ve hastalanmıştı.Sürekli 2 haftadır birbirlerine bulaştırıp duruyorlar.Büyük oğlumu yatak odasına koydum ,ufaklık yanımda.Gündüz annem geliyor akşam eşim oğlumuzla ilgileniyor bir araya getirmemeye çalışıyoruz ama yine de kurtulamıyoruz öksürükten.Şimdi ufaklık için antibiyotik verdi dr.Balgamı var ve atamıyor çok üzülüyorum çünkü çok ufak.Büyük oğlum büyüyünceye kadar hiç hastalanmamıştı o nedenle hemen panik oluyorum ufaklık öksürünce.Ayrıca şu sıralar ishal ve kusma salgını varmış aman dikkat edin.Herkese sağlık diliyorum bebişlerimiz hiç hastalanmasın.

slm kızlar ben geldima.s.
iki gündür mahvetti hastalık beni,hem nezle hem sinüzütüm azdı gözümü açamadım..
bugün açabildim şükür daha iyiyim..:nazar:

merhabalar.Benim de bebişim 4.5 aylık ama 2 haftadır çok sıkıntılı günler geçiriyorum.2 hafta önce bebeğim krup oldu.Onu atlatalım derken geçen cumartesi yine öksürmeye başladı dr.a gittik ve boğazı kızarmış muhtemelen abisinden geçti dedi.Çünkü büyük oğlum anaokuluna başladı ve hastalanmıştı.Sürekli 2 haftadır birbirlerine bulaştırıp duruyorlar.Büyük oğlumu yatak odasına koydum ,ufaklık yanımda.Gündüz annem geliyor akşam eşim oğlumuzla ilgileniyor bir araya getirmemeye çalışıyoruz ama yine de kurtulamıyoruz öksürükten.Şimdi ufaklık için antibiyotik verdi dr.Balgamı var ve atamıyor çok üzülüyorum çünkü çok ufak.Büyük oğlum büyüyünceye kadar hiç hastalanmamıştı o nedenle hemen panik oluyorum ufaklık öksürünce.Ayrıca şu sıralar ishal ve kusma salgını varmış aman dikkat edin.Herkese sağlık diliyorum bebişlerimiz hiç hastalanmasın.

ah canım ya çok geçmiş olsun..
iki çocuk hem de hastalık allah yardımcın olsun..
aman sen dikkat et kendine,annenin hasta olması da ayrı bi zormuş..ben ilk kez hastalandım doğumdan beri mahvoldum ya çocuğa zor baktım:bbo:

gecmis olsun.
krup ne?bilmiyorumkismile

iki gündür mahvetti hastalık beni,hem nezle hem sinüzütüm azdı gözümü açamadım..

sanada cok gecmis olsun canim.
bende merak etmistim.Şeniz

aman sen dikkat et kendine,annenin hasta olması da ayrı bi zormuş..ben ilk kez hastalandım doğumdan beri mahvoldum ya çocuğa zor baktım:bbo:

bebek ufakken cok zordur hastalik bilirim.:sinifsinif:
Rabbim bi daha yasatmasin insallah.
en azindan bebeler buyuyene kadar.

sağol canım ya .Sana da çok geçmiş olsun.Ben doğumdan 10 gün sonra grip olmuştum ağzımda maske ,bir yandan vücudum kırılıyor bir yandan bulaşacak korkusu çok kötüydü.

butun gun mu toplamda 30dk uyudu?bilmiyorumkismile
ama yorgunluk ise yaramis demek ki.kaydirigubbakcemile3

ay ewt çok zırladı ama dışarda uyudu o 30 dakkayı oyaladık baya bi
ama gece rahatt ettim bi 3 saat bide eşim yanımızda yatmasa çok süper olacak
güne daha dinç başlıycam guclubacismile

geçmiş olsun canım
bol sıvı al bare beni ıhlamur ayağa kaldırıo bide adaçayı geçmiş olsun canım

gecmis olsun.

saol canım .Krup felaket bişey.Şöyle söyleyeyim oğlumun hiç bir şeyi yoktu.Yani ne bir burun akıntısı ne de öksürük.Akşam birden öksürük başladı öyle hızlı gelişti ki birden köpek havlar gibi bir ses tonuyla öksürmeye ve nefes alırken hırlamaya başladı.Nefes zor almaya başladı.Bunlar 1 saat içinde oluyor.Hemen acile gittik zaten görünce hemen krup dediler .En belirgin özelliği köpek havlar gibi bir ses çıkması öksürürken.Virüs geliyor ve nefes borusu ile ses tellerine yerleşiyor ve orada ödem oluşturuyor.Hemen soğuk buhar verdiler( hani şu evlerimizde olan )böyle direkt yüzüne tutuyorlar ve de nefes açıcı bir şurubu yine buharın içine koyup onu da verdiler buharla.Evde buhara tutma kürü uyguladık 2 gün sonra geçti bu defa sesi kısıldı ödem geçmediği için 4-5 gün ağlarken bile ses çıkmadı çok kötüydü.Nöbet tuttuk gece duyamayız sesini diye.Balgam oldu atamadı falan derken 1 hafta sürüyor.Dr. 6 yaşına kadar çocukların krup geçirme ihtimali çok yüksek dedi .

benim kiz sabaha kadar zart zurt ediyo.
kucucuk bedenden nasil o kadar gaz cikiyo anlamiyorum.akannehir
:roflol::roflol:bende öyle diyom bu kadar ses nerden çıkıyo minicik bu popodan mı hayretler içinde dinliyorum:roflol:
slm kızlar
zor bir gece geçirdik oğlum tıkandı durdu yarım satte uyandı öksürdü çok korktum
sabah ilk iş doktora götürdüm bu arada sonunda hayalimdeki doktoru buldum
burnu tıkanmış alerjik bir bebeğim olduğğunu öğrendim benimde bahara alerjim vardır bana çekmiş
şurup verdi çok güzel muayene etti kan tahlili yaptırdı demire gerek yok dedi kan tahlili olmadan demir kullanımı olmaz dedi 5. ay kontrolunde kan ve idrar tahlili var dedi şimdiye kadar hiç bir doktor bu kadar ayrıntılı bakmamıştı gözlerinden yumurtalıklarına kadar baktı bişey olcak diye aklım gidiyo anne olmak ne zormuş şükür bişeyi yokmuş ayyy
canım çok geçmiş olsun,ne kadar iyiymiş doktor..bende içime sinen bi doktor bulamadım..şu an götürdüğüm hastane pahalı bide ama beğenmiyorum sadece sakin ve nezih yoksa dr o kadar ilgilenmiyo..bi muayene tahlil derken o gün 110 tl bayıldım..kafamçokkarıştı
şu anki psikolojimle görüşürsem sonu neye varır bilmiyorum...
kimse üüzülmesin aile içinde tatsızlık çıkmasın dargınlık olmasın diye uğraştım senelerdir ama hiç bişeye yaramadı...naparsam yapim olmuyo...kadın doğumu ne şekilde yapacağımla ilgili bile eşimin başının etini yiyo..çocuk da benim şey de benim bunlara noluyo anlamıyorum... zavallım deli olmuş çocuk ters napsın istese de normal yapamaz falan demiş hala ısrar ediyomuş düşünsenize... dağ başında yaşıyoruz sanki...doğurabilirsem doğurucam doğuramazsam ölücem onu bekliyo heralde..!

sinirim geçene kadar kesinlikle görüşmicem...eve gelirse de hemen çıkıp gidicem...yüzünü görmeye tahammül edebileceğimi sanmıyorum biraz önce eşim aradı beraber hastaneye gittiler sesi geliyodu arkadan ona bile tahammül edemedim..!!!.yaa neler konuşmuş bi duysanız şook olursunuz !!!!!!! aklıma geldikçe deli oluyorummm..!!!! hayatım boyunca bu kadın hep olucak yaa oooffffffff........yarın bi gün asyayı görmek isiticek... buraya gelemezse ben de gitmezsem eşime getir bize dicekler... ooff allahım yaaa..........

canım kendini yıpratma ne olursa olsun,acı ama bu kadın daima hayatında olacak..işiniz gücünüz nasıl bilmiyorum ama yaşamını sağlıklı sürdürmenin yolu mümkün olduğunca bu kadından uzaklaşmak gibi görünüyo canım..imkanın varsa gerçekten şehir değiştir bence..en azından yılda bir-iki kez görürsün onada katlanırsın bi şekilde..

bir arkadaşımın kızı krup olmuştu 1.5 yaşında.Gece uyuyorlar kız da odasında yatıyor.Arkadaşım bir sesle uyanıyor sanki evde köpek havlıyor ve hırlıyor gibi anlam veremiyor kalkıp kıza bakayım diyor bir bakıyor ki kız nerdeyse nefessiz kalmış.Ondan geliyormuş ses hemen acile koşmuşlar.Dr demiş ki o kadar ödem olmuş ki nefes borusunda çok az yer kalmış nefes alacak.Kortizonlu iğne ve hemen buhar vermişler .Yani gerçekten çok tehlikeli Allah korusun bebişlerimizi

ay ewt çok zırladı ama dışarda uyudu o 30 dakkayı oyaladık baya bi
ama gece rahatt ettim bi 3 saat bide eşim yanımızda yatmasa çok süper olacak
güne daha dinç başlıycam guclubacismile

sende benim gibi salona yolla adami.
hic istemedigim halde mecbur kaldim.
sabaha kadar adama sus kiza piss derken baktim ben zombi gibi kalkiyorum.
kizi odasina gecirince gelir artik ama o zamanda kizin odasi mutfaga yakin ve benim adam haci yatmaz gibi.
gece 2de, 3te anca uyur.
o zamana kadarda mutfakta tikir tikir.akannehir

saol canım .Krup felaket bişey.Şöyle söyleyeyim oğlumun hiç bir şeyi yoktu.Yani ne bir burun akıntısı ne de öksürük.Akşam birden öksürük başladı öyle hızlı gelişti ki birden köpek havlar gibi bir ses tonuyla öksürmeye ve nefes alırken hırlamaya başladı.Nefes zor almaya başladı.Bunlar 1 saat içinde oluyor.Hemen acile gittik zaten görünce hemen krup dediler .En belirgin özelliği köpek havlar gibi bir ses çıkması öksürürken.Virüs geliyor ve nefes borusu ile ses tellerine yerleşiyor ve orada ödem oluşturuyor.Hemen soğuk buhar verdiler( hani şu evlerimizde olan )böyle direkt yüzüne tutuyorlar ve de nefes açıcı bir şurubu yine buharın içine koyup onu da verdiler buharla.Evde buhara tutma kürü uyguladık 2 gün sonra geçti bu defa sesi kısıldı ödem geçmediği için 4-5 gün ağlarken bile ses çıkmadı çok kötüydü.Nöbet tuttuk gece duyamayız sesini diye.Balgam oldu atamadı falan derken 1 hafta sürüyor.Dr. 6 yaşına kadar çocukların krup geçirme ihtimali çok yüksek dedi .

tekrar gecmis olsun canim.

gecmis olsun.

sağol tatlım..ben kalktımda bebeğim hasta olmasın ben razıyım kötü olmaya..
bebek ufakken cok zordur hastalik bilirim.:sinifsinif:
Rabbim bi daha yasatmasin insallah.
en azindan bebeler buyuyene kadar.
evet canım gerçekten ne zormuş,bide kimse yok yanında sürünerek bakıyosun resmen bebeğe..
sağol canım ya .Sana da çok geçmiş olsun.Ben doğumdan 10 gün sonra grip olmuştum ağzımda maske ,bir yandan vücudum kırılıyor bir yandan bulaşacak korkusu çok kötüydü.
sağol canım,ben maskede takamadım vallahi saniyede burun akıntısı vardı,ellerimi yıkamaktan ellerim kurudu ya..çok zordu..
geçmiş olsun canım

bol sıvı al bare beni ıhlamur ayağa kaldırıo bide adaçayı geçmiş olsun canım

sağol canım,öyle yaptım bol ıhlamur zencefil ayağa kaldırdı gerçekten..

:roflol::roflol:bende öyle diyom bu kadar ses nerden çıkıyo minicik bu popodan mı hayretler içinde dinliyorum:roflol:

:roflol::roflol:

bir arkadaşımın kızı krup olmuştu 1.5 yaşında.Gece uyuyorlar kız da odasında yatıyor.Arkadaşım bir sesle uyanıyor sanki evde köpek havlıyor ve hırlıyor gibi anlam veremiyor kalkıp kıza bakayım diyor bir bakıyor ki kız nerdeyse nefessiz kalmış.Ondan geliyormuş ses hemen acile koşmuşlar.Dr demiş ki o kadar ödem olmuş ki nefes borusunda çok az yer kalmış nefes alacak.Kortizonlu iğne ve hemen buhar vermişler .Yani gerçekten çok tehlikeli Allah korusun bebişlerimizi

Rabbim korusun insallah.:sinifsinif:

benim oğlan poposunu kaldırıp dönmeye çalışıyo ama nası çaba sarfediyo şuan kaydirigubbakcemile3
yana hafif dönüyo ama tam dönme yapamadı daha..

Back
X