siz nerden aldınız eğer ordan aldıysanız bzizi sölemeyinnn haaaageri alırlar sandalyemizii:roflol:
yok kız biz hepsiburadadan aldık ama kesin onlarda aynısını yapar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz nerden aldınız eğer ordan aldıysanız bzizi sölemeyinnn haaaageri alırlar sandalyemizii:roflol:
yok kız biz hepsiburadadan aldık ama kesin onlarda aynısını yapar
şikayetçiyim.com die biyer var orayada şikayet et onlar bildirmlerde bulunuolar onlara
aaaaaa dur şu tedarik edememelerini yazayım canım sağol
bende varım.sat 4şubat
slm kızlar napıyosunuz
ben şu internetten alışverişi eniyibebek'ten yapıyorum acayip ilgililer msn adresleride önce konuşuyorum sonra alıyorum bazen pazarlık bile yapıyorum size alışverişlerde puan veriyolar ya o puanları aldığım üründen düşürüyolar eğer pazxarlıkta anlaşırsak 5 dakikalığına fiyatı düşürüyolar alın diyolar alıyorum hemen eski fiyata geri dönüyo sizede tavsiye ederim. arkadaşım elektrikli süt sağma makinesi aldı bozuldu sizi madur etmeyelim uzun sürebilir siz ordan kargoya verin biz size burdan yenisi verelim dediler 1 günde halloldu
slm dicem ama altta kimse yok
ben bugun adet oldum tam 14 aydır nasıl bişi oldugunu unutmusum :)))
inş. herkes iyidir
kızlar bir aydır bebişim 3 gunde 4 gunde bir kaka yapıyor beslenmesimi yetersiz geliyor acaba yaa
slm dicem ama altta kimse yok
ben bugun adet oldum tam 14 aydır nasıl bişi oldugunu unutmusum :)))
inş. herkes iyidir
kızlar bir aydır bebişim 3 gunde 4 gunde bir kaka yapıyor beslenmesimi yetersiz geliyor acaba yaa
canım benimkide geç yapıyo
beslenmesiyle kakanın bi ilişkisi yok diye biliyorum çişini yapıyosa yeterli oluyomuş günde 8-10 kez
slm canım benim bildiğim kadarıyla doyup doymadığı gün içinde yaptığı kaka sayısına bağlı değil bezini kaç kez ıslattığına bağlı bence
tarttırsana ne kadar almış acaba