karışık valla biz de çıkamadık içinden. en son eşimle konuştuk evet bakıcaz ama istemicez büyük ihtimalle. özelde çalışması çok zor... ben altı aydır ücretsiz izindeyim her şey yavrumuz için. ona şimdiye kadar baktım ama artık çalışmam lazım yoksa fena sıkıştık. cebimde beş lira dahi kalmadı. tam da yaz geldi insanın canı tatil istiyor memleket istiyor patronların köküne kibrit suyu:)
daha fazla sıkıntı çekmeyin canım derim ben... bebiş olunca masrafta artıyor canları sağolsun zaten biriktiremiyoduk şimdi hiçç gerçi bizim beceriksizliğimiz lüks bir hayatımızda yok yani ama işte beceri ..onlar için çalışıoz bazen eşime diyom keşke çok zengin olsaydın ne olurdu diye ama mecburuz... seneye ne yapıcam kara kara düşünüyom nasıl onu bırakıcam diye bu sene ben heyet falan hallettim 3 haftada beraber gittik okula öğr. yoktu sefil oldu yavrum ama kime bırakayım fena fanatik olduk birbirimize allah o patronları (insan halinden anlamayanlarınve emeğinin karşılığını vermeyenlerin)oysaki ter kurumadan hak verilmelidir nerdeeeee bekle dur sabır canım başka bişi diyemiyom her gecenin sabahı vardır elbet geçecek bu günlerrr sevgiyle kall