ay canım benm ya çok çok gçemiş olsun çok üzüldümkızlar bizde geçen hafta çok ateşlendik enfeksiyondan dolayı calpol paranox fitil ve sürekli ıslak badiyle dolaştırdım doktoumun tavsiyesiyle ıslak badi kıyamıyoruz üşütücekler die ama ıslak badi birebir kızlar aklınızda bulunsun 38,7 yi gördük biz ama ilaçlarlada düşüremeyince antibiyotik tedavisine başladık hatta 38,7 yi görünce gece 2 de dr gidene kadar ıslak etek bezine sardımda götürdüm onlar hasta olmasın biz olalım
ay cnaım biz hiç alerji olmadık son bir hafta ne verdin iyice bi düşün bakalım.selam kızlar oglum gecen hafta alerjı oldu butun vucudu kızardı yuzu şişti acile gittik
alerji dediler iğne yapıp ilaç verip gönderdiler kızarıklıkları resmen 40 derecenin
üzerindeydi çok fena günlerdi 3 gün kafasını bile kaldıramadı şu an iyi şükür fakat
neyin allerji yapmış olabileceği konusunda bir şey söylemediler ilaç bitsin test yaptırırız
dedi doktoru da....
allerji böyle birşey mi? ilk ek gıdalara başlarken tek tek verdik dikkat ettik ama
olmadı işte....
kıyamam ben kuzuna çok geçmiş olsun
SÜNNET OLDUKKKK.....
oğluşum erkekliğe ilk adımını attı..sünnet anında çok ağladı ama canı yandığı için değil de eli ayağı 15-20 dk sürekli tutulduğu için ağladı
ayy kıslar geçmiş olsun bebeişlerimiz bir daha hastalanmsaın( oya25oya 6.hastalık diye bir hastalık var teshisi zor konuluyor tek belirtisi inatcı düşmeyen ateş arkadalşımın oğlu gecirdi aman dikkat et öle bişey olmasın
cnm ya hayırlı olsun bakalım inş damatlığını da görürsün
biz de yaptırcaktık biliyosnuz aniden kayınpeder hastalandı sonra para krizleri filan şimdi uygunuz ama bi arkadaş da dedi ki "sakın yaptırma hareketlenmiş oğlan bez bağlanıyor diyorlar ama bağlanınca çok ağlıyor bağlamadan da her yer batıyor emekliyor sonuçta daha erken yaptırcaktın artık büyüyünce yaptır" diyor kafam karıştı kızlar ben okul açılmadan yaptırayım diyodum. evet en çok elleri ayakları tutulunca sinir oluyolar biziki aşıda kıyameti koparıyo elini ayağını tutuyolar deyü.
bende duydum o hastalığı ama nası bişi bilmiyorum. ay Allahım yavrularımızı korusun