begonvil07 canım öncelikle hayırlısı olsun diyorum. bu arada doktorun daha iyi bilir ama hamileysen hemen emzirmeyi kes derim. çünü hormonlar değiştiği için sütün yavruna yarardan çok zarar verir canım. bir doktoruna danış güzelim yinede istersen.ayyyyyyyy canım sanki ben hamileymişim gibi garip bi heyecan sardı gözün aydın:)
bu arada ben daha hiç regl olmadım ya acayipte korkuyorum çünkü hiç hazır değilim malum ben bebişimi yalnız doğurdum baktım ikincisini uzun bi zaman düşünmüyorum alıp bi test yapayım bende
herkes regl oldumu kasım analarından
DİLMUH bende olmadım sayılır ve korkuyorumda açıkçası haziranda çok karnım ağrıdı. lavaboya gittim bir baktım adet olmuşum. amma birtek o bakıp gördüğümle kaldım devamı gelmedi. geçen ayda aynı tarihte kahve leke geldi o kadar. bu ay ne olacak bilmiyorum. ama ikizleri tek başıma bakmama v doğru düzgün beslenememe rağmen kilo vermeyişim ve arada burnuma saçma sapan bişeylerin kokusunun gelmesi canımı sıkmıyor değil. çok korkuyorum çoookakannehir
ahanda bende ondan iki dene varsempatiksalakcinnibizim çocuk deli gibi ya...
tutunup kalkıyo.
çekmeceleri açıyo içlerini dağıtıyo.
nerde bi kablo görse peşini bırakmıyo.
1 dakika yerimde oturmuyorum.
yürütece koyuyorum.
yürüteçten sarkıyo.
düştü bi kere.
kucakta durmuyo
yerde durmuyo.....
bende haziranda oldum olmak denirse tabe..benim tosbada öğrendi kalkmayı bi gece baktım bizim yağın yanında yatağı kalkmış bana bakıyor ertesigün hemen aşağıya indirdik valla bence hemen bi park yatak al onlar daha uygun oluyor fiyat olarak ben hepsiburadadan almıştım allah korusun daha canlarının aıyacaklarının farkında değiller
bende haziran sonunda ilk kez adet oldum hala gelen bişey yok :bbo:
canım benim bir kızım hep yatağında odasında yatıyor ama bir canavar varki bende ne isterse huysuzluğu ile yaptırıyor.odasında ne zaman yatırsam 10 dk sonra cüyak cüyak uyanıyordu. bende bir gün karar verdim alışmak zorunda diye. odasına götürdüm ama uytmak için değil yatağının içine koydum kardeşinide orda biraz oynamalarına izin verdim kucağma aldım herşyi ellettim. sonra ertesi gün öğlen uykusu için uyutup oraya yatırdım tam yatırırken gözünü açar benim canavar. bir baktı ark yatağı eğil bastı yaygarayı. pes etmedim tekrar tekrar derken orda uyumaya ve uyanmaya alıştı 1 hafta içnde. ama ben sadece gündüzleri yatırabiliyorum çünkü gece uykusu çok düzensiz kardeşininde düzenin bozuyor. bu nedenle gece yanımda park yatakta yatıyor ama gündüz odasında..selam kızlar hamilemiz varmış çok sevindim allah yardımcın olsun canım beraber büyüsünler ne güzel...kızlar ya ben delircem iice huysuzlaştı hüma ve yatağında değil yanımda yatıyo nasıl alıştırcam bilmiom
herkese merhaba ben pek katılamıyorum aranıza malum iki canavar var ve artık tek başıma bakıyorum