slm hanımlar
biz sonunda taşındık yerleştik anca bitti tamir işleri
internette de sorun vardıu anca gelebildim
oğlan gayet foırmunda sürekli kapıya gidip dışarı çıkmaya çalışıyor duvara tutunarak mutfağa diğer odalara gidiyor bir de acayip hızlı yetişemiyoruz annemle babam helak oluor benm dersim az ama yetişemiyoruz valla
bide gece en az iki kez emmeye kalkıyor bazen gece 4te bi uyanıyor sabaha kadar uyanığız nedne böyle bilmiyorum
bayrmda iki diş daha çıakrdık altta iki üstte iki diş oldu çok sevimli görünüyor
işe gtmek çok zormuş moralim bozuk oğluşum bana küs gibi duruyor el bile sallamıyor arkamdan
hatta öpmek istiyorum ama kafasını çeviriyor çok gücüme gidiyor
ilk gün ağladı ağlayacak gibiydim ama toparlamaya çalışıyorum
hala sünnet ettiremedik oku lda başladı artık zor bikaç gün evde olduğum bi zmana denk getirmek istiyorum hayırlısı
doğumgününe de a z kaldı ama burda hiç arkadaşım yok kimle kutluycaz bilmiyorum
biz sonunda taşındık yerleştik anca bitti tamir işleri
internette de sorun vardıu anca gelebildim
oğlan gayet foırmunda sürekli kapıya gidip dışarı çıkmaya çalışıyor duvara tutunarak mutfağa diğer odalara gidiyor bir de acayip hızlı yetişemiyoruz annemle babam helak oluor benm dersim az ama yetişemiyoruz valla
bide gece en az iki kez emmeye kalkıyor bazen gece 4te bi uyanıyor sabaha kadar uyanığız nedne böyle bilmiyorum
bayrmda iki diş daha çıakrdık altta iki üstte iki diş oldu çok sevimli görünüyor
işe gtmek çok zormuş moralim bozuk oğluşum bana küs gibi duruyor el bile sallamıyor arkamdan
hatta öpmek istiyorum ama kafasını çeviriyor çok gücüme gidiyor
ilk gün ağladı ağlayacak gibiydim ama toparlamaya çalışıyorum
hala sünnet ettiremedik oku lda başladı artık zor bikaç gün evde olduğum bi zmana denk getirmek istiyorum hayırlısı
doğumgününe de a z kaldı ama burda hiç arkadaşım yok kimle kutluycaz bilmiyorum