slm cnmmm
maşallah bebişlerinizeeee
ay bizimki tembel çıktı kızlar ya yürümüyo, tutunarak çok hızlı... bacağıma tutunarak bile odayı dört dönüyoruz yürüyüş arkadaşımız da var pek de seviyo onu ama ellerini bırakıp tay tay bile durmuyo tay tay deyince hemen yere oturuyo annemde bugün bana bacağında bişey yoktur dimi dedi yoktur dedim ama içime de kurt düşürdü çok mu geç kaldı bence kalmadılar ama nasip işte. bişey olsa çıkardı zırt pırt doktora götürdük ya kalça ultrasonu filan da çekildi hep sanmam dimi
cnm ağır deil yani öğlene kadar en geç iki buçukta geliyorum şimdilik. ama gelince oğlanla baya bi haşır neşir oluyorum. o uyuyunca da ev işlerine dalıyorum zaten artık az uyuyor bi de bizimki kahvaltısını yapıyo öğlen de çorbasını içiyo akşamüstü meyveli yoğurta bayılıyo arada paso emi,şiyorz akşamları da 8-9 arası uyuyo gece 12de kalkmaya başlıyo ve sabah 6 ya kadar 6-7 kez uyanıp yine uyuyo artık emzirmekten göğüslerim pörsüdü acıyo yaniye böyle yapıyo kızlar? diş mi sıkıntı yapıyo dicem ama 4 tene çıktı zaten. uykusuzluktan bitap durumdayım her fırsatta uyumaya çalışıyorum aslında yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum. çok yorgunum. okul iyi ama bi sıkıntım yok. sandığımdan çok daha iyi hatta. oğlan da çok tepki göstermedi daha doğrusu bazen küsüyo beni geçirirken ama geldiğimde boynuma atılması içimi cız ettiriyo.
bazen beni emerken bi tokat patlayıro suratıma:) sanki beni bıraktın sen diyor gibi geliyor. çok zor çalışan anne olmak çook.... sütüm azaldı mesela ne güzel çoktu benim sütüm hep. oğlanda gelişme çok tabii baya baya dillendi artık gel diyo benm adımı söylüyo anne dede ver aninni (anneanne) baba bebe (oyuncak bi bebek var da ayşecik diyoruz ona sesleniyo) elimizde yiyecek gördümü ağzını şapırdatarak hemen yanımıza geliyo ve saldırıyo. bazen dağıtmak bazen yemek için:) kitapları çok seviyor bir de ilk kitabım 1 2 3 aldık onu inceliyor sık sık. ayrıca müzik sesi duyunca poposunu sallıyor nerden öğrendi bilmiyorum tv ben küçükken hiç açmadım. şimdi açık olunca da bakmıyor ilgilenmiyor ama bazen bakınca kapatıyoruz hııııhhh diyor :) ben artık ne yersem veriyorum sadece direk domates vermedim. alışsın dedim. dışarda da zorluk çekmiyoruz öyle olunca... tv kumandasını dağıtıyor, aynaları yalayıp öpüyor. bulaşık makinesini karıştırıyo. ne bulursa kurcalıyo evin her yanını duvara tutnarak dolaşıyor tam yürüdüğünde işimiz iş. acayip inat sanırım akreplerin özelliği bu bi de kıskan. eğer evden çıkarken babası önce beni öperse kendini öptürmüyo :)
ahhh ahhh sekercik ayni benim oglumu anlatmissin hay allahim yaaa bizimki de
arada suratimiza saaappp diye vurmaz mi??? boyle seviyor biz bambam diyoruz kendisine
tas devrinde varya herseyi alip alip yere carpiyor oynamadigi tek sey oyuncaklri
artik kupler kutular ve kitap haric oyuncak almamaya karar verdim, bir de biraz buyusun tahta oyuncaklari puzzle lari falan var onlari tercih etmeyi dusunuyorum bakalim....
calisan anne olmak harbiden zor olmali evdeki hersey yine sana bakiyor ama bir de
calisiyorsun.......
gece uyumalari duzelmisti oglumun ama birkac gundur bozuldu acaba diger disler mi geliuor sizinde olabilir tabi.....
bir de yurume konusu ne acele ettin be sekercik daha yasina kadar anca yurur acele
etme annesi kaydirigubbakcemile3