selam kızlar ben fena halde grip olmuştum h.sonu, oğluma da geçti ne yazık ki. dün dr a götürdük ilaç veriyoruz bugün sabah beri bişey yememiş işten bi geldim bana saldırdı emdi şlimdi de uyuyo bi haftadır da simsiyah kaka yapıyodu söylemeyi unutmuşum doktora. şimdi tel açıp sormak da ayıp geliyo neden acep bilen var mı demir ilacı alıyo ya ondan mı ki ferrum veriyoruz halen. sizde ne var ne yok
doğumgünü bizim 4 kasım beni de bi düşüncedir aldı ne yapsak die zaten kimse olmıcak doğumgününde çocuğun burda arkadaşım yok bi ay oldu taşınalı. annemle babam yanımızda olcak bi tek. pasta hazırlarım ben, bolca balon aldım renk renk onları şişireceğim odayı balonla kaplarım hoşuna gider sanırım. çağırdığım kimse olmıcak ya, ne gibi bi hazırlık yapsam bilemiyorum sevdiği yiyecekleri yaparım oğlumun. onu eğlendirmek ana amacım ne de olsa.aslında ilk doğumgünü kimse gelmese de kuru kuru geçsin istemiyorum kameraya alırız fot çekeriz ne bileyim anısı kalır işte. ben bi de fotoğrafçıya gidip fot çektirmek istiyorum