şekercik sana katılıyorum cnm buranın tadı bir başka ayrıca bizim bebişlerimiz 1 yaşını doldurdu artık gündüz tek uyku yeter diye düşünüyorum biz babannesiyle bu konuda epey kargaşa yaşadık ne yapayım uykusu gelince yatırıyorum diyodu bende en sonunda mahsus mu yapıyosun benim ki can değil mi diye çıkıştım şimdi tek uyutuyo ama yatırsan yinede uyur ikindi vakti inatla yatırtmıyorum
çalışan anne olmak çok zormuş bakıcı denedik olmadı şimdi babannesi bakıyo oluyo mu derseniz asla anne gibi değil herşeyi yediriyo benim yasakladıklarımı bile eee tabi görmüyorum ya soruncada yok vermedim diyo mesela bütün elbiseleri leş gibi her akşam baştan aşağıya değiştiriyoruz bizden çok çamaşırı oluyo
kimse anne gibi o-la-maz stop
çalışan anne olmak çok zormuş bakıcı denedik olmadı şimdi babannesi bakıyo oluyo mu derseniz asla anne gibi değil herşeyi yediriyo benim yasakladıklarımı bile eee tabi görmüyorum ya soruncada yok vermedim diyo mesela bütün elbiseleri leş gibi her akşam baştan aşağıya değiştiriyoruz bizden çok çamaşırı oluyo