evet cnm oldu artık. ,ilk gceyi de atlattık sağ salim. kanama da yok bakalım
biz hala sık sık kalkıyoruz bence dişlerden ya bitmedi şu dişler de.
bizim evde eşyalar tren gibi dizili:) tv ile çekyat bitişik. tvnin öbür yanında da konsol var gene bitişik. iki çekyat arası az açık ama zarar verebilcek her şeyi bitiştirerek kapattık bütün prizler koltuk arkalarında filan. :) odanın ortası da bomboş komik bi durumdayız ama napalım bebek bu anlamıyo ki dur dan otur dan cnm o kabloları acilen yok edin çekyatın arkasına alın veya altına ittirin mazallah. bizim tv sandığın üstünde duruyo bütün düğmelerini bozdu zaten:) anca kumandadan açılıp kapanıyobi de ben wc ye gitçeksem bütün odaların kapılarını kapatıp onu da koridora çıkarıyorum öyle gidiyorum wc ye. fazla karıştırcak bişi bulamıyo koridora bi iki oyucnak da çıkarırsan tamamdır bizim koridorda kitaplıklar var ben çıkana kadar azcık onlaır karıştırıp tatmin oluyo çocuk
![]()
biz kuçuk odaya geçtık odada 2 çekyat bir kitaplık bir tv var.dar uzun oda karşılıklı çekyatı koymuştuk.kısa duvarı birinde tv,diğerinde kitaplık var.kitaplığın ilk iki rafını boşaltıp,rahatladım.çunku kıtaplar hergun aşagıya iniyordı.mertin oyuncaklarını dızdım raflara guzelde oldu,pek dizili bırakmasada orda oynuyor.onun koşesi ya mutlu oluyor orda.tv nin onune koca bir pufvar onu koynuştuk geçemiyordu.artık koltuk tepelerinde olduğundan fayda etmiyor.
siz iyi yapmışsınız,bebişler buyuyene kadar duzen falan aramamak lazım bizimde acıl bir çözum bulmamız lazım.hayırı,yapmayı oğretemedik,tedbir alalım o zaman.