evet ya bu doktorlar çok acayip... ben de ilaç vermemeye çalışıyorum bizim dr da gereksiz yere ilaç yazmıyor o yüzden çok seviyorum dr muzu:)su drlara bi kiziyorumki sormayin.ya hem veriyo ilaci hemde gerek yok diyo,gerek yoksa niye veriyosun kardesim is olsun diye ilac yaziyolar yahu..vallahi ben iki oglumada hic ilac kullanmadim yani vitamin balik yagi gibi seyler cok gerekmedikcede vermem ilac..mumkun oldukca sizde vermemeye calisin..tabii antibiyotik gerektiren durumlar baska
sanada cok gecmis olsun sekercim...ucundan azcik kestirmissiniz maasallahdarisi bizim basimiza..gecmisi okumadim cnm mecburmu kaldiniz kestirmeye yoksa kucuk yasta olsun kurtulsunmu dediniz?aslinda bende yeni dogdugunda olsun istedim ama esim istemedi neymis calgili turkulu istiyomus biri geldi 4 yasina hala bekliyoruz iste..teyzemde oglunu iki yasinda yaptirmisti cok cabuk iyilesmis insallah seninkide cabuk gecerde kurtulur yavrucak..
saol cnm darısı diğer bebişlerin başına... yok cnm ben bi an önce çıksın aradan dedim ama geç bile kalmışım artık anlıyolar her şeyden keşke doğar doğmaz yaptırsaymışım pişmanım vallaa şimdi mesela anlıyor altını açmak istediğimizde kaçıyor ağlıyor açtırmak istemiyor doktoru bile tanıdı hastaneye bile gitmek istemiyor büyüyünce napcakmışız nasıl sünnet ettircekmişiz bilmiyoruz bizede kayınvaldem filan hep büyüsün öyle yaptırın dedi ama bence sünnet işlemi önce yaptırılmalı çocuk bilmesin psikolojik olarak da öyle çok okudum internette ben dr muz da bi an önce yaptırın dedi o da kendi oğlunu 4 aylıkken sünnet ettirmiş ben de ilkokula başlayınca düğünü mevlütü yaptırcam aklı ermiş olcak ama ameliyatı şimdi oldu bitti işte:) dr bize kestiği deriyi de verdi ilerde sorarsa göstericez:)
evet ya çok inatçı başa çıkamıyorum maalesef. her şeyden hemen hemen yiyor ama o kadar az ki bi yemek kaşığı yiyecek anca yiyo. napalım midesi küçük heralde dr böyle giderse bi iki aya kadar emmeyi bıraktırcaz dedi inş öyle olmaz ben emsin istiyorum 2 yaşına kadar her gün bi ceviz veriyoruz doğal bal veriyoruz keten tohumunu bilmiyodum şekerim bi araştırayım bakalım çok saoldoktor normal diyorsa sorun yoktur zaten.balık çorbası içmiyorsa keşke şurubunu içseymiş.omega3 çok gereklı bebekler için hatta hepimiz için.şekercik ikisinide almıyorsa bol bol ceviz yedirsen,birde yoğurduna keten tohumu koysan nasıl olur.ben araştırmıştım bebişler için zararı yok keten tohumunun.
ne aşısı oldu kuzu.
canim bizim dr da iki yasina kadar ne zaman istersen yaptirabilirsin demisti ben de rahatim zaten iyilessin o zaman bakarim acelesi yok saglik ocagi aceleci biraz.....
kızlar ben yaptırdım birinci dozunu dün, basit bi aşı ateş filan olmuyo