slm kizlar nihayet tam anlamiyla isim bitti klavye yenilendi ve tekrardan araniza dondum iste

cocuklari anca uyuttum.oncelik kucuk olanin tabii.aksama kadar ayni seyleri iki defa yapmak cok yorucu olsada buna deger :)sabah kalk efeyi doyur,sonra mircani doyur sonra kendimiz.masayi topla bulasik yika derken ogle yemegi efeyi doyur mircani doyur,efeyi yika uyut mircani yika uyut bu boslukta bazen dinleniyorum bazen is yapiyorum sonra uyaniyolar efenin meyvesi mircanin meyvesi oyun saati aksam yemegi arka arkaya doyur efeyi uyut mircani uyutama (uyutmak bir saatimi aliyo) esim geldi yemek hazirla bulasiklari yika evi topla saat 12 1 oldu kendime vakit kalmadi

heee bide gece saat 4 te sut servisimiz var beyefendilere kalkmisken bende iciyorum sut ve bi kac biskuvi bi kac bazen bi cok oluyo napcam bu kilolarla bilmiyorum ..benim hayat ayni boyle gidiyo iste .bazen cocuklari babasina birakip disari cikiyorum kafami dinleyim diye ama gene onlari cok ozluyorum bir iki saate donuyorum geri ne onlarla ne onlarsiz olmuyor degilmi
aslinda laf aramizda ucuncuyu bile dusunuyorum

ne dersiniz basarabilirmiyim acaba

efenin azi disleri amerikadayken bas gostermisti simdi tamamen ciktilar,istahsizlik yapmisti ama simdi iyi cok sukur.biraz carpik on disi oldu..cok yaramaz cok haylaz hatta abisine bile efelenen diklenen sipa oldu cikti..yemeklerini catalla eziyorum artik pure yok ama meyveyi hafif pure seklinde veriyorum arada eline veriyorum kemirsin diye..