askolsun canimmm uzun uzun uzun yaz bilgilendir bizi ne guzel iste hosuma gidiyor valla boyle detayli yazlilar cok iyi devam et seviniyorumpeki bu dediklerin yurt disinda mi oldu? istanbulda mi? burada pek oyle yapmazlar bence biz amann usur diye... dr ilk dogdugunda sizden bir kat fazla giyecek demisti ben zaten cok usuyen bir sahsiyetim oglum da usur diye dusunmem gayet noormalll ama gece ayaklari usuyorsa hasta oluyor kesin...
dun gece yine o torba tulumun icine girdi basladi mizmiz ben de ondan zannettim cikardim sonra yine ayni uyumuyor mizmiz offf sonra basladi ciglik cigliga baya bi agladi elini agzina goturuyor suratini cekistiriyordu dis olduguna karar verdik ve parol verdik rahatladi hemen uyudu sonra torba tulumu tekrar giydirdim uyudu ve sabah 8.30 da kalkti yaniiii tuluma alisti sanirim sabah baktim ayaklar sicak icim rahat gece hic uyanamiyorum zaten hamislikten olsa gerek zaten uyanirsam uyuyamiyorum son iki aya girdim tabi agirlastim
tsk ederim cnm icimi rahatlattin
bi anne olarak endiselenmen tabiki cok normal bide hamilesin onun verdigi hassaiyette var iki kat endise..tuluma alistigi icin sevindim en azindan sen rahatlamissin bu daha guzel ...allah kurtarsin cnm yaa son aylar gecmek bilmez bilmem mi hele bide cocukluysan..ikinci prensin ismi ne olucak