cevreden de duyuyoruz isvecten gelen komsum anlatiyor orada karli havalarda oyle pek giydirmweden gezmeye cikarirlarmis soguga alissin diye ama buralarda ne kadar da sicaga alistirmayalim desekte olmuyor yetistirilme tarzzi artik degisemeyiz biz boyleyizzzzz
sebnem senin iki cocuk arasi kac ay var ikiciye hamis olanlar grubumuz var orada bir bayanin cocuklari arasinda 11 ay olacakmis benim yine en azindan 16 ay o bayana gore daha sansliyim degil mi?????![]()
annem hep 'anne olunca anlarsin niye boyle yaptigimi'derdi simdi gercekten anliyorum gecen onada dedim anne olmak cok zormus diye...cocuklarimiz icin herseyin en guzeli en iyisi olsun istiyoruz o yuzden tabulari yikmak cok zor tabii..senin icin nasil rahat ediyorsa oyle yapman en guzeli.
mircan eylul 2007, efe kasim 2009 dogumlu.iki sene iki ay var aralarinda aslinda bana kalsa hic yas farki istemezdim pes pese olsun diyordum ama esim yurt disinda oldugu icin anca boyle oldu
sans mi degilmi orasini bilemem cunku her cocuk cok degisik tepkiler veriyor kardesine..kucuk daha anlamaz diyoruz ama herseyi anliyolar..benimki ilk basta cok sevmisti ama babasinin tavrina gore kiskanmaya basladi simdi efeyi hem istemiyo hemde onsus yapamiyo dengeyi kurmaya calisiyorum ama tek basima cok zorlaniyorum..sakin sizde ayni seyi yapmayin mumkun oldugunca onun yainda bebegi sevmeyin ilgiyi hep onun ustunde tutun hastaneden gelirken muhakkak nartanada onun cok sevinecegi bir oyuncak alin bunu bebek sana getirmis deyip verin ..