meral bu aradaa okurken mertin kiyafetlerini veriyorum dedin ikinciyi kesinlikle dusunmuyorum dedin cok kararlisin sanirim saygi duyuyorum senin kararin tabi hayirlisi olsun ben de hamisim ya uzuluyorum valla cok zorda mi dusun muyor ben napacagim supriz yumurtayla diye![]()
canım,zorluğundan falan değil,3 tane olsa üçünede bakarım.çocukları çok seviyorum,ana okulu oğretmeni olmak isterdim hep.onlardan daha guzel ne var dunyada,hastasıyım tum bebişlerin,çocukların.
benim düşünmememin sebebi maddi kaygılar.eşimin işi iyi çok şukur,şimdi istediğimi alıyorum oğluma aklım hiçbirseyde kalmıyor.ama iki çocuk olunca zorlanacağız.evimizde kira,inan ev en azından kendimizin olsa hiç düşünmezdim,kardeşi olsun bende isterdim mert'in ama oğlum buyudukçe istekleride buyuyecek.okul masrafları,dersane masrafları faln olacak onları karşılayabilecek durumdayız ama iki çocuk olursa zorlanırız.ya sebebi budur başka çocuk istemememin.
bide bende geç evlendim 28 yaşındaydım,hemen istemedim bebiş haftaya 33 oluyorum.buda bir etken tabi:)