yakin arkadasimin kocasi iste kiz 2. cocugu istiyor adamda ayyy beni bulastirma kendin dogurup kendin bakacaksan olur diyor ayy dedim ki tam bir moloz adam![]()
oldum gulmekten kiz gercektende oyleymis o nasil bisi yahu beni bulastirma hahahahahaa onun kocaligi pazara kadarmis mezara kadar degil...benimki hep kalabalik aile olsun istiyordu dort bes diye sayikliyordu,simdi iki cocuka bile dayanamiyor ama saolsun cok yardimci olur basim agrisin alir cocuklari disari cikar iki uc saat gelmez yada isime yardim eder simdi ben diyorum ucuncuyu yapalim diye ayyy iki taneye zor bakiyorum ucuncuyede bakamam diyor oluyorum gulmekten..eee senede bir ay gorusurken cok istiyordu kalabalik aile simdi dusuncesi bile rahatsiz etsede olursada hayirlisi olsun diyebilecek yapida..bu arada benimde esimin ilk esinden 20 yasinda bir oglu var turk degil kanadali...
kızlar sizi şok edeyimmi hamileyimmmm ne hissedeceğimi şaşırdım kendime gelıemiyorum kafam ii değil ne olcak şimdi veremedim kiloları ama Allahıma bin şükür uğraştırmadan verdi yarın kan testi yaptırıcam
gecmiste okudugum kadariyla ikinciyi istiyordun galiba,ne mutlu sana ki allah gonlune gore vermis..ins saglikla mutlulukla alirsin bebisini kucagina...