şimdi de ben
geldim sen gitmişsin nuran:)
oh yemekler hazır afiyet olsun.burasıda guneşlı ama hava buz gibi sabah çamaşır asarken ağzımdan buharlar çıkıyordu.ama sıkıca giydirip çıkarılabilinir aslında.bizim doktor etrafta mikrop yoksa soğuktan,üşütmekle hasta olunmaz diyor bencede haklı.hastalardan uzak durmak.bol bol ellerini yıkamak lazım galiba.geçen hafta yıne boyle guneşlı bir gunde mert i ilk kez metroya bindirdim.kalabalık dıye ya hasta biri varsa dıye tırstım ama şukur birsey olmadı.yarım saatlık bir yolculuk yapıp,biraz dolaşıp,yıne metroyla donduk.donuşte mızıldadı,emmek istedi milletin içinde
kızlar tvde dinledim bebişler mutlaka yoğurt verin.dr saymakla bitiremedi pastoruze edilmiş sutlerde ve devam sutlerinde yararlı bakteriler oluyormuş.bu bakteriler mayalanınca tekrar açığa çıkıyormuş ve bağırsaklar için bunların faydaları çok ama çokmuş.mumkunse evde mayalayın ve yıne mumkunsa kefirle mayalayın dedi dr.2 gundur bizim yoğurlardan veriyordum.kendim mayalamaya devam edeceğim.kefırlede deneyeceğim
nuran face falan geçip buraları bırakmayız canım,fotolara falan bakarız diye eklemek istedim.madem yok sizde burda da foto eklemeye devam...
şebnem,sen bizim grubu eklemişsin ben kabul ettım seni gruba ama artık faal değil orası
.sen beni ekle arkadaş lıstene:)
kızlar zeynep'in fotolarını( mevzey) gorseniz,saçlar,gozler falan çok guzel bir hatun maşallah