2009 Kasm Anneleri

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kuzuları hergün yıkamaya başladınızmı ve içllerine çıtçıtlı bady giydiriomusunuz hala...

günaydınnnn
uzun zamandır normal atlet ve külot giydiriyorum badileri küçük gelmeye başlayınca tembellikten yenisini almadım :17: 6 tane atleti var yetmiyo yenilerini almam lazım dışı tamamda iç çamaşırı eksik aslında tembellik yapıyorum lazımlık ve alıştırma külotuda almalıyım:17:

kızlar ben çok hastayım bi bakanım bile yokkkk:43::43::43:sesim travesti gibi çıkıyooo öksürük tıskırık nefes alamıom bedemcikler patladı galiba:43::43:
hepinizi öptüm hoşçakalınnn:5:

kızlar ben çok hastayım bi bakanım bile yokkkk:43::43::43:sesim travesti gibi çıkıyooo öksürük tıskırık nefes alamıom bedemcikler patladı galiba:43::43:
hepinizi öptüm hoşçakalınnn:5:

geçmiş olsun minecim :5: tabi yedin bu sıcakta dondurmaları yada neslinin havuzu doldurdun girdin içine üşüttün :9:
şaka bir yana bu sene havalar çok değişken birgün sıcak birgün yağmur dikkat et cnm neslimede iyi bak ne zaman dı eşinin bursa görevi

geçmiş olsun minecim :5: tabi yedin bu sıcakta dondurmaları yada neslinin havuzu doldurdun girdin içine üşüttün :9:
şaka bir yana bu sene havalar çok değişken birgün sıcak birgün yağmur dikkat et cnm neslimede iyi bak ne zaman dı eşinin bursa görevi

dondurmayı 15 gün önce yedim kızz:9::9:anca çıktı heralde arkadaşım gelicekti ankaradan gelemicekelrmişş kızı hastaymışş bende o kadan masraf yaptım et kıyma mangallıklar almıştım evi full doldurdum... eşimde pazar günü izmree gidecek 1 haftalığına ben ne yapcam okadar malzemeyi yaaa tek başıma sabah ö-ğğle akşam et yesem yine bitmezzz ahhh benim tez canlı kişiliğimmm:57: et kıyma tavuk isteyemn varmıııı

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kuzuları hergün yıkamaya başladınızmı ve içllerine çıtçıtlı bady giydiriomusunuz hala...

slm canım biz iyiyiz sen nasılsın?ben arada bi içine çıtçıtlı giydiriyorumki burda havalar bi kaç gündür iyi bide gece serin oluyo biraz banyoyuda daha hergün yaptırmaya başlamasım hala 2 yada 3 günde bir yaptırıyorum

dondurmayı 15 gün önce yedim kızz:9::9:anca çıktı heralde arkadaşım gelicekti ankaradan gelemicekelrmişş kızı hastaymışş bende o kadan masraf yaptım et kıyma mangallıklar almıştım evi full doldurdum... eşimde pazar günü izmree gidecek 1 haftalığına ben ne yapcam okadar malzemeyi yaaa tek başıma sabah ö-ğğle akşam et yesem yine bitmezzz ahhh benim tez canlı kişiliğimmm:57: et kıyma tavuk isteyemn varmıııı

sende benim gibisin mineecim biz bugün pikniğe gidiyoruz ete,tavuğa ben talibim :52::52::52::52:

slm kızlar nasılsınız?biz gayet iyiyiz bugün annemlerle dün gidemediğimiz pikniğe gidiyoruz şu anda çağan uyuyooo eşim de uyuyoo o zaten dünden hazır uyumaya bende hazırlık yapıyorum bi yandan çağan uyanınca çıkıcaz bi bakayım dedim

sende benim gibisin mineecim biz bugün pikniğe gidiyoruz ete,tavuğa ben talibim :52::52::52::52:

vereyim canım 15 gün sonra taşınmasak sorun diilde etlerr neyse artık eşimde evde yok 1 hafta o etleri tek basıma yicem eşim gelcek 3 gün sonra ev taşıncakk:26::26:neyse artık yapcak bişi yokkksana verm yakalaaa etlerii

vereyim canım 15 gün sonra taşınmasak sorun diilde etlerr neyse artık eşimde evde yok 1 hafta o etleri tek basıma yicem eşim gelcek 3 gün sonra ev taşıncakk:26::26:neyse artık yapcak bişi yokkksana verm yakalaaa etlerii

hopppppppppp yakaladım afiyetle yerim hepinizin yerine :9::9:şaka bi yana dolapta dursun canım yiyebildiğni yersin geriside dursun bişey olmaz ama taşınırken sorun olur

kızlar arkadaşım gelmiooo bende izmire gidiyorum yani kısaca taşınıyorumm eşyaların hepsi topluydu zatenn bi kaç bişi var onları topluyorum yıkıyorumm pazar günü gidicem eşimle birliktee eşylarıda eşim diyarbakıra tekrar gelicek temmuz 2 yada 3 gibi eşylar da 7 sinde göndercek aydınaaa bende gidip bi hafta kalcam eşimle kayınvalidecğimle sonrada eşim gittikten sonra annemlere geçiçem bir haftada orda kalıcam eşyalarda o arada yola çıkmış olurr kısacası elveda diyarbakır seni özlücem çok şeyler alıp götürdün benden ruhumu piskoljimi alt üst ettin iki yıl sonra görüşmek üzereeee diyorum sanaa....
bu arada kayın validemlerde net yok anca annemlerre gidince yazabilirm size orda net var çünkü çok özlicem hepinizi evimede nezamn net bağlanır bilmiyorum ama kalbim aklım hep sizde olucakkk çok dua edin bana sorun yaşamayıyam izmirdeee herşey güzellikle geçsinn benim içinnn:43::43::43:şimdiden izmir stresi bastı beniii:2::2::2::57::57::57::57:

hopppppppppp yakaladım afiyetle yerim hepinizin yerine :9::9:şaka bi yana dolapta dursun canım yiyebildiğni yersin geriside dursun bişey olmaz ama taşınırken sorun olur

burdan bikere daha kötürmüştüm etler vrdı dolapta izmire gidicem ya kaynanacuğuma götürrüüm birsürüde nohut fasülye varr arkadas gelcek die haslayıp haslayıp atmıştımm buzluğuaaa :57::57::57:neysee götürcem artık yakın olsaydıkta verseydim canıımm keşke mangalı yaprdınnız yerdiniz benim yerimee:56::56:

slm hanımlar
cnm bence izmir süper olur diyarbakırdan sonra özellikle herşey hayırlısıyla yol8una girer boşuna gerilme taşınmak zor ama hallolur kolaylıkla inş.geçmiş olsun bu arada
bende tuğkanı hergün yıkıyorum hatta yıkamak bitarafa bir yarım saat oynuyor kuvetinde o kocaman havuzdan geçen yıl almıştık bizde aile boyu olandan banyoma sığıyordu ama duşa kabin yaptırdık bu kış artık sığmıyor onu köye götürücem minik alıcam bende tuğkana kadar bime gelicekmiş cuma günü bişeyler onlara bakıcam

badi giydiriyorum ama bu yaz bizde artık aklet kilota geçtik sanki daha rahat üzerinede tişört şort ama çok sıcaklar basınca benim evde akletle bile durulmaz çok sıcak oluyor

kızlar arkadaşım gelmiooo bende izmire gidiyorum yani kısaca taşınıyorumm eşyaların hepsi topluydu zatenn bi kaç bişi var onları topluyorum yıkıyorumm pazar günü gidicem eşimle birliktee eşylarıda eşim diyarbakıra tekrar gelicek temmuz 2 yada 3 gibi eşylar da 7 sinde göndercek aydınaaa bende gidip bi hafta kalcam eşimle kayınvalidecğimle sonrada eşim gittikten sonra annemlere geçiçem bir haftada orda kalıcam eşyalarda o arada yola çıkmış olurr kısacası elveda diyarbakır seni özlücem çok şeyler alıp götürdün benden ruhumu piskoljimi alt üst ettin iki yıl sonra görüşmek üzereeee diyorum sanaa....
bu arada kayın validemlerde net yok anca annemlerre gidince yazabilirm size orda net var çünkü çok özlicem hepinizi evimede nezamn net bağlanır bilmiyorum ama kalbim aklım hep sizde olucakkk çok dua edin bana sorun yaşamayıyam izmirdeee herşey güzellikle geçsinn benim içinnn:43::43::43:şimdiden izmir stresi bastı beniii:2::2::2::57::57::57::57:

ALLAH a emanet ol canım şimdiden kolay gelsin inanıyorumki herşey güzel olacak senin ve ailen için kendine ve nesliye çok iyi bak ikinizide çok öpt

iyi aksamlar kızlar aksam saat 9 a kadar herşey güzelken birden herşey kötüye gitmeye başladı kaynananın gelmesiyle pikniğe gittik geldik çağanı banyo yaptırdık karnını doyurdum uyuttum laptopu aldım geldim çağana bisiklet bakmak için bi tane buldum eşime göstermek üzere yanına oturdum kaynanaya sordu anne çay içermisin diye ilk başta burun kırın etti ama eşim ısrar edince koyarsanız içerim dedi zaten koyacaktım çay ki her zaman yaparım eşim beni ayağıyla itekledi kalk çay koy diye bozzuldum bende koymuycam dedim laptou aldım yere indim kalk çay diyorum sana dediki eşim bana böyle davranmaz sadece kaynanamgil gelince g.... kalkıyo bende koymuycam dedim eşim yerinden kalktı laptopu elimden aldı fırlattı benide tartakladı kaynananın yanında çok kötü oldum sonrada anasını aldı gel anne sizde içerim dedi ve çıktı gitti biraz önce aradım nerdesin dedim bildiğim halde annemgilde senin içirmediğin çayımı içiyorum dedi sinirden,üzüntüden ağlıyorum halbuki eşime ben sürekli çay yaparım hep annesigilin yanında beni aşağılıyacak bişey buluyo beni en çok üzende bu oluyo eşim onların yanında bana bunu yaparsa onlar neden yapmasınki ben hiç sevmem yapmamda böyle davranışları hatta dahada iyi davranırım ama eşimin böyle yapmasına dayanamıyorum artık

derfat canım çok üzüldüm eşin gerçekten ayıp etmiş çok büyük haksızlık yapmış sana anacı o zaman belli...sende keşke o an koysaydında sonra tavrını koyardın böyle daha kötü olmuş kaynananın ağzına laf düşmüş bundan sonra tavrını koy bence

derfat cnm üzüldüm şimdi bak erkek arayı bulan taraf olmalı bizde altlı üstlüyüz kayınvalidemle problem muhakka olmuştur hernekadar asla birbirimize laf sölemesekte 4 yıldır kırıldığımız dönemler vardır birbirimize ama asla eşim karışmaz ne bana laf söyler nede kayınvalideme söyletir zaten söyletmemeli ben kırıldım desem bile boşver der geçer erkek arayı bulmalı velasdılı hele böyle bir durumda eşin kesinlikle seni onların yanında mahçup etmemeli ama bizde böyle bir durum olsa ben asla dökmüyorum demezdim kalkar döker gittikten sonra eşime demediğimi bırakmazdım sende günün yorgunluğu veya o anki ruh halinle biraz fevri davranmışsın ama hiç bir sebep eşinin seni küçük düşürmesine bahane değil hiç üzülme lütfen eşinle aranı düzeltince uygun bir dille konuş sakince ama bu gece asla sırası değil bence

iyi aksamlar kızlar aksam saat 9 a kadar herşey güzelken birden herşey kötüye gitmeye başladı kaynananın gelmesiyle pikniğe gittik geldik çağanı banyo yaptırdık karnını doyurdum uyuttum laptopu aldım geldim çağana bisiklet bakmak için bi tane buldum eşime göstermek üzere yanına oturdum kaynanaya sordu anne çay içermisin diye ilk başta burun kırın etti ama eşim ısrar edince koyarsanız içerim dedi zaten koyacaktım çay ki her zaman yaparım eşim beni ayağıyla itekledi kalk çay koy diye bozzuldum bende koymuycam dedim laptou aldım yere indim kalk çay diyorum sana dediki eşim bana böyle davranmaz sadece kaynanamgil gelince g.... kalkıyo bende koymuycam dedim eşim yerinden kalktı laptopu elimden aldı fırlattı benide tartakladı kaynananın yanında çok kötü oldum sonrada anasını aldı gel anne sizde içerim dedi ve çıktı gitti biraz önce aradım nerdesin dedim bildiğim halde annemgilde senin içirmediğin çayımı içiyorum dedi sinirden,üzüntüden ağlıyorum halbuki eşime ben sürekli çay yaparım hep annesigilin yanında beni aşağılıyacak bişey buluyo beni en çok üzende bu oluyo eşim onların yanında bana bunu yaparsa onlar neden yapmasınki ben hiç sevmem yapmamda böyle davranışları hatta dahada iyi davranırım ama eşimin böyle yapmasına dayanamıyorum artık

canim benim yaaa... nerde o kocan doferimmm ben, onuuuda anasinidaaaa:47: bazen bu erkekler boyle dengesizlesiyo hele ki analari yaninda olmaya gorsun.sunu sunu yapsaydin demek yersiz sonrasinda ne yapmali onu dusunmek lazim ama ne ??? ama daha once anlattigin kadariyla lafla sozle anliyacak biri degil esin, icraatli bi taktik uygularsan daha etkili olur diye dusunuyorum. mesela hergun yaptigin seylere bi sure ara ver. evi toplama yemek yapma grev yani kisaca o hic yokmus gibi davran bi sure belki ise yarar. sen sadece cocugunla ilgilen senin bezdigini anlarsa insallah toparlanir esin

ayy ne guzel olmus iste tasinma oncesi tatil yapican kiz daha ne istiyorsun... suya sabuna dokunmadan evin tasinacak sende dinlenmis olacaksin bu arada... hadi hayirlisi bakalim nihayet kurtuluyorsun ordan. kendine iyi bak bu arada gecmis olsun hastalikta heyecanla birlikte yok olmustur simdi tez canli sabirsiz arkadasim :)

Back
X