slm kizlarrr.... hayirdir gene cagan ateslenmeye baslamis canim yaa ne kadar hassas bir cocuk bu nemden hastalaniyor derler ya cagancikta boyle cok gecmis olsun deryacigim allah beterinden korusun...
nurancigim nartani bol bol kesele gozenekler acilsinda iyi bi ter atsin yavrucak.
meralim hos geldin canim ara sira face de goruyorum seni ama hayalet gibisin hemen kayboluveriyosunbi yakaliyamadim seni :)) sanada gecmis olsun canim yanmissin mertin pesinde kosucam diyeee.. ahh yaramaz ahh aklini basindan almis demek senin.. kendini bile kremliyememissin.. ama bi kac gun sonra bronz bronz bacaklarin olur fena mi)
bende bu gun sacimi kestirecegim ben haric herkeze dert oldu kestireyimde rahatlasinlar bari :)) sacim belimden daha assagiya kadar uzun her goren ayyy nasil dayaniyorsun , nasil tasiyorsun o kadar saci diye diye mahfoldu ... biraz zor bakimi tabii hele benim gibi himbil olunca bazen saclarimi cozmek bile zor geliyo daginik birakiyorum sonra bi bakiyorum ki arap sacina donmus yola yola tariyorum.. ya kendini yolanida ilk defa goruyorum hee :))) varmi boyle bisey hani derler ya sacimi basimi yoldum diye ahanda tam benlik bi laf valla yoldum sacimi basimi
mircanim cok sukur kresi sevdi artik aglamiyo sabahlari tabii bende cok mutlu oluyorum oyle olunca. efede alisti artik abii okuu okuuu diyo :))) yani abisi okuldaymis.. dun mircana bir sorusunun karsiliginda uzunnn uzunnn cevap verdim guzelce dikkatlice dinledii sonrada anneee varrr yaaaaa ben seni cok seviyorumm dedii .. ufff eridim bittim vallaaaa bu lafi duymak herseye deger...tabii kiskanc efe dururmu oda mirin mirin miri miriiii dediii... tam konusmuyor ama derdini el kol hareketiyle yetmedi elimden tutup cekistirerek cok guzel anlatiyo hasbam.. cis olayi seneye yaza kaldi bu sene fazla ustelemedim erken diye... sizlerden ne haber konusma cis anlama nasil
slm topiğimizin uzun saçlı annesi evet çağan yine ateşlendi şu anda iyi tuşlara basıyo...ohh ne güzel mircan ne güzel seni sevdiğini söylemiş ben o duyguyu tadamadım daha ama eminim hem çok güzel hemde gurur verici bi duygudur.efecikte yakında mircan gibi o güzel sözleri söylemey başlar
canım bizim ne çiş olayı var nede konuşma artık sabrım taşmaya başladı çok az daha bekliycem dra gitcem bende konussun istiyorum herşeyi anne diye ağlayarak yaptırmasından sıkıldım çağanda elimden tutup ne istiyosa aynı efe gibi anlatıyo ama konussun artık demi ama sadece anne ve babaa başka yok ya