2009 Kasm Anneleri

slm kizlarrr.... hayirdir gene cagan ateslenmeye baslamis canim yaa ne kadar hassas bir cocuk bu nemden hastalaniyor derler ya cagancikta boyle cok gecmis olsun deryacigim allah beterinden korusun...
nurancigim nartani bol bol kesele gozenekler acilsinda iyi bi ter atsin yavrucak.
meralim hos geldin canim ara sira face de goruyorum seni ama hayalet gibisin hemen kayboluveriyosunbi yakaliyamadim seni :)) sanada gecmis olsun canim yanmissin mertin pesinde kosucam diyeee.. ahh yaramaz ahh aklini basindan almis demek senin.. kendini bile kremliyememissin.. ama bi kac gun sonra bronz bronz bacaklarin olur fena mi ;))
bende bu gun sacimi kestirecegim ben haric herkeze dert oldu kestireyimde rahatlasinlar bari :)) sacim belimden daha assagiya kadar uzun her goren ayyy nasil dayaniyorsun , nasil tasiyorsun o kadar saci diye diye mahfoldu ... biraz zor bakimi tabii hele benim gibi himbil olunca bazen saclarimi cozmek bile zor geliyo daginik birakiyorum sonra bi bakiyorum ki arap sacina donmus yola yola tariyorum.. ya kendini yolanida ilk defa goruyorum hee :))) varmi boyle bisey hani derler ya sacimi basimi yoldum diye ahanda tam benlik bi laf valla yoldum sacimi basimi :P
mircanim cok sukur kresi sevdi artik aglamiyo sabahlari tabii bende cok mutlu oluyorum oyle olunca. efede alisti artik abii okuu okuuu diyo :))) yani abisi okuldaymis.. dun mircana bir sorusunun karsiliginda uzunnn uzunnn cevap verdim guzelce dikkatlice dinledii sonrada anneee varrr yaaaaa ben seni cok seviyorumm dedii .. ufff eridim bittim vallaaaa bu lafi duymak herseye deger...tabii kiskanc efe dururmu oda mirin mirin miri miriiii dediii... tam konusmuyor ama derdini el kol hareketiyle yetmedi elimden tutup cekistirerek cok guzel anlatiyo hasbam.. cis olayi seneye yaza kaldi bu sene fazla ustelemedim erken diye... sizlerden ne haber konusma cis anlama nasil

slm topiğimizin uzun saçlı annesi evet çağan yine ateşlendi şu anda iyi tuşlara basıyo...ohh ne güzel mircan ne güzel seni sevdiğini söylemiş ben o duyguyu tadamadım daha ama eminim hem çok güzel hemde gurur verici bi duygudur.efecikte yakında mircan gibi o güzel sözleri söylemey başlar
canım bizim ne çiş olayı var nede konuşma artık sabrım taşmaya başladı çok az daha bekliycem dra gitcem bende konussun istiyorum herşeyi anne diye ağlayarak yaptırmasından sıkıldım çağanda elimden tutup ne istiyosa aynı efe gibi anlatıyo ama konussun artık demi ama sadece anne ve babaa başka yok ya

slm kizlarrr.... hayirdir gene cagan ateslenmeye baslamis canim yaa ne kadar hassas bir cocuk bu nemden hastalaniyor derler ya cagancikta boyle cok gecmis olsun deryacigim allah beterinden korusun...
nurancigim nartani bol bol kesele gozenekler acilsinda iyi bi ter atsin yavrucak.
meralim hos geldin canim ara sira face de goruyorum seni ama hayalet gibisin hemen kayboluveriyosunbi yakaliyamadim seni :)) sanada gecmis olsun canim yanmissin mertin pesinde kosucam diyeee.. ahh yaramaz ahh aklini basindan almis demek senin.. kendini bile kremliyememissin.. ama bi kac gun sonra bronz bronz bacaklarin olur fena mi ;))
bende bu gun sacimi kestirecegim ben haric herkeze dert oldu kestireyimde rahatlasinlar bari :)) sacim belimden daha assagiya kadar uzun her goren ayyy nasil dayaniyorsun , nasil tasiyorsun o kadar saci diye diye mahfoldu ... biraz zor bakimi tabii hele benim gibi himbil olunca bazen saclarimi cozmek bile zor geliyo daginik birakiyorum sonra bi bakiyorum ki arap sacina donmus yola yola tariyorum.. ya kendini yolanida ilk defa goruyorum hee :))) varmi boyle bisey hani derler ya sacimi basimi yoldum diye ahanda tam benlik bi laf valla yoldum sacimi basimi :P
mircanim cok sukur kresi sevdi artik aglamiyo sabahlari tabii bende cok mutlu oluyorum oyle olunca. efede alisti artik abii okuu okuuu diyo :))) yani abisi okuldaymis.. dun mircana bir sorusunun karsiliginda uzunnn uzunnn cevap verdim guzelce dikkatlice dinledii sonrada anneee varrr yaaaaa ben seni cok seviyorumm dedii .. ufff eridim bittim vallaaaa bu lafi duymak herseye deger...tabii kiskanc efe dururmu oda mirin mirin miri miriiii dediii... tam konusmuyor ama derdini el kol hareketiyle yetmedi elimden tutup cekistirerek cok guzel anlatiyo hasbam.. cis olayi seneye yaza kaldi bu sene fazla ustelemedim erken diye... sizlerden ne haber konusma cis anlama nasil

canim deniz kizi gibi saclarin var demekkk himm resim koymazsan nereden bilebiliriz ama yazik yani yolma kkendini kisa kestir de soyle hafifle ben de baya kisalttirdim uclarda yipranmis saclar vardi ya onlar gitti kurtuldum simdi uzatabilirim artik ama ne zaman uzar ki pek uzayan bir sacim yok zaten.... mircan a aferin hem kres icin hem de annenin gonlunu cok guzel aldigi icin efe de miril miril ayni seyi soylemek istemis ohhh canim balli lokma tatlisi olmus valla biz de o gunleri dort gozle bekliyoruz iste canimiz cekti simdi:66:

ben cis egitimine devam ediyorum kafama estikce nartan cise goturursen cok guzel yapiyor pipiyi siliyor patpat diye tuvalet kagidini cope atiyor ama normalde cisim geldi gideyim yapayim yok... zaten butun dikkatini bu cis olayina vermek lazim ki su anda yapamiyrum ne zaman yapabilirim onu da bilmiyorum elbet bir ara soyler akilli oglum benim zaten ben ona guveniyorum...

slm topiğimizin uzun saçlı annesi evet çağan yine ateşlendi şu anda iyi tuşlara basıyo...ohh ne güzel mircan ne güzel seni sevdiğini söylemiş ben o duyguyu tadamadım daha ama eminim hem çok güzel hemde gurur verici bi duygudur.efecikte yakında mircan gibi o güzel sözleri söylemey başlar
canım bizim ne çiş olayı var nede konuşma artık sabrım taşmaya başladı çok az daha bekliycem dra gitcem bende konussun istiyorum herşeyi anne diye ağlayarak yaptırmasından sıkıldım çağanda elimden tutup ne istiyosa aynı efe gibi anlatıyo ama konussun artık demi ama sadece anne ve babaa başka yok ya

deryacigim konusur merak etme sadece sabirsizlaniyorsun o kadar....

meral hosgeldin canim mert tatilde ne guzel eglenmis guzel vakit gecirmis ama annesi kendini ihmal etmis bu arada ama olsun gecer csnimcim... iyi olaniza sevindim...

günaydın güzel kasım anneleri nasılsınız?ben biraz uykusuzum o kadar çağan gece 2 de uyudu sabahta eşim erken gittiği için işe kahvaltı hazırlamak üzere erken kalktım ve çağanıda kaldırdım uykusunu düzene sokmak içinn..ben bugün yokum kızlar annemlere gidicem birazdan eski bi komşumuzun kızı vardı annesine gelmiş illaki senide göreyimde öyle gideyim diye aradı annemlere gelecek bende oraya gidiyorum kocası biraz tutucu ve kıskanç olduğu için buralara göndermiyo ALLAH tan benim eşim öyle değil yoksa çatlar geberirdim zaten çocuktan biyere gittiğimiz yok gerçi onun eşi biraz abartmış bu olayı annesine bile göndermiyormuş ayda yılda bir LLAH yardımcısı olsun ne diyeyim..
kızlarrr eşim grip olmuş bize yaklaşmıyo hiç inş bizede bulaşmaz..
neyse ben kaçıyorum bugünlük kib hepinizi çok çok öpüyorum özellikle ufaklıkları öpüyorum muckssssssssssss

günaydın güzel kasım anneleri nasılsınız?ben biraz uykusuzum o kadar çağan gece 2 de uyudu sabahta eşim erken gittiği için işe kahvaltı hazırlamak üzere erken kalktım ve çağanıda kaldırdım uykusunu düzene sokmak içinn..ben bugün yokum kızlar annemlere gidicem birazdan eski bi komşumuzun kızı vardı annesine gelmiş illaki senide göreyimde öyle gideyim diye aradı annemlere gelecek bende oraya gidiyorum kocası biraz tutucu ve kıskanç olduğu için buralara göndermiyo ALLAH tan benim eşim öyle değil yoksa çatlar geberirdim zaten çocuktan biyere gittiğimiz yok gerçi onun eşi biraz abartmış bu olayı annesine bile göndermiyormuş ayda yılda bir LLAH yardımcısı olsun ne diyeyim..
neyse ben kaçıyorum bugünlük kib hepinizi çok çok öpüyorum özellikle ufaklıkları öpüyorum muckssssssssssss

zordur oyle asiri kiskanc bir koca benim kocam da biraz kiskanctir ama ozgurlugune duskun kisitlanmak istemeyen ben icin o bile cok zor oluyor iki cocuktan sonra degismistir dedi arkadaslarim ama yok aynen devam yalniz biryere gitmemi istemiyor kendisi olunca yani cocuklari birakip biryere gidemedim iki ay zarfinda yapisik ikiz gibi olduk zor yani.... deryacigim cagan hasta diye oyle uyku duzensizligi basladi yoksa duzenli uyuyordu degilk mi?? yer yatagini sevdi mi annesi?? yani basina birkac oyuncak koysan uyaninca iyi olur onun icin degil mi?? ben yataginda oyle donerek yatiyor ki oyuncak koyamiyorum yanina....

dun annem kaldi da sabah 1 saat ekstradan uyudum iyi geldi sayilir su an aytes kucagimda yaziyorum tek elle:63::38: ve nartan izlemedigi icin pepeyi izliyorum.... bugun nartan a kale alacagiz top oynamaya gol atmaya cok merakli oldu babasi sayesinde o gidince benimle oynayacak artik kaleci anneheheee:37: transfer tekliflerine de acik olurum artik :66:

zordur oyle asiri kiskanc bir koca benim kocam da biraz kiskanctir ama ozgurlugune duskun kisitlanmak istemeyen ben icin o bile cok zor oluyor iki cocuktan sonra degismistir dedi arkadaslarim ama yok aynen devam yalniz biryere gitmemi istemiyor kendisi olunca yani cocuklari birakip biryere gidemedim iki ay zarfinda yapisik ikiz gibi olduk zor yani.... deryacigim cagan hasta diye oyle uyku duzensizligi basladi yoksa duzenli uyuyordu degilk mi?? yer yatagini sevdi mi annesi?? yani basina birkac oyuncak koysan uyaninca iyi olur onun icin degil mi?? ben yataginda oyle donerek yatiyor ki oyuncak koyamiyorum yanina....

dun annem kaldi da sabah 1 saat ekstradan uyudum iyi geldi sayilir su an aytes kucagimda yaziyorum tek elle:63::38: ve nartan izlemedigi icin pepeyi izliyorum.... bugun nartan a kale alacagiz top oynamaya gol atmaya cok merakli oldu babasi sayesinde o gidince benimle oynayacak artik kaleci anneheheee:37: transfer tekliflerine de acik olurum artik :66:

nurancım evet benim eşimde kıskanır ama bununki aşırı yani..uyku düzenimiz hastalıktan bozuldu canım yoksa çok düzeni şükür.yer yatağı olmadı canım çağanı yatıdığım ilk gün burnumdan geldi hepimiz uykusuz kaldık çok fazla döndüğü için sürekli yere düştü halının üstünde yattı ben aldım koydum o yere yattı sıcaklardan sanırım en sonunda uyandı bizide uyutmadı derken sabaha karşı yatağına gitti yatıyodu bayağı uyumuşuz sabah bi kalktım parkenin üstünde yatıyo buz gibi olmuş kalktım yerine koydum o gün ateşlendi işte hemen sabah ilk işimiz beşiği kurmak oldu ama alt kısmını çıkardık yere sıfır yaptık yer yatağınıda koyduk kenarlıklarınıda taktık kenarlklardan atlamaya çalışınca kenarlıklardan bi kaç tanesini çıkarıp ordan çıkması için yer açtık şimdi daha rahatız çok şükür o alandan giriyo çıkıyo yatağına düşme tehlikeside ortadan kalkmış oldu oyuncak koyamıyorum çok deli yatıyo ..
ohh bi saat fazladan uyumuşsun iyide olmuş yoksa insan sersem gibi oluyo .kaleci anne seni ben transfer almak isterim canım hep beraber maç yaparız yenilen kaleye geçer:1::1::9:

kizlarrrrrrrrr nabersiniz acepppp.. biz eriyip buhar olmak uzereyiz malum sicagi sicak sogugu soguk memleketteyiz hala alisamadim desem yeridir elim kolum kalkmiyor zatii hep derdim ben gecelerin adamiyim diyede kimse inanmazdi gunduz enerjim dibe vururken azcik hava kararsin enerjim en yuksege cikiveriyo ( simdi kesin nagis fanfini cevap yazacak ) valla efeye bile kosturamiyorum bi oraya bi buraya ativeriyorum kendimi temizlik yapmistim gecen iykide yapmisim bi iki hafta gider oyle... kismetse haftaya persembe yola cikiyoruz niyagara selalesine.. bizim gitcemizi duyan arkadaslar bizden once gittide simdi bize akil veriyo :))) hasbam ben daha gitmaden otelimi neyimi ucuz yollu ayarladim zaten gezicek yerleride esim biliyo rehberimizde hazir aklinca hava atiyo iste... esim cok pahali oldugunu soyledi aktivitelere iki katilacaksak bes katilmiyacagiz artik napalim. bu islerin bi turkiyede oldugunu sanirdim ama dunyanin heryerde ayni heralde napsan para istiyolar.. mircanla abimlerle tatile cikmistim hic zorlanmadim bakalim iki cocuk ve esle bir gun otel iki gun yol nasil gececek.. arkadas gecen sevgilisiyle yunan adalarina gitmis tatile 'dostum buralara ne sevgili ne koca sadece kankiyle gelinilir sen olcaktiki tadi cikacakti' demesin mi... uff yaaa yuregimin yagi eridi hem kankim hem tatil hem hasret kavurdu beni buralarda.. efemine olunca kankiyle tatilin keyfide baska oluyo yaniiiiii neyse yaa ben gene bekar gunlerime ozendim herhal sizdede oluyomu boyle bazen bekarlik gunlerim burnumda tutuyo :(((

çok güldüm çokkk nasıl da tanımış :)) haksızda sayılmam ama :))

deryacigim cok gecmis olsun tatlim,insallah kisa surede gecer cagancikta hemen mikrop kapiyor dikkat edin onada kendinizede.. nagissss keske senin kadar guzel bakabilsem hayatimmmmm cok iyisinnnn ama sunuda unutma iyilikten maraz dogarrrrr ( bak gene kotulugum tuttuuu ))

yaaaa rastlasamadik yine ... simdi ben pc yi aciyorum ya hatta kk yi aciyorum 2009 kasim annelerini aciyorum okuyorum burayauzulmuyorum kadar sorun yok sonra konuya cevap ver dememle ya iki satir yaziyorum ya da hic yazamiyorum noluyor birsey cikiyor offff ya sonra da pc yi kapatmak bile ypok direk kapagini kapat yardimci da yok 2 gun annemdeydik aksama kadar annem de ben asla milyar da versen calisip bu iki cocuga bakamam demez mi??? oyle olunca yardimcinin maasina zam yapmaya karar verdik sonucta iki cocuk evi topla yemek te yapmaya bsladi hic kolay degil valla anna ile hayatimiz baya kolay geciyordu gidinc kiymetini anladim anna zaten anne yarisi memleketten de aradi birkac kez cocuklar nasil diye???? ev dagildi turk yardimci alsam nolacak ki nartan zaten gitmez zor aytes yabancilamaya basladi agliyor tanimadigi bir kisi alsa sonuc annayi bekleyecegim bir buyuk temizlik icin kadin alirim o kadar....

cnm işin çok zor yardımcıdan yana bahtın gülmedi inş tez zaman da şöyle herşeyi sanada paşalarada uyan birini bulursun

bircan o istahsizlik nartanda da var sevdigi hicbirseyi yemiyor abur cubur yesin biskuvi cubuk kraker fistik... ben de sebnem gibi yemeyince takmiyorum hatta ac olsa yer mantigindayim valla cocuk iki olunca rahatlik geldi bana.... gecen annem de makarna yermisin ddim birsey demedi ben de vermedim ac ac aksama kadar idare etti sonra baya acikmis zeytinyagli dolmayi bir gordu sarma sarma diye baya yedi bir de balik vardi orta boy bir baligin da yarisini yedi masallah ara ara ac birakmak iyi oluyor diye dusundum ama babasi hic rahat degil habire bu cocuk ac napacagiz yemek te yemedi nasil yedirecegiz cirpiniyor ama keyfi istemezzse mumkun dgil yedirmek yapacak birsey yok...

bende yemedi diye takmıyorum acıkınca eşşek gibi yiyo :52:

nartan a cornflakes aldim misir ve tam tahil gevregi haftada iki verecegim de bakalim yerse sute karistirip...aytesin bile istahi yok birsey emdigi yok aksama kadar idare ediyor oyle gece 3-4 kez tek meme emmeye devam gelisiyor da yavrucak napalim...

nagihan iki satirda ben yazacaktim ama hallolmus aranizdaki sorun sevindim... haklisin aslinda cok bunaliyor insan ev is hicbirseye zaman yok en ufak zamanini da eymene ayiriyorsun ama sen yaz bize kizlar kizlarin psikologudur nede olsa ben de anlatinca rahatlarim paylasinca azaliyor dertler sanki.... bu badanayi nasil yapiyorsun ki ben daha once hic yapmadim zor mu oluyor merak ettim ben de nartan in odasini su antibakteryel boyalar varmis boyatmak istiyorum nasil olur ki???

deryacigim gecmis olsun canim umarim bugun daha iyisindir.. cagan da....

zeynep nasilsin canim nasil gidiyor heyecan sardi mi?

bizim tatilci meral nerelerde acep merak ettim valla iyi mi? mert nasilo da iyi mi???

cnm bende cornflakes alalım dedim eşime kızlar hep alıyo dedim oda ya ona alışırda normal kahvaltı etmezse diyince ses etmedim
bu ara bizim bile iştahımız yok sıcaklardan ne yapsın çocuklar bırakın yemesinler aaaa :1:

merhabalar;
ben geldim.tatıl sonrası insanın dinlenmiş,dinç olması gerekmez mı.çok yorgun ve halsizim. ilk gunu mert'i hasta etmeyım diye onunla ilgilenmekten kendi bacaklarıma krem surmeyı unutmuşum,bacaklarım acayıp yanıyor hala onun dışında bir vukuat yok çok şukur.
mert çok iyi çok eğlendi denizi çok sevdi çıkmak istemedi.kumlarla oynadı,etraftakılerle arkadaş oldu,dalgalarla kavga ettı.akşamları yorgunluktan uyuyup kaldı.foçada daha once kaldığımız bir otelde kaldık,riske atmayalımm dedik.ıyıde yapmışız sorunsuz geçti çok şukur.

yalnız benim acayıp moralım bozuk :( mert 1 kılo vermiş.kılo almamasını anlarımda,1 kılo vermiş ya çok uzuldum.hiç de farketmedim,iştahıda hep iyiydi,hazırladıklarımı hep yer oyunlada olsa.en son 4 mayısta olçulmuş,bugun 29 temmuz bu sure içinde 1 gitmiş:((nasıl iş bu anlamadım.

hoşgeldin cnm tatilinizin iyi geçmesine sevindim kilo vermesine gelince boya gitmiş olabilir tatilde çok daha fazla hareket etmiş olabilir hiç üzülme

canım ben iyiyim ama çağancık çok hasta 2 gün önce çağanın ateşi vardı düşürmüştüm gece sabah tekrar çıktı onuda düşürdüm öğlen uykusuna yatıp kalkınca dün bi baktım aaa çocuk yanıyo ateş 39,7 hemen eşimi aradım hatye götürdük calpol verdiler kan aldılar kulaklarında enfeksiyon varmış birazda boğazları kızarmışş sürekli soğuk uyguladık ateş düşmüyo çıldırdık 38 e bi düşüyo hayda tekrar 39 üstü eşim dra gitti söyledi gerizekalı dr taburcu etmiş gidin eve düşmesini bekleyin demiş antibiyotik yazmış göndermişş ordan bi çıktık yavrum iyice ateşlendi arabaya bindik bi baktım ateş 39,5 hemen başka bi hast gittik orda 39,1 çıktı hemen fitil koydular ordada dr yapabileceğimiz bişey yok deyince biz sinirle eve geldik ateş düşmüyoo gece 1 oldu hala 39,3 çok zor bi gece bizi bekliyodu evdede dolven verdim uyuyakaldı ama ateş hala aynı uyumadık bekledik derken annemde burdaydı hepimiz yorgunluktan uyukalmışız gece bi ara ağlamaya başlayınca hemen duşa soktuk biraz düştü uyumuşuz sabah bi baktım 38 di sonra iyice düşmüş 37ydi şimdi daha iyi çok şükür uyku düzeni kalmadı tabi şimdi uyuyo
sen nasılsın meralcim işler hiç bitmiyoki canım mertte babasının yanındaymış durur inş özledin sanırım

çok geçmiş olsun deryacım çocuklar bir hasta oluyo biz bin aman onlara birşey olmasın

ayy derye hep merak ediyorum neden kahvaltı hazırlamaya kalkıyosun alsın 2 poğaça yesin gece çocuğa kalk gündüz adama yani işine karışmayayım tabi de :17:

perşembede dahil izinliyim bütün evim pırıl pırıl boya bitti eşimle birlikte hallettik ama zor iş miş dün ev temizliğine yardımcı aldım istemesemde aldım mecburen çünkü takataim kalmadı ama gerçekten ellerinin ucuyla yapıyolar ya yaptım dediği yerleri o gidince kontrol ettim bir karış toz neyse dedim onun içi rahatsa ben bu parayı helalinden kazandım diiyosa sorun değil halılarım pazartesi gelecek
aaa annem babam geliyo çarşamba günü eşim çok mutlu onlar gelince eşim çok rahat ediyoda :51:
eymeni dr ye götürdüm 1 aydır öksürüyo hiçbirşey yok dedi bu öksürük neden inatçı bilemedi yinede bir öksürük şurubu yazdı bütün vücudu isilik gibi onada bir ilaç yazdı boyu 83 cm kilo 12 gayet iyi 2 yaşındaki çocuğa eşit dedi çiş konusunda hiç uğraşan olmayınca paşamda da tık yok kakasını yapınca anne popom acıyo diyo alıyorum yapmadan söylese
eşim sıkıntılıyım diye ses etmiyo oturma odasının tülünü mutfağın tülünü halılarını vs değiştitiryorum :66:şimdiki aklım olsa 3 takım 3000tl olan mobilyalardan alırdım sıkıldım bunlardan ama hepsi taş gibi :52:sağlam duruyo
bide unutmadan eymen bu sabah mutfak tarafına giden koridorumu bozuk paralarla çizmiş kurşun kalem gibi boyanmış delirdim çok bağırdım bir tanede poposuna indirdim kızmayın ama gercekten delirdim ve anladım ki henüz psikolojim düzelmemiş :43:
bu arada nurancım çok haklısın burdan çare olamayacağınızı bilsemde dediğin gibi anlatmak hafifletiyo insanı :16:

nagihancım kahvaltıyı beraber yapmayı çok seviyorum yoksa tek başıma bende yiyemiyorum aç kalıyorum hem çağanda bizimle birazda olsa yiyo bişeyler o yüzden kahvaltı hazırlıyorum uykuyuda idare ediyorum zorda olsa 2 senedir alıştım artık belki fazla uyursam bünyem kaldırmaz:9::9::9:

Son düzenleme:
nagihancım kahvaltıyı beraber yapmayı çok seviyorum yoksa tek başıma bende yiyemiyorum aç kalıyorum hem çağanda bizimle birazda olsa yiyo bişeyler o yüzden kahvaltı hazırlıyorum uykuyuda idare ediyorum zorda olsa 2 senedir alıştım artık belki fazla uyursam bünyem kaldırmaz:9::9::9:

:52::52:cok komiksin canim ya sabah sabah guldum baya.... valla kazara uyursan nolacak ??? dikkat et goz kapaklarina kurdan tak olmazzz:35:

:52::52:cok komiksin canim ya sabah sabah guldum baya.... valla kazara uyursan nolacak ??? dikkat et goz kapaklarina kurdan tak olmazzz:35:

ee napayım nurancım eşim yeter o uyku sana akşama kadar evdesin ne iş yapıyosunki diyor bende alıştım artık diye düşünüyorum yada kendimi öyle avutuyorum

nagiscigim annenle baban geliyormus hadi bakalim biraz duzelmene yardimlari olur isleri ve eymenin bakimini ustlenirlerse biraz kafani toplar rahat edersin annen ozveriyle ve guzellikle sana da bakar eymen e de kocana da merak etme.... eymen yaramazlik yapmis cileden cikarmis seni nartan da yapiyor artik ben de sabir zerresi birakmiyor cildirtiyor ve cok kizip bagiriyorum istemeyerek sen de istemeyerek yapmissin ama bazi seyleri anlamalari gerekiyor ama nasil ben de hala cozemedim???? cozen olursa haber versin...... kizma kendine olur oyle seyler.....

mis gibi evinde gule gule otur bu arada.. ellerinize saglik....

selam kızlar nasılsınız ben 1ay yokum canlarım eşim ramazan dolayısıyla gececi haberiniz olsun bebişelere ve kendinize çok iyi bakın...

nagihancım gözün aydın annen ve baban geliyomuş sende rahat edersin eymenede ananesi misler gibi bakar hemde kafanı toplamış özlem gidermiş olursun canım.
eymende yaramazlık yaparak seni biraz kızdırmış sende poposuna vurmuşsun bazen çileden çıkarıyolar bizi bidaha olmasın annesi yoksa hımmmmmmm olurrrrrrr
bu arada güle güler kirlet canım mis gibi tertemiz olmuştur darısı bize olsun canım

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ben 1ay yokum canlarım eşim ramazan dolayısıyla gececi haberiniz olsun bebişelere ve kendinize çok iyi bakın...

slm canım biz iyiyiz sen nasılsın?eşin ne iş yapıyoda gececi canım?özletme kendini arada bi uğra canım sende kendinede hümayada çok iyi bak öpüldünüz ikinizde

meral canim mert kilo kaybetmis hic uzulme nartan da 12 civari idi 3 ay once su an 12 kilo olmus doktor boya vermis dedi ama boyu kac onu da bana yazip vermedi acikcasi ama cok iyi mutlu ve pozitif cocuk dedi onemli olan da bu dedi zaten kilo alimlari hizlari dururmus bu aylarda vben hic takmadim acikcasi....

nartan artik bizimle kahvalti etmeye basladi sahanda yumurta bir parca ekmek bir parca da kasar kistirip catala batiriyorum kendisi yiyor :nazar: sonra da cani isterse tabi ekmege tereyagi surup recel de sururp veriyorum seviyor yaninda da bir bardak tatlanrirlmamis ihlamur yada papatya cayi cok hafifledim kzlar ya hep oyle bulamac yiyecek diye korkmustum az yiyor ama olsun alisir yavas yavas...

bu arada kornflakes olayuimiz fiyasko ile sonuclandi hic sevmedi ben de mutlu oldum cunku ben hic sevmem oglum da sevmedi.....

kizlar bugun babamiz gitti annemm bana gel dedi ama gitmeye hic takatim yok iki cocukla ilk defa bu gun yalniz kalacagim bana sans dileyin...

ALLAH yardımıcın olsun nurancım keşke gitseydin annene ya yada annen gelsin size daha kolay olmazmı?ama tek kalırsanda bayağı zorlanırsın diye düşünüyorum ama inş zorlanmazsın

meral canim mert kilo kaybetmis hic uzulme nartan da 12 civari idi 3 ay once su an 12 kilo olmus doktor boya vermis dedi ama boyu kac onu da bana yazip vermedi acikcasi ama cok iyi mutlu ve pozitif cocuk dedi onemli olan da bu dedi zaten kilo alimlari hizlari dururmus bu aylarda vben hic takmadim acikcasi....

nartan artik bizimle kahvalti etmeye basladi sahanda yumurta bir parca ekmek bir parca da kasar kistirip catala batiriyorum kendisi yiyor :nazar: sonra da cani isterse tabi ekmege tereyagi surup recel de sururp veriyorum seviyor yaninda da bir bardak tatlanrirlmamis ihlamur yada papatya cayi cok hafifledim kzlar ya hep oyle bulamac yiyecek diye korkmustum az yiyor ama olsun alisir yavas yavas...

bu arada kornflakes olayuimiz fiyasko ile sonuclandi hic sevmedi ben de mutlu oldum cunku ben hic sevmem oglum da sevmedi.....

nurancım yavaş yavaş başlar yemeye bizimkide biraktı yemeyi ne güzel sabah kahvaltımız vardı ama artık yok sadece portakal suyu içiyo alıp kendim sıkıyorum her sabah..çilek reçelini çok seviyo ama bitti alınacak kaşarıda doğrayıp eline verince yiyor bazen tost bile yiyo ama artık çok az yiyo sıcaklardan sanırım
ya kızlar çağan sıcaklardan hiç uyuyamıyo dönüyo dönüyo yatağında ağlamaya başlıyo kalkıp geliyo yanımıza alıyorum tekrar salla ama uyuyamıyo napıcam ben ya ?

gunaydınnn......

kızlar hepinize teşekurler hoşgeldiniz dilekleri ve mert'in kılosu ile ilgili yorumlarınız için.rahat edemedim drumuza goturdum genel olarak mert'i çok beğendi.sosysl olmasını,dil gelişimini,kendine guvenini,bir kaç şey yapmasını istedi mertten o da yaptı falan.kilosu vermiş olsada iyi dedi.hareketlılığı arttığı için ve sıcakların etkısınden kilo vermiş olabileceğini soyledi.nasıl beslediğimi sordu.çok guzel dedi. yalnız tahıl grubuna biraz daha fazla ağırlık ver dedi.birde içimiz rahat etsin diye idrar tahlılı ve kulturu yapıldı.onlarda temiz çıktı.

şebnem face telefondan baktım arada canım yazmışsın ama kaçırmışım:(saçlar süpermiş nasıl kıyacanda kestırcen diyeceğim ama zorda oluyordur bakımı kestır rahatla şekerim:))

mert uyandı sonra devam edeceğimdir...

Back
X